QuizGroup Network

po0Vzn.png

bunlar bizle dalgamı geçiyor.yüzlerce kanal var kontrol edemedim ama çoğuna atmışlardır büyük ihtimal.

QuizGrouptan bir yetkiliyle az önce yaptığım görüşmede, Atılan kanalların neden ödenmeyeceğini bunun hırsızlık olduğunu Bir çok kişinin hakkını yasal yollardan arayacağını QG un sorunlar yaşayacağını belirttim aldığım cevap şöyle:

özetle çok fazla kanalı kapanan kişileri dashboard ve ödeme yönteminden bulup o kişilerin açık kanallarınıda atıyoruz.

2.satırı tam anlamadım ama yani daha önce kapanan kanalların parasını ben ödedim şimdide açık kanalları ödemicem ödeşicez mi diyor? tam anlamadım gene emin olmadan konuşmamak lazım.

QuizGrouptan bir yetkiliyle az önce yaptığım görüşmede, Atılan kanalların neden ödenmeyeceğini bunun hırsızlık olduğunu Bir çok kişinin hakkını yasal yollardan arayacağını QG un sorunlar yaşayacağını belirttim aldığım cevap şöyle:

Bu nedir ya iyice cilkini cikarttilar. Sanki Google her kanalin odemesini geri istiyormus gibi bos bos konusuyolar. Bu vakte kadar geri istemeyen Google simdi mi baslamis butun paralari geri istemeye? Kaldiki partnerden attiklari kanallari onlar nasil sectiklerinide acikladilar. Google kurallariyla uzaktan yakindan alakasi yok. Cok fazla kanal bagli olan banka odeme yontemine bagli olan ve cok fazla kapanan kanala sahip olan odeme yontemine bagli olan diger kanallari attilar. Bunun Google ile ne alakasi var? Dupeduz sacmalamis eleman. Sarhos kafayla yaziyor sana herhalde.

Bu nedir ya iyice cilkini cikarttilar. Sanki Google her kanalin odemesini geri istiyormus gibi bos bos konusuyolar. Bu vakte kadar geri istemeyen Google simdi mi baslamis butun paralari geri istemeye? Kaldiki partnerden attiklari kanallari onlar nasil sectiklerinide acikladilar. Google kurallariyla uzaktan yakindan alakasi yok. Cok fazla kanal bagli olan banka odeme yontemine bagli olan ve cok fazla kapanan kanala sahip olan odeme yontemine bagli olan diger kanallari attilar. Bunun Google ile ne alakasi var? Dupeduz sacmalamis eleman. Sarhos kafayla yaziyor sana herhalde.

Neden banka ödemesi çünkü yüklü ödemeler geleceklerini bildikleri için , çok çakallar çoooook :o

Bundan 2 ay öncesinde sanki aynı durum geçerli değildi yine Google'ın parayı isteme durumu vardı şimdi mi sorun oldu.

Life a yazdığım ;
You should will pay all channels payments (open, terminated etc.) on june and july. and you should will start to work with google new politics. That's best solution.

If you do not do it, Quiz - Life will no longer be trusted...

Gelen cevap ;

Hello
No more payment for terminated channels due new policy.
Sorry for that.
Nothing I can do

Cevap olarak yazdığım ;

Google paid you,are you kidding me ?

Cevap olarak yazdığı ;

It does not metter

En son yazdığım ;
you disappoint us,steal all money
Plain

Life a yazdığım ;
You should will pay all channels payments (open, terminated etc.) on june and july. and you should will start to work with google new politics. That's best solution.

Gelen cevap ;

Hello
Sorry for that.
Nothing I can do

Cevap olarak yazdığım ;

Cevap olarak yazdığı ;

It does not metter

En son yazdığım ;
Plain
Turkcesi ne dostum

Life a yazdığım ;

Gelen cevap ;

Hello
Sorry for that.
Nothing I can do

Cevap olarak yazdığım ;

Cevap olarak yazdığı ;

It does not metter

En son yazdığım ;
Plain

it doesnt matter yazmakta neyin nesi ya.
bunları adam eden biziz. şimdi bize artist artist konuşuyorlar :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri