QuizGroup Network

ödeme alındı

kanal : açık
dashboarda : giriyo
partnerden : atılmadı
şirket : life

Dashboard'una girilebilen, açık Life kanaldan WM üzerinden ödeme aldım an itibariyle.

18.08.15 13:33

Life bir adet daha alındı.
Atılmayan kanal.

Gerçi şimdi baktım da kalan life kanallarımın hiç birisi atılmamış ve hepside full episodesli kanal.

Life tan ödeme geldi.Kanal açık, dashboarda giriyor.Z3 numaralara geldi.

Son düzenleme:
70bin kanal daha atmışlar gene 2 milyar izlenim azalmış.

227bin kanal kalmış geriye.

Life yetkilisine ozelden sordum.quizden atilan kanallarda nie hayla sizin reklam cikiyor dedim. Bir bug olustu duzelticez dedi.
Baskilar yaramiyor paralari odemicez diyor hayla
Bide kapali olupda ama dashboarda girish izni olan kanallarda kesinleshme neden yok diye sordum. Bir bilgim yok dedi

Googlenin yeni Hindistanli Ceosunu ishlero qaliba.yakti bizi :)

Kesinleşme miktarı daha fazla olduğu halde ve kanallarda sıkıntı olmadığı halde sadece tek bir kanalın ödemesi gelmiş (life). Aynı durumda olan varmı arkadaşlar ?

Neden reklamlar kalkmıyor diye mail attım,
Karşılık ;

Send me video url example please.

Best regards
Your LIFE NETWORK support

Quize bağlı kanalımda dün bağlantıyı kaldırma isteği yolladım. 3 saat önce reddetmişler.

Panele girmiyor kanal.

Ne ******** çıktılar bunlarda ya. Hem parayı ödemiyorlar hem kanalım içerde kaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri