QuizGroup Network

Su odeme geldi diyenler ah birde zahmet edip detay yazabilse. Kasimdan kalma paramıydi kanal atilmismiydi aralikta atilan kanalmiydi kapalimiydi açıkmiydi dahboarda giriliyormuydu ama nerdeeeeee

quizde 1 kanalım var 2 hafta önce filan kanal takipte para kazanılmıyor yazıyordu, kanala giriş yaptım para kazanma açık ama kanalı adsenseye bağlayın yazıyordu, hiç dokunmadım aynı miktar para panelde kesinleşti ödeme yaparlarmı ?

Kanal hâla panelde görünüyor

15 şubatmı demiş ben mi yanlış anladım :D

yok o ilk madde
2 madde var orda

1- Ocak ödemeleri şubat 15'den sonra yapılacaktır.
2- Tüm raporların yüklenmesi 3 gün sürecektir. Bu süre içerisinde bazı kanalların kesinleşmesi farklı günlerde olabilir.

yazıyor. benim ümitlendiğim bu 2. madde 6 kanallı panelimde 5 tanesi kesinleşti 1 tanesi gelmedi hiçbir sıkıntıda yok bakalım yarın 3. gün yarında gelmezse s...k resmen. Gerçekten millet ödeme almaya da başladı hepten s...k burnuma koku gelmeye bile başladı :confused::confused::confused::confused:

quizde 1 kanalım var 2 hafta önce filan kanal takipte para kazanılmıyor yazıyordu, kanala giriş yaptım para kazanma açık ama kanalı adsenseye bağlayın yazıyordu, hiç dokunmadım aynı miktar para panelde kesinleşti ödeme yaparlarmı ?

Kanal hâla panelde görünüyor

Hocam yatıp yatmayacağını kimse bilemez .Geçen ay Tertemiz problemsiz , kesinleşmiş kanalları bile ödemediler, ödemedikleri gibi kanallarıda kapattılar..

Parayı hesabında görürsen yattığını anlarsın :) ötesi yok

arkadaşlar sürekli bakıyorum demiştim ya çok kanallı panelde 1 tanesi kesinleşmedi diye. en son akşam bakmıştım şimdi baktım hala kesinleşmemiş ancak

kanal görüntüleme bölümü varya izleme önceki aya göre eksi mi artı mı diye eksiden artıya çıktı :d bugün %99 kesinleşecek diye tahmin oluyorum

bekleyenler b baksın start_page sayfasında kanal sayısının hemen altında.

hadi inşallah güzel haberleri ilk ben verecem an be an takipteyim :D

Aralık ödemem kesinleşmiş. WEBMONEY Bağlı hesap bakalım bu sefer yollayacaklarmı . En son eylül ödemesi aldım oda son paypal ödememdi .

hic bi kanalım kesinlesmedi hepsi acık quizde gozukuyor videolari gizliye aldım. hepsi tek dasboard

4 haneye kadar life ödemeleri alanlar var . Acaba kanalları quizde olan sıkıntısız kanalların life ödemesi tamamlandımı . Life ödeme alamayan varmı benim gibi ?

Değerli arkadaşlar acaba kanalı atılan ve açık olan kanala ödeme alan oldumu Benim 3 hane kazancı olan guizden atılan açık olan kanala ödeme beklıyorum :(

Açık hala quize bağlı olan kanal kesinleşmedi.ödemeyi de yapmayacaklar anlaşılan atsalarda başka bi yere bağlasam bari. Dolandırıcılıkta adamlar çağ atladı resmen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri