QuizGroup Network

Hala yazışıyoruz life ile bilmiyorum...1 ay hadi neyse 2 ay birden bu ortalıktaki yaygaradan mı çıktı 2 ay ödememek nedir hepsini ödemesi lazım daha öncede böyle bir durum yaşamıştık ödetmiştik.

---------- Spam Engelliyici 14:50 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

Life a çocuğu,ailesi olanlar vb. tarzda şeyler yazdım bana dediği gidip kendilerine gerçek iş bulsunlar yazdı ulan ne yüzsüz herifler

It s time to find REAL job.
Haziran kapalilari odemiyecekmiymisler

Yuh abi ya haziranıda ödemeyeceklermiş küfür edicem yemin ediyorum gelen cevap bu ;

Sorry, no more banned payments (since June)

Hala yazışıyoruz life ile bilmiyorum...1 ay hadi neyse 2 ay birden bu ortalıktaki yaygaradan mı çıktı 2 ay ödememek nedir hepsini ödemesi lazım daha öncede böyle bir durum yaşamıştık ödetmiştik.

---------- Spam Engelliyici 14:50 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

Life a çocuğu,ailesi olanlar vb. tarzda şeyler yazdım bana dediği gidip kendilerine gerçek iş bulsunlar yazdı ulan ne yüzsüz herifler

It s time to find REAL job.

Çinli biriyle alışveriş yaparken ürünün yanında hediye istemiştim sağolsun göndermişti. sonra biraz muhabbet ettik son paramla senin ürünü aldım dedim. üzülme arkadasim bir gün çok güzel bir isin olur kazanırsın falan demisti çok sakin bi şekilde :D o muhabbet geldi aklıma :)

Yuh abi ya haziranıda ödemeyeceklermiş küfür edicem yemin ediyorum gelen cevap bu ;

Sorry, no more banned payments (since June)

Ona şunu yazsana kardesım ; Bakalım buna ne dıcek !!!

Dear Life Network,

We are mad and upset, cause of the news that we got from you on August 17, 2015. You made a statement that "You will not pay for the channels that are terminated in June and July and even no longer any closed channel will be paid". However, you are supposed to pay us the gains of the closed channels in June and July that Google paid to Quiz. Our money which is sent by Google to you is being held by Quiz and that is scam. If you do not pay our money, we will use all the complaints and spread them on any platform about the issue as thousands of people.
Also; It is been said you will not pay for the channels that are unlinked by you which were open in July and August without any copyrights, warnings, etc. You said you will always %100 pay for open channels, but after the earnings you unlinked all the channels. You BETRAYED all the people that trust Quiz and connected all their channels to your network for two years. Be sure, you will not be happy at the end. Everyone was waiting for the payment, but you unlinked the channels and said that you would not pay for them. You are responsible whatever you did, please fix the issue as soon as possible and pay for the closed channels in June and July.

-If our requests are not fulfilled, we will talk to google support team.
-We have started a campaign on change.org.
https://www.change.org/p/quizgroup-...utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
-Even our original channels are unlinked.

Please inform us as soon as possible.

Ytpara.com Users

Ona şunu yazsana kardesım ; Bakalım buna ne dıcek !!!

Dear Life Network,

We are mad and upset, cause of the news that we got from you on August 17, 2015. You made a statement that "You will not pay for the channels that are terminated in June and July and even no longer any closed channel will be paid". However, you are supposed to pay us the gains of the closed channels in June and July that Google paid to Quiz. Our money which is sent by Google to you is being held by Quiz and that is scam. If you do not pay our money, we will use all the complaints and spread them on any platform about the issue as thousands of people.
Also; It is been said you will not pay for the channels that are unlinked by you which were open in July and August without any copyrights, warnings, etc. You said you will always %100 pay for open channels, but after the earnings you unlinked all the channels. You BETRAYED all the people that trust Quiz and connected all their channels to your network for two years. Be sure, you will not be happy at the end. Everyone was waiting for the payment, but you unlinked the channels and said that you would not pay for them. You are responsible whatever you did, please fix the issue as soon as possible and pay for the closed channels in June and July.

-If our requests are not fulfilled, we will talk to google support team.
-We have started a campaign on change.org.
https://www.change.org/p/quizgroup-...utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
-Even our original channels are unlinked.

Please inform us as soon as possible.

Ytpara.com Users

ya zaten onlara cevap vermiyorlar herkes oto attı diye artık

OZ05Dz.png

Arkadaşlar şu haziran ödemeyecek bilgisini sormayın ve kimse cevap vermesin dün adam bilmiyorum dedi.
Not : Quiz'in sözleşmesinde kesinleşmiş kazançlar ödenecek diyor bence haziranı öder temmuzu ödemez diye düşünuyorum

benim hazirandaki kapalı kanalım hala duruyor içinde para kesinleşmiş ve spam maili felanda gelmemiş durumda nasıl ödemezler ya

haziran kapananları ödesinler bari sigara paramız çıksın

Benim dashboardda haziran ayında kapanan kanalların 30 ağustosta ödeneceği bilgi inbox'dan gitmişti. Şimdi kapalıları kontrol ederken orda buldum mesajı.

Kanal Haziran 29 da kapanmış. Dashboard'da tek başına kalmış. Ödeme yöntemi banka şeklinde kalmış. Ayrıldığı dashboard açık durumda. Aynı banka hesabı yani. Inbox kısmında ki mesaj 15 kanalı kapsayacak şekilde duruyor. Temmuz ayına ait kesinleşme yok fakat ödenmesi gereken tutar duruyor. Benimde kafam karıştı valla

Life nin facebook hesabında yetkililer kapanan kanallar ödenmeyecek yazıyor kişilerin sorduğu sorulara.. Göz göre göre tek güvendiğimiz partnerde gümledi.. Adsenselerde de durumlar belli (Gerçi şimdilik bende sıkıntı yok) çok kötü oldu bu ay.

Ulan kaç k para alacaktım şimdi adsenseden gelecek 200 tl'ye kaldım :D Sinirden gülüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri