Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk webmoney ödemem olacak,en çokta para gelince bozuk para sesi çıkartıyormuş onu merak ediyorum walla![]()
İlk webmoney ödemem olacak,en çokta para gelince bozuk para sesi çıkartıyormuş onu merak ediyorum walla![]()
Bilgisayardaki en sevdiğim sesİlk webmoney ödemem olacak,en çokta para gelince bozuk para sesi çıkartıyormuş onu merak ediyorum walla![]()
Kardeşim 1 milyon kerede yazsalar 1 milyon kere sorulacak bu soru sanırım. Basit mantıkla sende çözebilirsin.
Kesinlik 1: Quiz Dashboard'da paran kesinleştiyse kesin alırsın. Kanalın sonra kapansada alırsın, google seni amerikan jetleriyle vursa da alırsın, kanalının silip üstüne alışverişmerkezi yapsalarda alırsın. Yani dashboard da paran kesinleştin mi olay bitmiştir.
Kanalının para kazanması gittiyse artık para kazanmaz bu durumda ortada para birikmediği için quiz de paran kesinleşmez bu sebeple de ödeme alamazsın.
Şaşırdığım şey: Quize bağlı kanalının para kazanması niye gitti, nasıl gitti? Ne yazıyor para kazanma yerinde?
Bu ay göreceğiz tam 5 kanal kesinleşti ten sonra kapandı .... Ne diye bekletiyorlar bu ödemeleri anlamak mümkün değil geçen ay 15 i gibi ödediler 17 si oldu sabır sabır ...
Isyaniniz yersiz adsense bile 28 26 da oduyor quiz daha erken oduyor bence abartmayin. Kesinlesmryi birakin adsense kesinlestkten snra kapanan kanallarn odemesini cok aldm quiz kesnlesmeden oncesi bile aldim. Pqra kazanmasi kapanan kanalda odeme olur icindeki videolari silin sorunsiz kesinlesr sorunsz alrsnz odemeBu ay göreceğiz tam 5 kanal kesinleşti ten sonra kapandı .... Ne diye bekletiyorlar bu ödemeleri anlamak mümkün değil geçen ay 15 i gibi ödediler 17 si oldu sabır sabır ...
Isyaniniz yersiz adsense bile 28 26 da oduyor quiz daha erken oduyor bence abartmayin. Kesinlesmryi birakin adsense kesinlestkten snra kapanan kanallarn odemesini cok aldm quiz kesnlesmeden oncesi bile aldim. Pqra kazanmasi kapanan kanalda odeme olur icindeki videolari silin sorunsiz kesinlesr sorunsz alrsnz odeme
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.