hocam %50 kesinti fazla değil mi ya, düşün 100 dolar kazanıyorsun 50 dolar sana geliyor peh![]()
Bentpixel tüm kanallarımı atmıştı. Bilginize..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam %50 kesinti fazla değil mi ya, düşün 100 dolar kazanıyorsun 50 dolar sana geliyor peh![]()
Büyük gün bence bugün eğer ki gün içinde wm açık kanallar ödenmezse quiz gerçekten biter en azından benim için ama birşey dikkatimi çekti eskisi kadar Quiz de kanalım kapanmıyor yaa flagcılar akıllandı ya da quiz direniyor kapatmamaya...
Büyük gün bence bugün eğer ki gün içinde wm açık kanallar ödenmezse quiz gerçekten biter en azından benim için ama birşey dikkatimi çekti eskisi kadar Quiz de kanalım kapanmıyor yaa flagcılar akıllandı ya da quiz direniyor kapatmamaya...
ben hala quize kanal bağlıyorum, ödemezse hepsine bottan 500er video basar spamden uçururum 1 eylül sonrası![]()
zihniyetine hayran oldum tebrik ederim..
bu adamlar kendi keyiflerine göre atmadılar kanalları..
öderken iyiydi değilmi ..
yüzlerce kanalım atıldı kaybımı söylesem kimse inanmaz ama yinede quize hakkımı helal ediyorum!
Aslında doğru düşünce yapısında ilerliyorsun ama bi yerde mavi ekran verip ters tepmişsin,
Quize'e ilk kez geçen ay kanallarımı bağladım ve tüm hepsinin toplam 5 hane ödemesini de aldım. Atılan kanalım olmadı. Kin beslemem gereken bir durum da yok yani.
Benim başıma gelmedi diye forumda bir çok kişinin başına gelenleri görmezden gelmekte adilikten başka bir şey olamaz. Bu yaptıkları DOLANDIRICILIK. Google kapanan kanalların ödemelerini partnerlere YAPTI. Kapananları geçtim, quiz bu ay kendilerine risk oluşturan kişilerin kanallarını partnerden atıp ödemelerini yapmadı. Peki google bu açık ve hiç bir telif problemi yaşamayan kanalların ödemelerini quiz'e yapmışmıdır sence? Emin ol, YAPTI.
Peki, tüm bu ödemeleri kanal sahiplerine yapmamasına ne diyorsun?
Kendi keyiflerine göre atmadılar kanalları diyorsun. Ben de atmamaları lazımdı demiyorum zaten. Önce google'ın gönderdiği ödemeleri gönderecek, sonra atacaklardı. Tam bu tarihlerde, 1 eylül olmadan. Kapiş?
Ama ne yaptılar? Ödemeyi alıp, kanalları attılar. Peki banka hesaplarında duran milyonlarca doları bir vakıfa mı bağışlamışlardır yoksa google'a geri mi iade etmişlerdir? Yoksa cebe mi?
Umarım objektif bir şekilde değerlendirip hatanı farkedebilirsin güzel dostum, ha yapamazsan da okuyup sessizce mesajımın geçmiş sayfalara gömülmesini bekleyebilirsin problem yok.
4 hane Wm ödemesi hayla gelmedi şu dakikadan sonrada gelmez sanirsam 1 eylule kadar kanal yapip 1 eylulden sonra artık ne oluyorsa ona göre yol alicam varmı başka fikir verecek arkadaşlar ?
ayın 27sine kadar devam ediyor hocam bekleyin öderler bende bekliyorum wm
Şu açık kanallarımın ve haziranda kapanan kanallarımın ödemesini yapmasınlar
ben neler yapacağımı çok iyi biliyorum
Açık kanalları ödeyecekler, kapalıları ödemeyecekler. Ödemediler ve kapanan kanallarla ilgili atılan 52143514 maile ödemeyeceğiz diye cevap verdiler.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam? Belki yardımımız dokunur.
Bende hep haziran ödenmicek deselerde bir umut içindeyimBen kapalı kanallar için haziranı ayın 30una kadar bekleyeceğim
ayın 30ndan sonra ana haber bültenindeyim Rusyanın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.