QuizGroup Network

anlamadim simdi bu olayi aslinda, simdi diyelim temiz kanalin var ve bu quizgroupla partnersin, peki ilk telif cezasi yedigin zaman para kazanma deaktif olunca ne olacak onu anlamadim biri aciklarmi acaba

100 küsür k izlemeli 260 aboneli kanalı 3 saat içinde onayladılar :) ne atsam dolar yanıyor çok güzel bir duygu.. :)

abi adamlar o kadar büyük ki az önce maillerimi kontrol ederken...

Bugün bir videoma sesten dünya engeli gelmişti adamlar hemen otomatik falan mesaj atmışlar sesi sil başka ses yükle diye kütüphaneden.

Yav hala sorun yasıyorum su quize basvıuruda
sürekli worg captha error hatası alıyorum lanet olsun tüm tarayıcılar ile denedim ama aynı sorun devam eidyor

hocam captcha kodunu doğru yere yazıyorsun değil mi ? kodun altındaki kutuya yazılması gerekiyor, yanlışlıkla sol taraftaki mesaj paneline yazmayasın ?
ilk başvuru yaptığımda benim başıma gelmişti kodu doğru yazıyorum neden hata veriyor diye düşünüp duruyordum halbuki ters tarafa yazıyormuşum :)

Bugün bir videoma sesten dünya engeli gelmişti adamlar hemen otomatik falan mesaj atmışlar sesi sil başka ses yükle diye kütüphaneden.

Ne kadar sürede onayladılar hocam sizin kanalınızı ?

hocam captcha kodunu doğru yere yazıyorsun değil mi ? kodun altındaki kutuya yazılması gerekiyor, yanlışlıkla sol taraftaki mesaj paneline yazmayasın ?
ilk başvuru yaptığımda benim başıma gelmişti kodu doğru yazıyorum neden hata veriyor diye düşünüp duruyordum halbuki ters tarafa yazıyormuşum :)

evet hocam aynen oraya yazıyorum birazdan ss ile desteklerim

dediğin gibi o maili otomatik yollamışlar herkese banada geldi, senin video ile ilgili değildir zannımca

habire ünleme düşüyordu videolarım, dün gece üçte başvurdum,bugün üçte dönüş yaptılar, hayırlısı olsun...

Merhaba, Rica etsem quizgroup'a geçmeden önce ve geçtikten sonra ki bgbg'nizi paylaşabilir misiniz. Tüm videolarım 1 saat üzeri video ortası reklamlar aktif. Bgbg 2.5 dolar. Çok az hiç yeterli değil. Günlük 50k izlenim alıyorum birde. Sizden ricam memnun musunuz. Bundan çıkıp hemen quize geçmek istiyorum. Ödemeleri de hemen yapıyorlar zaten.
Bir günlük analytics görüntüsünü atarsanız çok sevinirim.

Merhaba, Rica etsem quizgroup'a geçmeden önce ve geçtikten sonra ki bgbg'nizi paylaşabilir misiniz. Tüm videolarım 1 saat üzeri video ortası reklamlar aktif. Bgbg 2.5 dolar. Çok az hiç yeterli değil. Günlük 50k izlenim alıyorum birde. Sizden ricam memnun musunuz. Bundan çıkıp hemen quize geçmek istiyorum. Ödemeleri de hemen yapıyorlar zaten.

benim bgbg hala yüksek ama bütün videolarıma eşleşen yağdı..Partner acayip uğursuz geldi bana :D

Kanal günde 2 $ kazandırıyordu partnere geçeyim dedim ilk gün 8 $ geldi ondan sonra eşleşenler gelince 1 $ geldi bıraktım o kanalı zaten video atmıyordum :D

hocam 4 martta girdim videolar 20-40 dk arası değişiyor ve video ortası açık.

4L03uyM.png

3 dakikalık bir video mesela ben sana şöyle göstereyim

benim bgbg hala yüksek ama bütün videolarıma eşleşen yağdı..Partner acayip uğursuz geldi bana :D

Kanal günde 2 $ kazandırıyordu partnere geçeyim dedim ilk gün 8 $ geldi ondan sonra eşleşenler gelince 1 $ geldi bıraktım o kanalı zaten video atmıyordum :D

Teşekkür ederim.

hocam 4 martta girdim videolar 20-40 dk arası değişiyor ve video ortası açık.

Çok teşekkürler. Ben zoomin.tv'deyim. Videolarım 1.-1.30 saat arası. Bgbg 3 doları geçmiyor. Türkçe içerik çalışıyorum. Siz yabancı içerik mi çalışıyorsun. 1 günlük analytic resmini atabilir misiniz. Sadece bu resime bakarak karar vermek zor gözüküyor. Başka arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim. Zoomin.den çıkmak için son anlarımı yaşıyorumda. Bgbg'si hiç tatmin edici değil.
Mesela 15 Mart gününün analytic bilgisini atar mısınız. Ben resim atamıyorumda.

52k izlenme 1.040.000 izlenme süresi 115 dolar

İçerik film. Türkçe.

3 dakikalık bir video mesela ben sana şöyle göstereyim

Teşekkürler. Mesajınıza " Türkçe-Yabancı içerik "diye eklerseniz memnun olurum.

Edit: Şimdi farkettim. Abd tarafları :)

Türkçeyse gayet iyi :D

Maalesef iyi olduğunu düşünmüyorum. Video ortası reklam ve uzun video çalışıyorum. Adsense bile daha çok veriyordu eskiden :) 2014 öncesi.

Ban yememek için mesajı abartmıyorum bu arada kusura bakmayın :)

Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler. Ben zoomin.tv'deyim. Videolarım 1.-1.30 saat arası. Bgbg 3 doları geçmiyor. Türkçe içerik çalışıyorum. Siz yabancı içerik mi çalışıyorsun. 1 günlük analytic resmini atabilir misiniz. Sadece bu resime bakarak karar vermek zor gözüküyor. Başka arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim. Zoomin.den çıkmak için son anlarımı yaşıyorumda. Bgbg'si hiç tatmin edici değil.

İçerik film. Türkçe.

Türkçeyse gayet iyi :D

Teşekkür ederim.

İçerik film. Türkçe.

Edit: Şimdi farkettim. Abd tarafları :)

Maalesef iyi olduğunu düşünmüyorum. Video ortası reklam ve uzun video çalışıyorum. Adsense bile daha çok veriyordu eskiden :) 2014 öncesi

hocam videolarınız film veya tv kanalı logolu ise büyük ihtimalle kabul edilmeyebilirsiniz bu partner detaylı inceleme yapıyor, diğer partnerden ayrılmadan önce bu partnere başvuru yapın, eğer size davetiye gelirse diğer partnerle bağlarınızı koparıp geçersiniz. daha sonra ortada kalmayın diye ufak bi uyarı yapıyım dedim.

bol kazançlar...

hocam videolarınız film veya tv kanalı logolu ise büyük ihtimalle kabul edilmeyebilirsiniz bu partner detaylı inceleme yapıyor, diğer partnerden ayrılmadan önce bu partnere başvuru yapın, eğer size davetiye gelirse diğer partnerle bağlarınızı koparıp geçersiniz. daha sonra ortada kalmayın diye ufak bi uyarı yapıyım dedim.

bol kazançlar...

Teşekkür ederim her şeyi planladım. Tek sorun benim gibi birini bulabilmek quizgroup da. Türkçe çalışan videoları 1 saatten uzun olan biri. Onun bgbg durumunu öğrenmem gerek. Ona göre bende direk geçiş yapmayı planlıyorum. Ticket yoluyla ulaşacağım zaten işimi riske atmam :)
Aslına bakarsanız awe'ye geçsem zengin olurum gibi bir his varda. Güven yok onlara karşı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri