QuizGroup Network

çok aboneli 2 yıllık bir kanalım var 3 haneli ödemesi gelmedi bende neden göndermiyorsunuz diye mesaj attım biraz önce cevap yazmışlar 27 sine kadar ödemelerin hepsi yapılacak diyor...

açık ve dashboarda giriliyor

Hocam ödeme sekliniz paypal mi? Bende acayip zora girdim umutla paypali bekliyorum.

yok hocam wm ama 27 sine kadar bekleyin gönderirler inşallah..

bende evi boyatacağım, çocuğu kreşe yazdıracağım,gözlük kırıldı yenisi alacağım, arabanın bakım zamanı geldi geçti bunların hepsi için QUIZi bekliyorum :)

yok hocam wm ama 27 sine kadar bekleyin gönderirler inşallah..

bende evi boyatacağım, çocuğu kreşe yazdıracağım,gözlük kırıldı yenisi alacağım, arabanın bakım zamanı geldi geçti bunların hepsi için QUIZi bekliyorum :)

Maşallah hocam bende bilhassa öyle karışık durumlar. Ödeyeceğini bilsekte insan tedirgin oluyor. Kac gündür forumu takip etmekten ajan gibi
hissediyorum. Bide paypal zikkiminin 5 gün paranin hesaba gecmesini bekeltmesi var. Allah bizi sabir ihsan eylesin ne diyelim :)

Arkadaşlar 27 kadar ödemeler yapılacaktır.Bende mesaj attım bana gelen mesaj 27 kadar yazıyor.

27 kadar tüm ödemeler tamamlanır.

Ben arkadaşlar kesinlemiş haziran kapananları ödeyecek diyorum hala ısrarla ama şu şartla quiz dashboarda girip terminant yazsada tarih yazanlar için ama dashboarda giremeyenleri ödemeyecek bana göre ŞAFAK 6 gün !

kapananları ödemezlerse eger(haziran kapananlar)bu aylık quız ödemelerini aldık sayılır.darısı sorunsuz bir şekilde önümüzdeki ayın ödemelerinde

Ben arkadaşlar kesinlemiş haziran kapananları ödeyecek diyorum hala ısrarla ama şu şartla quiz dashboarda girip terminant yazsada tarih yazanlar için ama dashboarda giremeyenleri ödemeyecek bana göre ŞAFAK 6 gün !

Kapanan kanal için ödeme sordum gelen cevap:

Greetings,

The payment for terminated channels won't be sent.

sözde bu ayın sonunda gönderilecekti..

ya şu haziranı ödeseler keşke ama benim umudum yok hocam

bende umutla bekliyorum dashboard açık ödemeler kesinleşti mail bile gelmişti öderler mi ödemezler mi bilmiyorum ama umudum var benim açıkcası ..

Arkadaşlar Enpara hesabına ödeme alanlar döviz hesabı açıp ona mı ödeme alıyorlar? Yoksa TL hesabına mı ödeme alıyorlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri