QuizGroup Network

Daha öncen başvuru yapan arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum... paragrafın son kısmı kendinize göre doldurup dönüş yaparken, gönderilen pdf in yani yazılı sözlşemeninde imzalanıp ekte gönderilmesi gerekiyormu... Şimdiden teşekkürler...

hayır hocam, son paragrafı aynen kopyalayıp yapıştırın, maile cevap olarak göndermeniz yeterli.. herhangi bir çıkış almıyorsunuz imzalamıyorsunuz.

---------- Mesaj saat 23:11:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:31 civarında gönderildi. ----------

hocam bu networke dizi kanalıylabasvursam alırlarmı veya çizgi film

formu doldurup gönderin hocam kabul edilirse şansınıza, bu sorunuza kimse net bir cevap veremez.. şansınızı denemekten bişey kaybetmezsiniz :)

Akadaşlar bana pdf yolladılar imzalıyıp mail olarak gondermemei istiyolar sanırım bunu nasıl yapacağım ?

Akadaşlar bana pdf yolladılar imzalıyıp mail olarak gondermemei istiyolar sanırım bunu nasıl yapacağım ?

email in ikinci paragrafinda I,ismin bu sekilde baslayan bir yazı var.o paragrafi komple yolla yollamani istedikleri mail e

email in ikinci paragrafinda I,ismin bu sekilde baslayan bir yazı var.o paragrafi komple yolla yollamani istedikleri mail e

cevap için teşkkürler.gönderdim dediğin kısmı.youtube hesap özetine baktım orda davet göndermişler kabul ettim.ama videoların hepsinin dolar ışığı söndü sorun yoktur demi ?

---------- Mesaj saat 23:33:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:57 civarında gönderildi. ----------

şimdi başka kanalımıda partner yaptım.şimdi ikisndede para kazanma ışığı söndü.bunları tekrar aktif yapıyımı ? toplu olarak para kazanma yı açamıyorum tek tek açılıyo yontemini bilen varsa yardım etsin

cevap için teşkkürler.gönderdim dediğin kısmı.youtube hesap özetine baktım orda davet göndermişler kabul ettim.ama videoların hepsinin dolar ışığı söndü sorun yoktur demi ?

---------- Mesaj saat 23:33:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:57 civarında gönderildi. ----------

şimdi başka kanalımıda partner yaptım.şimdi ikisndede para kazanma ışığı söndü.bunları tekrar aktif yapıyımı ? toplu olarak para kazanma yı açamıyorum tek tek açılıyo yontemini bilen varsa yardım etsin

işlemlerin yanındaki kutuya tikla.tüm videolarını seç.ordan kullanım politikasına gir. monetize in all countries i işaretle. kusura bakma görmedim yazini biraz geç yazdim adsense kesinleşmelerine dalmışım

Önemli değil kardeşim.Sorun kendiliğinden düzeldi.

Başvurumu yaptım bakalım 3k aboneli kanalımla, umarım onaylanır.

Arkadaşlar dashboardı varmı bu networkün . Ödeme almak için ne yapıyoruz nereye giriyoruz paypal adresini ?

Dasboardu gectim bir cevap verseler bari onuda yapmiyorlar.

belki 10 kanal ile başvurdum ne olumlu ne olumsuz cevap bile alamadım

life network hakkında bilginiz var mı? Sanırım quizgroup ile çalışıyorlarmış.

hocam genelde cevabı 1 hafta içerisinde veriyorlar olumluysa, olumsuz olursa dönüş yapmıyorlar. isterseniz başka yerlere başvuru yapın.

Hocam sorumsuz bir networkmü burası ? İzlenimleriniz neler baksanıza başvurulara dönüş çok geç ?

Hocam sorumsuz bir networkmü burası ? İzlenimleriniz neler baksanıza başvurulara dönüş çok geç ?

sorumsuz olduklarını düşünmüyorum, kanalı çok detaylı inceliyorlar en ufak bir illegal e rastladıklarında başvuruyu değerlendirmeye bile almıyorlar. ben 3. kanalımla çalışıyorum ve çok memnunum nazar değmez inşallah uzun yıllar çalışırım.

---------- Mesaj saat 21:54:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:23 civarında gönderildi. ----------

life network hakkında bilginiz var mı? Sanırım quizgroup ile çalışıyorlarmış.

bilgim yok hocam ilk defa sizden duydum araştıracağım.

sorumsuz olduklarını düşünmüyorum, kanalı çok detaylı inceliyorlar en ufak bir illegal e rastladıklarında başvuruyu değerlendirmeye bile almıyorlar. ben 3. kanalımla çalışıyorum ve çok memnunum nazar değmez inşallah uzun yıllar çalışırım.

---------- Mesaj saat 21:54:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:23 civarında gönderildi. ----------

bilgim yok hocam ilk defa sizden duydum araştıracağım.

Teşekkür ederim hocam cevap için , beklemedeyim onay için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri