Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal alımları tekrar açıldı
ama 7 gün kadar bekleme süresi var sanırım
Naletler genel şartlar uymasına ragmen kanal sokamıyorum 45 kanal elimde kaldı
arkadaşlar alttaki yazı çıkıyor ama şartlar tam eksiksiz
şimdi sorum şu altta kırmızı ile işaretlediğim yer yanlışım olmasın önceden yoktu yada ben görmedim burda ne demek istemişler
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.
Please, note. We check both channel views and video views. Your channel won't meet our criteria, if your channel videos views are less than 1000 in total, although your channel views are more than 1000 during last 30 days.
Translate
Lütfen not. Biz kanal manzarası ve video izleme hem kontrol edin. Kanal videoları Gösterim toplam 1000'den az ise kanal manzarası son 30 gün içinde en fazla 1000 olmasına rağmen kanal, bizim kriterlere uygun olmaz.
Burada sanırım kanalların izlenim çekilmesine karşı olduklarını göstermek amacıyla yazılmış.Kanalınızdaki bütün videoların izlenim sayıları hesaplanır bu izlenim sayısı 1000'in altında ama kanalınızın görüntülenme sayısı 1000'in üzerindeyse kanalınız kabul edilmez diyor.
halbuki oda normal ama bizim kanallar mimlendimi ne almıyolar bir türlü çok deli ayar oldum geçen de almamışlardı o kadar masraf insan üzülüyor tabi
Arkadaşlar quız den kanal cıkarma nasıl oluyor ayrıntılı anlatırmsnz ? Forumda baya baktım bulamadm olan konulardada anlatılmamış boş konular yani yardmcı olurmsnz
hocam bende baktım. lakin sanırım var olan konu anlatımlarına göre. şu an quizden kanal çıkartılamıyor.
Arkadaslar cidden bu ayki odemeyi alınca kanalları cıkarmayı düşünüyrm bıktm artk quızden biri yardım edebilirmi hatta baska bi baslıkta acılıp sabitlenmeli bence quızden kanal cıkarma
Arkadaslar cidden bu ayki odemeyi alınca kanalları cıkarmayı düşünüyrm bıktm artk quızden biri yardım edebilirmi hatta baska bi baslıkta acılıp sabitlenmeli bence quızden kanal cıkarma
Kuvvetle ihtimal ödeme son günü kanalların hepsi atılacak ödeme de yapılmayacak. Life bunu 30 agustosda yaptı
Kuvvetle ihtimal ödeme son günü kanalların hepsi atılacak ödeme de yapılmayacak. Life bunu 30 agustosda yaptı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.