QuizGroup Network

webmoney'e geçmek istemiyorum. bence youtube'un olaya el atması lazım şu partneri kapatıp, bağlı olan tüm kanalları serbest bırakmalı. iletişim bilgileri yok, rus partneri ama isviçre gözüküyor. sözleşmeyi hala ingilizce yapmadılar. tüm yabancı forumlarda ''internetin en pislik ağı, en bilinen scam'' diyorlar.

Son düzenleme:
benim bazı kanallar yine atılmış şimdi fark ettim.kanalda milyon izlenmeli videolar var ve sadece 1 tane eşleşen var.nedenini anlayamadım ama bu durum insanın canını sıkıyor.yeni kanal aldığım zaman yarın sabah atılmayacağının garantisi yok.

20 Ekim'de mail gelmiş dashboard'a şartları değişmiş eğer bu şartları karşılayıp spam olan varsa denesin şansını.Direk davetiye mi gelicek acaba bu şartlarda yoka inceleye mi alınıyor ?
1.)Hiçbir topluluk ihtarı almamış olması ve dünya engeli videonuz olmucak.
2.)En az 500 abone
3.)30 gün içinde 5000 izlenim sağlamış olması
4.)Kanal yaşının en az 30 gün olması

Bi hesabı paypal da unutmuşum bugün webmoney e geçirdim bu ay gelir mi ödeme,yazdım desteğe on gün içinde gönderilcek dedi ama adamlarda öyle bi ingilizce var yazdığımı anladıklarından şüpheliyim :D
Gönderir büyük ihtimalle hocam bizde değiştir birkaç gün içinde geldi ödemeler
edit.. tarihe baktımda soralı epey olmuş gelmiştir ödeme :)

Son düzenleme:
20 Ekim'de mail gelmiş dashboard'a şartları değişmiş eğer bu şartları karşılayıp spam olan varsa denesin şansını.Direk davetiye mi gelicek acaba bu şartlarda yoka inceleye mi alınıyor ?
2.)En az 500 abone

Evet beyler var mı deneyen ?
Direk davetiye mi gelicek acaba bu şartlarda yoka inceleye mi alınıyor ?

bu konuyu bende merak ediyorum ama büyük ihtimal gereksiz başvuraları önleme amaçlı böyle bir kural getirmişlerdir. 1000 kapanma kotası olduğu sürece kanal alımlarını manuel almak durumundalar diye düşünüyorum.

2.)En az 500 abone

son şartlarla deneyen varsa yazarsa çok memnun olurum.

вαттυѕαу;1207067' Alıntı:
Evet beyler var mı deneyen ?
Direk davetiye mi gelicek acaba bu şartlarda yoka inceleye mi alınıyor ?

inceleme oluyor.ben 2 günden beri 6 kanal denedim 4 tanesi red yedi 2 tanesi girdi.en geç ertesi güne yanıtlanıyor.reddedilen kanalın red sebebi mail yoluyla gönderiliyor.kabul edilen kanallar ise sanırım sürekli kontrol ediliyor,girdikten sonra atılan kanallarım da oldu.

inceleme oluyor.ben 2 günden beri 6 kanal denedim 4 tanesi red yedi 2 tanesi girdi.en geç ertesi güne yanıtlanıyor.reddedilen kanalın red sebebi mail yoluyla gönderiliyor.kabul edilen kanallar ise sanırım sürekli kontrol ediliyor,girdikten sonra atılan kanallarım da oldu.

O giren 2 kanalda özgün video mu vardı peki? Yoksa çizgi film felan mı

Sent from my iPad using Tapatalk

O sartlarda alsalarda guzel.zaten o sartlarda olunca kanal ancak kazanmaya başlıyor. Ama tabi bunu suistimal yapanlar illaki olacak sahte izlenm ve abone kasan olabilir bunlari tespit ederlerse daha iyi olur tabi.temiz calisanlarin onu kesilmemis olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

вαттυѕαу;1207626' Alıntı:
O giren 2 kanalda özgün video mu vardı peki? Yoksa çizgi film felan mı

Sent from my iPad using Tapatalk

Özgün görünümlü yaptım,5-6 aylık Kanallar.azıcık dursun bozup dizi çizgi film yapacağım bakalım.

adsense banlanmasından dolayı temiz bir kanalımın para kazanması kapandı abone sayısı ve izlenimi iyiydi son zamanlarda quiz'e sokmayı denedim ama şartları sağlamasına rağmen hata verdi sokamadım 1-2 gün sonra da adsense banlandı. bu kanal quize sokmanın bir yolu var mı?

adsense banlanmasından dolayı temiz bir kanalımın para kazanması kapandı abone sayısı ve izlenimi iyiydi son zamanlarda quiz'e sokmayı denedim ama şartları sağlamasına rağmen hata verdi sokamadım 1-2 gün sonra da adsense banlandı. bu kanal quize sokmanın bir yolu var mı?
o kanal artık çöp.

bakalım şu 10 günü izliyorum quiz toplu temizlik yapacaktır 1 kanalım hala ayakda tek kanal ama 3. ay ödemesini vericek galiba 3 haneli. bakalım ay başı telifmi ülke engelimi ne yicaz

Arkadaşlar bayağıdır uzağım quizden. Quiz artık kapanan kanalın ödemesini yapıyor mu?

11 Tane boş kanalım vardı hiçbirini atmamış şuan 4-5 tanesine günlük video yüklemeye başladım. TAbi günlük izlenimim 100'ü bulmuyor. Bulması 1 ayı alacak gibi. Eğer o kanalları atmazsa 3-4 ay hepsini doldurur her birinden 30-50 dolar alsam götürür beni üni bitene kadar ayda 500 dolar.

Ayrıca 2 ay önce dünya engeli gelip tüm videoları silinen kanalımda kalan 10 doları dün gönderdi kendileri. O kanalda bomboş. 60 abonesi var izlenim 0. Ama atmamış daha. İlginç efenim, atmaması ümidiyle o kanalları atılmayacak bir konuma ulaştırmayı hedefliyorum.

11 Tane boş kanalım vardı hiçbirini atmamış şuan 4-5 tanesine günlük video yüklemeye başladım. TAbi günlük izlenimim 100'ü bulmuyor. Bulması 1 ayı alacak gibi. Eğer o kanalları atmazsa 3-4 ay hepsini doldurur her birinden 30-50 dolar alsam götürür beni üni bitene kadar ayda 500 dolar.

Ayrıca 2 ay önce dünya engeli gelip tüm videoları silinen kanalımda kalan 10 doları dün gönderdi kendileri. O kanalda bomboş. 60 abonesi var izlenim 0. Ama atmamış daha. İlginç efenim, atmaması ümidiyle o kanalları atılmayacak bir konuma ulaştırmayı hedefliyorum.

Hocam kesinleşmeyen kazancı mı 2 ay sonra gönderdiler? Benimde kanalım panelde Terminated şekilde duruyor, kesinleşen kazanç yok ama 1.500$ gibi bi rakam vardı eylülden. Kasımda öderler mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri