QuizGroup Network

Bende onu 3 sene diye hatırlıyorum ama emin değilim tabi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olabilir hocam, daha da kötü desenize. Açıkçası ben quiz'i seviyorum. Çok imkansız şartlarda ödemeler aldım kendilerinden. Bu yüzden ötürü iyi bir partner diye düşünüyorum. Quizle ya da farklı partnerlerle çalışırken de, biraz daha özenli çalışılırsa iyi olur gibime geliyor. Herkese bol kazançlar.

Bir kanalımın para kazanması aralık ayının 7 sinde kapanmış ama kanal halen quizde,fakat kasım ayının kazancı quiz panelde kesinleşmemiş gözüküyor kasım ayının kazancını almam mumkunmu acaba daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım.

Bir kanalımın para kazanması aralık ayının 7 sinde kapanmış ama kanal halen quizde,fakat kasım ayının kazancı quiz panelde kesinleşmemiş gözüküyor kasım ayının kazancını almam mumkunmu acaba daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım.

Kesinleşmeyince alamıyorsunuz hocam, 1 Eylül öncesi kesinleşmeden kapanan kanalların ödemesini 51 gün sonra yapıyorlardı, Quize kanal bağlarken iletişim için istedikleri email adresine 'xxx tarihinde xxx miktar ödemeniz yapılacak' şeklinde bir mail gönderiyorlardı ,Ama 1 Eylül itibariyle kesinleşmeden kapanan kanalların ödemesini yapmıyorlar , Hatta şu an kesinleştikden sonra kapanan kanalların ödemesini yapacakları bile belli değil , Bu ay forumda çoğumuzun kanalları kesinleştikden sonra kapandı,Bu ayın 23-24. de ödeme yapacağız diye mail yolladılar ama benim umudum yok

Son düzenleme:
Bugünde başlamazlarsa geçen sene awe nin vurduğu darbeyi vuracaklar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :////

Adamlar 23'ünde ödemeye başlayacağız diye bilgilendirme maili atıyor hâlâ niye ödemediler diyenler var. :D

Adsense ödemeden bunlarda ödemeyecek, daha fazla ne zaman ödeyecek diye beklemeye gerek yok.
Adsense sağlam temizlik yapıyor, Quiz daha önce zaten temizlik yaptı.
Kristmas felanda var, Ödemeler ay sonunu bile görebilir.

Quiz önceden erkenden ödemeleri yapıyordu herşeyiyle rahattı şu dünyada herşey zorlaşmak zorunda mı

:D hadi quiz adsense işleme girdi sıra sende. ödemeleri yapta rahatlayalım artık. stresten sedefim azdı :D

edit:
"
LIFE
3 dk. ·
Payment starts this week.
"

:D hadi quiz adsense işleme girdi sıra sende. ödemeleri yapta rahatlayalım artık. stresten sedefim azdı :D

edit:
"
LIFE
3 dk. ·
Payment starts this week.
"

adsense bile basladı odemeye, bunlar hala baslıyacak. gecen haftada yakında baslıyor yazmıslardı 1 hafta gecti. cok yakınmıs :D

23-24 Aralık diye mesaj atmışlardı. Daha öncesi zor gibi. Ama inşallah başlarlar...

Heray bi saçmalik

---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:52 ----------

Odeme bu hafta basliyormus

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri