QuizGroup Network

[MENTION=11311]halil5498[/MENTION] kanal sönük muydu? Aylk tek hane falanmydi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecenlerde biri yazmıştı reklam gosterim tıklama oranı birbirine uymuyo diye mail atmışlardı bizim kanalları o bahaneylemi kesinlestirmediler acaba

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] adamın banını kaldırmak lazım aslında hiç yoktan forumda bir muhattaptı..

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

Bu arada kanalı atılıpda kapanan kanalın ödemesini alan var mı acaba ?

Quiz özgün kanalımı atmış. Ayda 2 dolar getiriyor diye galiba :D

Açık, sorunsuz kesinleştirmedikleri kanalı bugün atmışlar. Doğal olarak 3 hane kazancında üstüne yatmış oldular biraz :)

ben quize baglı olan kanallarımdaki videoları sildim. afedersiniz hiyar yesinler.
onumuzdeki ay hiç odeme yapmazlar geçmiş olsun. bu gune kadar aldıklarımıza sukrediyor içerde kalan haklarımı helal etmiyorum.

benim 4 haneli life kanal kesinleşmemişti bugün atmışlar bunlar tam o......

kanalım quize kayıtlıydı ama dün ülke değiştirecektim amerika yapacaktım sanırım yanlıslıkla çin yaptım ve iş ortağı çinde olmadığı için kanalımın para kazanması falan iptal olmuş quiz grouptanda çıkmış... quiz group dashboardına giriyorum ama quizle partner değilimm youtube'da mail attım quize sizce nolur

4 hane gelecek kanalı para göndermeden atmışlar. Umarım tez vakitte geberirler.

kesinleşmeyen 3 haneli kanalı atmışlar
Bu hesaptaki para kazanma özelliği, AdSense politika ihlalleri nedeniyle devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinin
diyor tez vakiite aldıkları paralar zıkkım olur inşallah

Quiz özgün kanalımı atmış. Ayda 2 dolar getiriyor diye galiba :D

aynı şekilde benimde bi kanalım var hocam atılan.zamanında deneme amaçlı yükledigim videolar vardı içinde,kanal boş sanıyordum meger quize baglı imiş.neyse sonra ugraştım çıkarayım diye,ne yaptıysam atmadılar o zaman partnerden.şimdi durup dururken çıkarmışlar :)

3 Hane sorunsuz kesinleşmeyen kanalı attılar.Bu kadar şer.siz nasıl olabilir ki bir firma.

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] Benim 2 kanalımı atmışlardı öğlen biraz önce bu 2 kanal kapandı spamdan.(kanallar boştu) Sizin gibi kesinleşmeyen sorunsuz bağlı kanalı da akşam attı 3 hane vardı kanalda bu kanal da kapanacak bence.Attığı her kanal ne hikmetse 5 günü dolduramadan kapanıyor.Geçen ay da 4 kanalı attı 4ü de ertesi gün kapandı.Parayı ödememek için kapattırıyorlar namus yoksunları.

Son düzenleme:
Benimde kesinlesmeyen atılmıs

---------- Spam Engelliyici 06:29 ---------- Önceki Mesaj 06:25 ----------

Allah belanı versin quiz 4 hane ve 3 hanenin uzerine yattın anandan babandan colugundan çocuğundan ne varsa senden cıksın bu paralar hayrını gorme emi.

BÖYLE olacağı belliydi geçen ay bizim kanallar atılırken sesi çıkmayanlar gelmiş. 2 aylık emeğimiz boşa gitmişti. Ben temiz spam çalışıyorum kanallarım atılmadı demesin kimse benim özgün kanal bile atıldı şoktayım resmen o kadar emek verdik hemde özgüne 2 ay boşa gitti.

Quiz çalışmayın artık.Belli ki spama düştü.Her attığı kanal spamdan kapanıyor.Artık iyice küçüldüler sesiz sedasız da yok oluyorlar.İlk aşama youtubedeki kanalı silmek oldu. 2. aşama muhtemelen açık kanalların paralarını ödememek olacak. 3. aşama da iflası çektik ödeyemiyoruz güle güle by

Mobil olarak gönderildi.

Bu superhırsızların gecen ay attığı kanallarımın biri hariç hepsi spamdan kanandı O açık olan ve 4xx beklediğim parayıda cebe indirdiler Dünde tertemiz sorunsuz life kanalımı atmıs lar Şimdi mailleri kontolr edeceığım bakalım bugun başka atılan varmı diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri