QuizGroup Network

kanal 2 gündür bağlı fakat hala sözleşme gelmedi. bu süre icersinde olan izlenimler sözleşme geldikten sonra yansıyacak mı? partnere girdigimden beri 20k izlenim aldı kanal ? Ama hala 4. aşamaya gecemedim bu quiz de!

neden sileyim arkadasım? hala sözleşme gelmedi kanal ucuyor anlamadım ne zaman gelecek bu sözleşme? işi bilen kimse de yardımcı olmuyor anlamadım gitti. :)

Başvuruyu yaptım kanal ayarlarında quiz network yazısı çıktı ama mailime herhangi bir sözleşme gelmedi adsensede kazançlar artık yansımiyor. nedir durum sayın arkadaşlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı sorun bende de var. Başvuru yaptım 3 gündür ağa bağlıyım ama sözleşme gelmedi 2 günde 90 k izlenim aldım ve sırf bu sözlesme gelmedi diye kazanclar görünmüyor ağa bağlı oldugum halde! bir de quiz 10 numara diyorlar. attıgım maillere dahi dönmedi bu partner nerden bulaştıysam

Bu network'a basvururkenki, isim, soyisim, adres telefon vs bilgilerinin dogrulugunun bi onemi var mi?
Gerekirse ilerde degistirme sansimiz olurmu veya sahta bilgiler yazsam, sadece paypal'i dogru yazsam odeme almada bir sorun cikarirlar mi ilerde?

partnere 6dk önce başvurdum hemen kabul edildim
2 dk önce imzalamam için bir belge gönderdiler

bu kadar hızlı oluyormu bu partere giriş ?
10 abonem 25 k izlenimin var kanalda

evet hocam sözleşmenizi imzaladıysanız, önümüzdeki 1 hafta içerisinde partnerden çıkarılmadıysanız artık sizde QuizGroup üyesisiniz :) hayırlı olsun...

kabul anında oluyor ama bir iki gün sonra kanalı kontrol ediyorlar eğer çizgi film,dizi vb. sakıncalı içerik varsa atabiliyorlar.

Dizi, cizgifilm, film, muzik yada logolu baskasina ait oldugu belli olan videolar varsa kanalinda 2 gun sonra atarlar. Sistem otomatik artik, 1k izlenimi gecen her kanal giris yapabiliyor. Giris yapmak sorun degil zaten, sorun atilmamak :)

Sözleşme sorunu devam ediyor mu hala,son günlerde başvuru yapıp sözleşmesi gelmeyen var mı

Ödeme gelmiş arkadaşlar bu sabah bana 8gibi. Bu arada %10 kesinti yapmış benden. Başka ödeme alan ve kesintisi az olan var mı ?

Edit: Şimdi maile bakınca anladım life a bağlı bir kanalım vardı onunla beraber yatırmışlar tek parça olarak.

arkadaşlar bilgisizliğime verin, life ve quiz aynı şirket mi ?

bugün bir kanalımdaki ödemeyi aldım. 91$ dan 78$ yollamışar. kesme oranı oldukça iyi.

Partnerden attıkları kanalımın parasını 2014-07-27 tarihinde ödeyeceklerini belirtmişler miktarıda söyleyerek yani partnerden atılsanızda telaş yapmanıza gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri