adsensede para kazanma gidip sonra silip açıp quize bağladığım kanallarda henüz kesinleşme olmamış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz son yaptıklarından sonra güvenim yok, ancak yine önceden kalan kanallarda iyi miktarda kazandırıyordu. Kesinleştikten sonra kapananı ödüyor mu şu an quiz?
Quiz artık %25 kesinti yapıyor anlaşılan arkadaşlar.
ben hesapladım 20 değişen bir şey yokQuiz artık %25 kesinti yapıyor anlaşılan arkadaşlar.
arkadaşlar kanalarında acık ama telif yada topluluk olan kanallara ödeme eskısı gıbı yapılcak değilmi kazançlar kesınleşmiş ama facebook boyle bı paylasım gormustum odenemez artık mumkun değil telifliler ıcın gıbı?
Hocam eğer ben bir yerde yanlıslık yapmadı ısem benım gecen ay açık tek telifli kanala ödeme yapmadılar Tek topluluk olan kanala almıstım ama telifli olanı vermedılerarkadaşlar kanalarında acık ama telif yada topluluk olan kanallara ödeme eskısı gıbı yapılcak değilmi kazançlar kesınleşmiş ama facebook boyle bı paylasım gormustum odenemez artık mumkun değil telifliler ıcın gıbı?
Paranın suyu kesilmeye basladimı yavaş yavaş ipi gevşetecekler işallah yanilmam tüm Kanallar kesinleşmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.