QuizGroup Network

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.

Quizgroup networke benim referralim olarak katılmak isterseniz bu linkten katılıp bana destek olabilirsiniz : http://join.quizgroup.com?ref=33686

Katılabilmek için en az 10 abone ve son 28 gün içinde en az 1000 izlenim almış olması gerekmektedir.

Kanalınız bu özellikleri taşıyorsa, JOİN NOW 'a tıklıyoruz, Youtube hesabımızda oturum açıyoruz.

Karşımıza çıkan formu güzelce dolduruyoruz.

Başvurunuz kabul edildiğinde size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.

DASHBOARD için QuizGroup// The Leading Global YouTube Network adresinden sağ üst köşede bulunan LOG IN kısmından herhangi bir bağlı kanalımızla giriş yapıyoruz. Tüm kanallarımız otomatik olarak panelde gözükecektir.

DASHBOARD dan görünüm :
critc2x13ww453vvm.jpg

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal - WebMoney - Banka
Ödeme : Her ayın 15-27 arasında yapılır.
Ödeme tercihi değişikliği : Her ayın 10una kadar ödeme tercihinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme alt limiti : 5$

Ödeme kanıtı :
İlk girdiğim ay 83.51$ kazanç birikmiş, %20 si kesintiyle gittiği için ödeme olarak 66.81$ paypal hesabıma yatırılmıştır. Tabii birde paypalın yaptığı kesintiyide hiçe saymamak gerekir. Gördüğünüz gibi 66.81$ ın 3.24$ ı kesintiye gitmiş.
cmsg9eu7bstdu6668.jpg

Ulaşım için mail atacağınız adres :
support (@) quizgroup.com

Son düzenleme:
QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.

Öncelikle QuizGroup AwesomenessTV gibi her önüne gelen kişiyi almıyor. Belirli kriterleri var, mesela benim 2 kanalım bu partner şirketinde, diğer bir kanalımı sokmaya çalıştığımda olumsuz cevabı aldım.

Başvuru yaptığımda reddedilen kanalın özellikleri ise;
124 abone, 110bin izlenme vardı.

Quizgroup network başvuru adresi : QuizGroup - Join Now

Connect with Youtube linkine tıklayınca karşımıza bir form çıkmakta,
Your name : İSİM
Your e-mail adress : İLETİŞİM KURACAĞINIZ MAİL ADRESİ
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
Please type a message : İNGİLİZCE OLARAK "NETWORK AĞINIZA KATILMAK İSTİYORUM" yazmanız yeterli.
Captcha code : ÜST RESİMDEKİ 4 HANELİ KODU YAZIYORUZ.

Başvurduktan sonra 2-3 gün içerisinde başvurunuz olumlu olursa geri dönüş sağlıyorlar. 2-3 günden sonra herhangi bir mail gelmezse başka partnerleri tercih edebilirsiniz.

Başvurunuz kabul edilirse size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.

Herhangi bir Dashboard ı yoktur, Analiytcs i kullanıyorsunuz.

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal
Ödeme : Her ayın 24ünde PayPal hesabınıza yapılır.
PayPal ödeme değişikliği : Her ayın 13üne kadar paypal adresinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme limiti : Geçen ayın sonlarında girdim, 83$ ödeme gözüküyordu, %20 kesinti uygulayarak PayPal hesabıma yatırmışlar, yani alt limit sanırım yok.

Neredeyse adsense ile aynı anda yatırıyorlar büyük başarı ..

Neredeyse adsense ile aynı anda yatırıyorlar büyük başarı ..

evet gerçektende takdir edilesi bir durum... network arayan arkadaşlara tavsiye ederim...

Socialblade network sıralamasında 13. sırada bulunuyor.

Abone sayısı (2795) olmasına rağmen bu sıralama çok çok iyi...

Örnek verecek olursak;
14. sırada Zoomin_TV nin abone sayısı : 5544
17. sırada AwesomenessTV nin abone sayısı : 25430

hocam ben bir kanalımla başvurdum bana sözleşme yolladılar pdf olarak şimdi bekleyeceğiz herhalde ? ya da geri dönüş yapmam gerekiyor mu ?

hocam ben bir kanalımla başvurdum bana sözleşme yolladılar pdf olarak şimdi bekleyeceğiz herhalde ? ya da geri dönüş yapmam gerekiyor mu ?

hocam, sözleşme geldiyse o maili bana özel mesajdan kopyalayın, son paragraf olması lazım, o paragrafı mail ile tekrar iletmeniz gerekecek.

(Bu sözleşmeyi kabul ediyorum şeklinde)

24 Şubatta yaptığım başvuru 3.iş günü sonunda yani bugün kabul oldu QuizGroup Networktan davetiyem geldi , bu 2.partner deneyimim olacak.Hadi hayırlısı..

Başvuru yaptığım kanalın yaklaşık bilgileri;
Abone: 430
Toplam Görüntüleme: 370k
Telif: Yok
Eşleşen video : Var
Kanal açılış tarihi : 10 Aralık 2013
Video sayısı : 120
Kanal özgün mü ? : Hayır

24 Şubatta yaptığım başvuru 3.iş günü sonunda yani bugün kabul oldu QuizGroup Networktan davetiyem geldi , bu 2.partner deneyimim olacak.Hadi hayırlısı..

Başvuru yaptığım kanalın yaklaşık bilgileri;
Abone: 430
Toplam Görüntüleme: 370k
Telif: Yok
Eşleşen video : Var
Kanal açılış tarihi : 10 Aralık 2013
Video sayısı : 120
Kanal özgün mü ? : Hayır

hayırlı olsun hocam umarım kazancınız bol olur.

Socialblade bakınca partner çok avantajlı ve güzel görünüyor her önüne geleni almamışlar ama genede zoomin ve awenin önündeler..En azından 1 kanal bulundurmak lazım böyle yerlerde denemek lazım.

Socialblade bakınca partner çok avantajlı ve güzel görünüyor her önüne geleni almamışlar ama genede zoomin ve awenin önündeler..En azından 1 kanal bulundurmak lazım böyle yerlerde denemek lazım.

aynen öyle, bende bu yönlerini beğendiğim için herkesin tanıması açısından bu konuyu oluşturdum..

Merhabalar. QuizGroup Network e az önce katıldım. Kanala davet geldi ve kabul edip onayladım. Bunu onayladığım anda Kanalımda Videolara baktığımda Adsendse ile ilişki kesildiği için dolar işareti griye dönmüş tüm videolarda. Ben partnere son zamanlarda yaşanan şu ünlem sorunundan kurtulmak için katıldım. Bu QuizGroup Network de toplu videoların para kazanmasını tek tek mi açacağız?? Toplu olarak tüm videoların para kazanmasını açma özelliği göremedim çünkü. Birde yine Dolar işareti yanıyor aktif edilince. Partnerde para kazanma seçeneğinde değişik bir sembol olduğunu görmüştüm "c" şeklinde. Partner konusunda biraz acemiyim. Özelikle QuizGroup Network hakkında tevrübesi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. Araştırdığım kadarıyla çok iyi bir network olduğu söyleniyor.

Merhabalar. QuizGroup Network e az önce katıldım. Kanala davet geldi ve kabul edip onayladım. Bunu onayladığım anda Kanalımda Videolara baktığımda Adsendse ile ilişki kesildiği için dolar işareti griye dönmüş tüm videolarda. Ben partnere son zamanlarda yaşanan şu ünlem sorunundan kurtulmak için katıldım. Bu QuizGroup Network de toplu videoların para kazanmasını tek tek mi açacağız?? Toplu olarak tüm videoların para kazanmasını açma özelliği göremedim çünkü. Birde yine Dolar işareti yanıyor aktif edilince. Partnerde para kazanma seçeneğinde değişik bir sembol olduğunu görmüştüm "c" şeklinde. Partner konusunda biraz acemiyim. Özelikle QuizGroup Network hakkında tevrübesi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. Araştırdığım kadarıyla çok iyi bir network olduğu söyleniyor.

Videolarinin hepsini sec, gelismisten kullanim politikasini secersen orda var para kazandiran olarak ayarlama.

Videolarinin hepsini sec, gelismisten kullanim politikasini secersen orda var para kazandiran olarak ayarlama.

Teşekkür ederim. Az önce tüm videoların dolar işareti yandı. Bazı partnerlerde bu para kazanma ikonunun dolar yerine farklı semboller olarak göründüğünü duymuştum. Sanırım QuizGroup Network bunu yine dolar işareti olarak kullanıyor. Dediğim gibi partnere asıl geçme amacım ana kanalım olarak nitelediğim bu kanalın bir türlü ünlemden kurtulamaması ve her attığım videonun ünleme düşmesi idi. Şu anda bana herhangi bir form paypal bilgilerimi yazabileceğim yada adres vs tarzı bilgileri girebileceğim bir form gönderilmedi. Sanırım daha sonra geliyor bu form değil mi mail adresine. Öncelikle daveti kabul ediyoruz onayladıktan sonra birkaç gün içinde geliyor bu form diye tahmin ediyorum.

Günde 2 k ortalama ile izlenen kanalımı geçirdim..Kanala hiç video atmıyorum bakalım kanalın gelişmesinde ne kadar katkısı olacak merakla bekliyorum.

Teşekkür ederim. Az önce tüm videoların dolar işareti yandı. Bazı partnerlerde bu para kazanma ikonunun dolar yerine farklı semboller olarak göründüğünü duymuştum. Sanırım QuizGroup Network bunu yine dolar işareti olarak kullanıyor. Dediğim gibi partnere asıl geçme amacım ana kanalım olarak nitelediğim bu kanalın bir türlü ünlemden kurtulamaması ve her attığım videonun ünleme düşmesi idi. Şu anda bana herhangi bir form paypal bilgilerimi yazabileceğim yada adres vs tarzı bilgileri girebileceğim bir form gönderilmedi. Sanırım daha sonra geliyor bu form değil mi mail adresine. Öncelikle daveti kabul ediyoruz onayladıktan sonra birkaç gün içinde geliyor bu form diye tahmin ediyorum.

Partnerlerin hepsi dolar isaretiyle calisir. O bahsettigin C isareti farkli bisey tam olarak ne oldugunu bende bilmiyorum. Belki hak sahipligi kanitlanmis, content id alinmis videolar olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri