QuizGroup Network

https://voostation.com isimli bi network buldum arkadaşlar webmoney ödemesi olan ... dikkatimi çekti quiz life tipinde kedoo gurup ve iricom bağlantılı bi firma bilgisi olan varmı?

iricomla beraber çalışıyor. yani iricomun hubu zamanında bunun aracılığı ile kanal sokmuştuk baya ama komisyonumuzu ödememişti :D

Mademki biz spamcıyız biz sahtekarız quizle iletişime geçelim parayı Google a iade etsin aldığı para kendine kalmasın onlar yemesin kim yerse yesin

haziranda kapanan kanalların ödemesinin üzerine yattılar. temmuz u quiz de alamadı bize nasıl ödesinler. Doğru mu idrak etmişim??

haziranda kapanan kanalların ödemesinin üzerine yattılar. temmuz u quiz de alamadı bize nasıl ödesinler. Doğru mu idrak etmişim??

Haziranın üstüne yattılar (bir umut var hala )
Temmuzun kesin üstüne yattılar açık kanalların(attıkları kanalların). google ye falan iade etmediler hala kanalların parasını yiyorlar
edit: Temmuz kapananlarında üstüne yatttılar yediler kimseye ödeme falan yok

Son düzenleme:
[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] haziranı öderler diye düşünüyorum. Temmuz da 3-5 gün sonra tek dasboardda birleştirip verirler geri. quiz sonuçta altın yumurta yapan tavuğu kesmez.

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] haziranı öderler diye düşünüyorum. Temmuz da 3-5 gün sonra tek dasboardda birleştirip verirler geri. quiz sonuçta altın yumurta yapan tavuğu kesmez.

hocam ben erkan görüntüsüyle birlikte attım haziran kesınleşen kazancı bu iptal edildi odenmıcek dedın uzgunum dıolar ıcımden agzımdan ne gelıorsa saydım allah bıldıgı gıbı yapsın okadar emek bosa gıttı

Banka ödemesi gelen oldumu hiç? İlk quiz ödemem olacağı için bilmiyorum en son mu banka ödemeleri geliyor?

[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] hocam bankayı en sona bırakıyorlar genelde diye biliyorum...
wm-pp-banka diye gidiyor heralde...

bu arada benim tek videolu bir kanalım var,hiç bir sıkıntısı yok fakat videoda 3 gündür reklam çıkmıyor,bu durumda kanalı olan var mı? hiç reklam gösterimi olmayan...

[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] hocam bankayı en sona bırakıyorlar genelde diye biliyorum...
wm-pp-banka diye gidiyor heralde...

bu arada benim tek videolu bir kanalım var,hiç bir sıkıntısı yok fakat videoda 3 gündür reklam çıkmıyor,bu durumda kanalı olan var mı? hiç reklam gösterimi olmayan...

Kanala giriş yapıp manuel bir kontrol ettin mi dolar işaretlerini

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] etmez miyim üstad,hiç bir problem yok,dolar yanıyor video ortası girili,ama reklam çıkmıyor...bug damı kaldı ne oldu anlamadım kaç gündür...aksilik video coştu :)

bu gönderdikleri eşleşenlerden kurtulmanın bir yolu yokmu ?

Bir yerlerde bir süre sonra otomatik kaldırdıklarını yazmıştı birileri.

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:43 ----------

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] etmez miyim üstad,hiç bir problem yok,dolar yanıyor video ortası girili,ama reklam çıkmıyor...bug damı kaldı ne oldu anlamadım kaç gündür...aksilik video coştu :)

Hocam chrome kullanıp adblocker'ı açık unutmadınız umarım?

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] hiç chrome kullanmıyorum ben hocam sürekli mozilla ve adblocker da kurulu değil...pmden link atsam bakar mısın sende çıkıyor mu diye?

[/COLOR [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] kanallar neredeyse 5 6 aylık oturmuş kanallar bunlar tekrar silinipte yüklenir mi en iyisi ozaman gizliye alıp beklemek.Ve eşleşenler daha sonra geldi 2 gün önce hepsi normal dolar ışıkları yanmış şekilde adsenseye yansıyordu bugün bütün atılan kanallarıma eşleşen atmışlar herhangi bir şekilde itiraz da edilmiyor

Son düzenleme:
[/COLOR [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] kanallar neredeyse 5 6 aylık oturmuş kanallar bunlar tekrar silinipte yüklenir mi en iyisi ozaman gizliye alıp beklemek.Ve eşleşenler daha sonra geldi 2 gün önce hepsi normal dolar ışıkları yanmış şekilde adsenseye yansıyordu bugün bütün atılan kanallarıma eşleşen atmışlar herhangi bir şekilde itiraz da edilmiyor

oturmuş kanalsa sıkıntı yok zaten index alırsın
eşleşenleri sil gitsin o zaman boş ver

Quiz'den eşleşen gelen videolara nereden itiraz ediyorsunuz? Bende itiraz etme linki yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri