Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ağ istatiklerine nereden bakıyorsunuz acaba?
Videoları gizleyin en azından ödeme kesinleşenene kadar 3. Teliften kapanmaması içinArkadaşlar Quizde 1 senelik 1 kanalım var atmadılar ama bu ay güzel bir miktar para kazanmış girip kontrol ettim 18 agustosta1 telif 24 agustosta 2 telifi atmışlar
kanal kapanmaması için videoları gizlesem Quiz atar gizleyip acaba o firmaya ait olan videoları sadece yayınlasammı ne yapabilirim beynim durdu gerçi bunada girdim ya yakında ya atarlar yada kapanır
Videoları gizleyin en azından ödeme kesinleşenene kadar 3. Teliften kapanmaması için
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoları Gizledim çünkü telif atan firmanın videolarından daha vardı
o firmaya ait olmayan 4 video genel olarak yayınladım inşallah alabilirim
birşey kalmadı resmen çer çöp kanallar kaldı elimde
quıze hıc kanal sokabılen varmı ?
arkadaslar, ben size yukaridaki mesajlar ile ilgili bir eklemede bulunayim,
Bir videom vardi gizli olarak yüklemiştim ve hic public yapmadim,
Ne dünya geneli, ne de telif gelmedi videoya,türk bir komedyene ait bir videoydu
Bu videom yüzünden dünya geneli gelmişti ve adsense de gitmişti..
Demek istedigim, filmi attınız, Telif yada dünya geneli gelmeyebilir, Ancak arka planda neler dönüyor bilmesemde, size bildirilmese de arka planda dünya geneli çarkları dönüyor ve public olmasa da videonuz yakalanıp kanaliniz,adsense niz darmadagin edilebiliyor, bu durumu 2 defa yaşadım.
Sanıyorum telif sahipleri bizleri zor duruma düsürmek icin manuel telif, sikayet gibi seyler yapiyorlar ve bize bunu bildirmek istemiyorlar. Bildirdiklerine siliyoruz cunki, bildirmeyip bizi gafil avlıyorlar.
Tabi bu konuda arkadaslarimizin farkli tecrübeleri vardır ben aklimdakini sizlerle paylasmak istedim ki ; gizlemek bir işe yaramiyor
Sevgiler, bol kazanclar..
quiz artık spam kanal almıyor bos yere basvurmayın
4-5 gün önce quize bir kanal ile başvuruda bulundum. yeni kontrol ettim ilgili kanalın gmail hesabını ne gelen var ne giden. aynı muhabbet oldu 7 gün içinde dönüş sağlanıcak vs.
spam alınmıyor demişsiniz ya. başvurduğum kanal tamamen özgün videolar. kan bankasına ait hastalarla ve şahıslarla olan diyaloglar. şu an kanal adsenseye bağlı olmasada tüm videoların $ işaretleri halojenli şekilde yeşil yeşil yanıyor.
dicem o ki, sanırım quiz sadece kanal alırmış gibi göz kırpıyor. spam ile vs ile alakası yok bana kalırsa.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.