QuizGroup Network

Halletim hocam Allah razi olsun. Simdi baska birşey yapacak miyim?

önemli değil hocam cümlemizden allah razı olsun, herhangi birşey yapmanıza gerek yoktur. dediğim gibi son paragrafı I, isim şeklinde başlayan kısmıda sözleşmeden sonra maile yanıt olarak gönderdiyseniz, bitmiştir.

bol kazançlar dilerim. iyi çalışmalar...

Paypal adresi degiştirmek için böyle bir mesaj yollamıştım
Hi, I want to change my address on Paypal - new PayPal address is:------------- I want to be
channel: -------------

gelen cevap ingilizce:Ok, thank you! Best regards, acaba tamammı degişmişmidir paypal adresim

Paypal adresi degiştirmek için böyle bir mesaj yollamıştım
Hi, I want to change my address on Paypal - new PayPal address is:------------- I want to be
channel: -------------

gelen cevap ingilizce:Ok, thank you! Best regards, acaba tamammı degişmişmidir paypal adresim

evet hocam ciddi bir firmadır değişmiştir mutlaka, ama siz genede teyit etmek için bir kaç gün geçtikten sonra sisteminizde kayıtlı gözüken paypal mail adresimi öğrenebilirmiyim gibi mail atıp bilgi alabilirsiniz..

evet hocam ciddi bir firmadır değişmiştir mutlaka, ama siz genede teyit etmek için bir kaç gün geçtikten sonra sisteminizde kayıtlı gözüken paypal mail adresimi öğrenebilirmiyim gibi mail atıp bilgi alabilirsiniz..

Anladım aynen dedigin gibi bi yoklama yaparım bir kaç gün sonra saglam olsun .

Arkadaşlar martın 11 gibi bu firmaya katıldım şimdi bu ay martın parasını yatırırlarmı sizce ?

@deville hocam kanalimin analytic kısmında ilk kazanç gözüktü fakat bir gariplik var. Ben partnere ayın 18 inde girdim analyticte 17 sinin kazancı var. Bu normal mi yoksa adsenseden bir gün oncenin parasını mı cekti?

Bu partnerden 1k $ veya daha fazla ödeme alan oldu mu ?
Partner olduğum kanalin böyle bir potansiyeli var.

Bu partnerden 1k $ veya daha fazla ödeme alan oldu mu ?
Partner olduğum kanalin böyle bir potansiyeli var.

Odemede sorun yasamazsin bunlarla. En azindan hic bi yerde sorun yasayan gormedim henuz. Kanalinin icerigi nedir bilmiyorum ama bunlarda dizi kanali dahi olup odeme alan bildigim insanlar var.

Odemede sorun yasamazsin bunlarla. En azindan hic bi yerde sorun yasayan gormedim henuz. Kanalinin icerigi nedir bilmiyorum ama bunlarda dizi kanali dahi olup odeme alan bildigim insanlar var.
Dizi kanalı hocam. Günlük en az 60k izlenme geliyor du adsense de. Umarım odeme yaparlar.

basvuru yapılamıyor captch'de sorun var galiba Add Error: ERROR hatası verip duruyor sizdede aynımı

bende dedim şu paypalı bi kontrol edeyim acaba yanlış mı girdim. 1 saattir sözleşmeyi arıyorum bulamadım.. ne gelen pdf nede gönderdiğim sözleşmeyi bulamadım..
siz siz olun partner başvurusunu farklı gmail adresi ile yapmayın :p

Herkese Merhabalar,
Bugün 1-2 saat önce Quize mevcut bi kanalımda başvuru yaptım.
quizden mail geldi davet geldi kabul ettim gelen mailde pdf i imzalayıp gönderdim birşeyler yaptım vs..
10 dk önce bütün videolar para kazanmaya kapandı ve her video için a "Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil."

bu linkte tıkladığım zaman;
Videonuz üçüncü bir tarafa ait klipler içeriyor olabilir.

Videonuz kullanılabilir ve oynatılabilir.

Ayrıntılar:

Görsel işitsel içerik yöneten:
Quiz Group Aggregator
Hak taleplerinin videolarınızı nasıl etkilediği ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.
Kabul Et

yukarıdaki gibi yazı çıkıyor kabul et butonuna tıkladığım zaman ise değişen birşey olmuyor. yardımcı olursanız çok sevinirim

http://i.hizliresim.com/yd4z3y.png hak talebi kabul edilmedi.

http://i.hizliresim.com/27ZE6q.png - hak talebi kabul edildi fakat değişen birşey yok para kazanma hala kapalı.

http://i.hizliresim.com/glo9P5.png - videoların para kazanma kısmında çıkan yazı, buraya tıkladığın zaman üstteki yerlere yönlendiriyor.

Herkese Merhabalar,
quizden mail geldi davet geldi kabul ettim gelen mailde pdf i imzalayıp gönderdim birşeyler yaptım vs..
10 dk önce bütün videolar para kazanmaya kapandı ve her video için a "Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil."

Ayrıntılar:

Quiz Group Aggregator
Hak taleplerinin videolarınızı nasıl etkilediği ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.
Kabul Et

yukarıdaki gibi yazı çıkıyor kabul et butonuna tıkladığım zaman ise değişen birşey olmuyor. yardımcı olursanız çok sevinirim

hocam birde print screen alıp gerekli yerleri editledikten sonra eklermisiniz. daha net anlayabiliriz.

partnere bağladığım 5 adet kanal 1 gün sonra partnerlikten atıldı

[MENTION=3657]CeSu[/MENTION]

Emin değilim ama muhtemelen bu içerik quiz de ki başka bir partnere ait ve quiz content ID çalıştırıyor.Networkler bazı partnerleri için bu hizmeti sunuyor.

Herkese Merhabalar,

Ayrıntılar:

Quiz Group Aggregator
Kabul Et

http://i.hizliresim.com/yd4z3y.png hak talebi kabul edilmedi.

http://i.hizliresim.com/27ZE6q.png - hak talebi kabul edildi fakat değişen birşey yok para kazanma hala kapalı.

http://i.hizliresim.com/glo9P5.png - videoların para kazanma kısmında çıkan yazı, buraya tıkladığın zaman üstteki yerlere yönlendiriyor.

aldığınız videolar daha önceden Quize ile partner olan kanaldan olabilir. Quize ağında bulunan videoların eşleşenlerini alıp koruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri