QuizGroup Network

Gönderilen tuttar kesinleşenden eksik ve kapanan atılan kanal yok.

kesinlesmeden sonra kapanan kanal parasini alan olduysa lutfen cevaplasin

Facebook sayfasında bişey paylaşmış Spam kanallara coktuler galiba

George Javaxishvili:
why Quiz And life unlinked channel?

LIFE:
Spam channels

neden atıldığını sormuş gelen cevap bu, facebook sayfasında.. bunlar harbi puşt :)

Adamlar dalga geçer gibi resim paylaşmışlar face sayfasında. Way arkadaş. Bizim yaptığımız iş bu kadarmı alçakca bir iş yaa. Adamlar resmen kedinin faryle oynadığı gibi oynuyor bizle. :/

[MENTION=14704]dess[/MENTION] süper haber kardeşim bende bekliyorum sen galiba life aldın quize daha geçmedi

arkadaslar kanali kesinlesmeden sonra kapanip odeme alan varsa lutfen begensin

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

gecmis yorumlarda yazdım. kesinlestikten sonra kapanan 1 kanalımın odemesini aldım bugun

hocam kesinlesmeden sonra kapanan kanal dashboard ta yesil mi gozukuyor ??

benim kesinlestikten sonra atilan kanal vardi galiba oda hayal oldu :D serefsizler haysiyetsizler

diğer konuda yazdıgım gibi , kesinleştikden sonra kapanan atılan ve halen bağlı olan kanallara ödeme gelmedi beklemediyim ümidimde yok ama inşallah gelir.

arkadaslar kanali kesinlesmeden sonra kapanip odeme alan varsa lutfen begensin

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

hocam kesinlesmeden sonra kapanan kanal dashboard ta yesil mi gozukuyor ??

evet yesil gorunuyor. kanal 2-3 gun once kapanmıstı

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

[MENTION=14704]dess[/MENTION] süper haber kardeşim bende bekliyorum sen galiba life aldın quize daha geçmedi

insallah tum kapanan ve atılan kanalların odemesi yapılır. kapanan kanal life a baglıydı.

büyük ihtimal quizden geldi ödeme diyenler her zaman oldugu gibi life ödemesini quiz sanıyordur.(düşük bi ihtimalde olsa bi şekilde 3-5 kişinin quiz ödemesi alma ihtimalide var tabi ama her ay life ödemesi gelince quiz geldi diyip,kontrol ettikden sonra lifedan gelmiş diyor arkadaşlar :D) dün,önceki gün kanalı atılan-kapanan ama ödeme alamadım diyen arkadaşlar quizde ise sorun yok çünkü quiz ödemeleri henüz başlamadı bu aldıklarımız lifedan gelen paralar.quizleri ancak yarın görürüz bence.

Benim life ödemesi de daha gelmedi. Bu payooner yüzünden mi ki acaba :(

Pardon arkadaşlar bugün Saat 15:30 da göndermişler 3 haneli. Ama Payooner'e gelmesi zaman alıyormuş. O yüzden para gelmedi sandım. Life iyiymiş ya :)

Edit2: Normalden 3 dolar fazla göndermişler :D Ama bu 50 dolar olayı vardı o neden olmadı ya.

Son düzenleme:
büyük ihtimal quizden geldi ödeme diyenler her zaman oldugu gibi life ödemesini quiz sanıyordur.(düşük bi ihtimalde olsa bi şekilde 3-5 kişinin quiz ödemesi alma ihtimalide var tabi ama her ay life ödemesi gelince quiz geldi diyip,kontrol ettikden sonra lifedan gelmiş diyor arkadaşlar :D) dün,önceki gün kanalı atılan-kapanan ama ödeme alamadım diyen arkadaşlar quizde ise sorun yok çünkü quiz ödemeleri henüz başlamadı bu aldıklarımız lifedan gelen paralar.quizleri ancak yarın görürüz bence.

Quiz ödemeleri henüz başlamadı umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar.Gelen tüm ödemeler Life e ait kanallarımın.Diğer Quize bağlı hiçbir kanalıma ödeme gelmedi daha.

Life odemelerini yapip bitirmisler , atilan kanallarida 30 u na kadar bekleyin , belki oderiz demis Life yetkilisi. Yabanci forumda yazmis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri