partnere girdim onaylattım dedin mesajda?
Bu işlemi Youtube kanalımın hesap özeti sayfasına gelen direk teklifi onaylayarak yaptım.Hiç bir mail leşme olmadı .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partnere girdim onaylattım dedin mesajda?
Bu işlemi Youtube kanalımın hesap özeti sayfasına gelen direk teklifi onaylayarak yaptım.Hiç bir mail leşme olmadı .
Peki hocam, kanalınız kaç izlenimi vardi?
QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.
Öncelikle QuizGroup AwesomenessTV gibi her önüne gelen kişiyi almıyor. Belirli kriterleri var, mesela benim 2 kanalım bu partner şirketinde, diğer bir kanalımı sokmaya çalıştığımda olumsuz cevabı aldım.
Başvuru yaptığımda reddedilen kanalın özellikleri ise;
124 abone, 110bin izlenme vardı.
Quizgroup network başvuru adresi : QuizGroup - Join Now
Connect with Youtube linkine tıklayınca karşımıza bir form çıkmakta,
Your name : İSİM
Your e-mail adress : İLETİŞİM KURACAĞINIZ MAİL ADRESİ
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
Please type a message : İNGİLİZCE OLARAK "NETWORK AĞINIZA KATILMAK İSTİYORUM" yazmanız yeterli.
Captcha code : ÜST RESİMDEKİ 4 HANELİ KODU YAZIYORUZ.
Başvurduktan sonra 2-3 gün içerisinde başvurunuz olumlu olursa geri dönüş sağlıyorlar. 2-3 günden sonra herhangi bir mail gelmezse başka partnerleri tercih edebilirsiniz.
Başvurunuz kabul edilirse size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.
Herhangi bir Dashboard ı yoktur, Analiytcs i kullanıyorsunuz.
Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal
Ödeme : Her ayın 24ünde PayPal hesabınıza yapılır.
PayPal ödeme değişikliği : Her ayın 13üne kadar paypal adresinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme limiti : Geçen ayın sonlarında girdim, 83$ ödeme gözüküyordu, %20 kesinti uygulayarak PayPal hesabıma yatırmışlar, yani alt limit sanırım yok.
aksi bi durumda çıkmak istediğinizde çıkartma süresi ne kadar yani 3 yıl dan önce çıkılmıyor mu bu partnerde bu olayı açıklarmısınız?
Bu network'un sozlesmesi 3 yillik mi oluyor, yoksa ben mi yanlis gordum![]()
Arkadaşlar Merhaba. Şimdi bir şey dikkatimi çekti onu sormak istedim. Sabah kanalıma baktığımda Tahmini Kazançlar Bölümü görünüyordu analytics de ama az önce baktığımda Tahmini Kazançlar bölümünün olmadığını gördüm. QuizGroup taki diğer arkadaşlar sizde de böyle bir sıkıntı var mı? Para kazanma da aktif, herhangi bir sıkıntı da yok ama neden böyle birşey oldu anlamadım. Birkaç saat önce gördüğüm Tahmini Kazançlar şu anda görünmüyor. O sekme komple yok. Hatta sol menüdeki kazanç raporları vs de görünmüyor. Sizde de bu şekilde bir durum var mı???
evet benim hesaplarımda aynı şekilde, tahmini kazanç bölümü yok.. kısa sürede düzelir inşallah beklemedeyiz... partnersiz kanallarımda tahmini kazançlar kısmı gözüküyor.
düzeldi galiba analytics bölümü kazançlar gözükmeye başladı,
bir de ben başvuru yaparken verdiğim paypal e malini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim bunu ?
Qq banka hesabına aktarma seceneği var mı
Daha öncen başvuru yapan arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum... paragrafın son kısmı kendinize göre doldurup dönüş yaparken, gönderilen pdf in yani yazılı sözlşemeninde imzalanıp ekte gönderilmesi gerekiyormu... Şimdiden teşekkürler...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.