TuKeNeCeGiZ
Yasaklanmış
Su odeme geldi diyenler ah birde zahmet edip detay yazabilse. Kasimdan kalma paramıydi kanal atilmismiydi aralikta atilan kanalmiydi kapalimiydi açıkmiydi dahboarda giriliyormuydu ama nerdeeeeee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 şubatmı demiş ben mi yanlış anladım![]()
quizde 1 kanalım var 2 hafta önce filan kanal takipte para kazanılmıyor yazıyordu, kanala giriş yaptım para kazanma açık ama kanalı adsenseye bağlayın yazıyordu, hiç dokunmadım aynı miktar para panelde kesinleşti ödeme yaparlarmı ?
Kanal hâla panelde görünüyor
4 haneye kadar life ödemeleri alanlar var . Acaba kanalları quizde olan sıkıntısız kanalların life ödemesi tamamlandımı . Life ödeme alamayan varmı benim gibi ?
[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] Hocam kanalin ne zaman atilmisti?kanalım atıldı ve das a giremiyorum bu sabah 2 hane wm ödeme gelmiş
Değerli arkadaşlar acaba kanalı atılan ve açık olan kanala ödeme alan oldumu Benim 3 hane kazancı olan guizden atılan açık olan kanala ödeme beklıyorum![]()
Güle güle harcayın hocam bilgilendırme için çok teşekkür ederimBen aldım Payoneer ile
3 haneli 4- 5 kanalın parasını
Ben aldım Payoneer ile
[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] Hocam kanalin ne zaman atilmisti?
aralıkta hocam
Ben aldım Payoneer ile
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.