Sağol hocam, kesinleşiceğini hiç sanmıyorum. Herifler paranın üstüne yatmak için özellikle kesinleşme gününü beklemiş. Hiç bir uyarı yokkken saat 12yi geçti pat kapandı kanal.çok üzüldüm hocam geçmiş olsun.. inşallah kesinleşir hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağol hocam, kesinleşiceğini hiç sanmıyorum. Herifler paranın üstüne yatmak için özellikle kesinleşme gününü beklemiş. Hiç bir uyarı yokkken saat 12yi geçti pat kapandı kanal.çok üzüldüm hocam geçmiş olsun.. inşallah kesinleşir hocam.
Sağol hocam, bu gece saat 12yi bir kaç dk geçince kapandı.gecmıs olsun dostum uzuldum valla,kapanma bu aksam saatlerındemı oldu
Sağol hocam, bu gece saat 12yi bir kaç dk geçince kapandı.
---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------
......ler son vurgunu yapıcak, çok haneli kazanan kanalları kapattırıp kazancın üstüne yatıcaklar.
Aynen öyle, dün adsenseler kesinleşti Google nasılsa kanalın kazancını bunlara ödicek, bunlarda paranın üstüne yatmak için kanalı kapattırıyo. 4 hane üzeri bekleyenler hazırlıklı olun. Videoları silin diyicem belki bandan kurtulursunuz, ama mesuliyet kabul etmem.acaba diyorum, onlar mı kapatıyor yüksek ödemeleri alıyorlar ? nasıl olsa panel ellerinde kim ne kadar kazanmış görebilir
Quiz yetkilileri :
" + haaa 4 hane dolar var içerde ne yapalım usta
- f.g at alalım "
endişe ile neler düşünüyorum ya
acaba diyorum, onlar mı kapatıyor yüksek ödemeleri alıyorlar ? nasıl olsa panel ellerinde kim ne kadar kazanmış görebilir
Quiz yetkilileri :
" + haaa 4 hane dolar var içerde ne yapalım usta
- f.g at alalım "
endişe ile neler düşünüyorum ya
quizin suanki mantığı dashboardda bir den cok kanalı olan fazla para kazandıran kanalları kapatalım diğerlerinide bi daha sonra kapatırız
sanırsam tek dashboardlu kanallara ellemiyorlar
ilginçtir senin kanal hala panelde duruyorBende böyle düşünüyorum. Çizgi filme ne f...g atiyorsun. Otomatik youtube ile anlaştılar galiba Turkiyede spami bitirmeye
---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------
3 kanaldan 2 si duruyor en çok kazanan gitti. Tek dashboarddi
Kanal kapanınca hemen kırmızıya dönmüyo, panel 12 saatte bir yenileniyo galiba.ilginçtir senin kanal hala panelde duruyor
kırmızıya dönmedi daha.
ilginçtir senin kanal hala panelde duruyor
kırmızıya dönmedi daha.
günler öncesinden para kazanması topluluktan kapandı.hala panelde güncellenip de kırmızıya dönmedi.eli kulağındadırKanal kapanınca hemen kırmızıya dönmüyo, panel 12 saatte bir yenileniyo galiba.
2 ay önce kesinleşme zamanı kapanan kanalları dashboarddan atmışlardı, muhtemelen kırmızıya dönmeden kesinleşiceği zaman yine atarlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.