QuizGroup Network

Sözlesmeyi imzalamis olsan dahi birkac gün sonra ger atiyorlar. Bosuna ugrasmayin özgün degilseniz.

arkadaşlar birde şeyi sorayım
tek teliftemi atıyor quiz ?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam benim Mayıs odememi yapmadılar mail attım gelen cevap :
Your Account has been terminated.

Şimdi ödemeyi alamazmiyim artik.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam benim Mayıs odememi yapmadılar mail attım gelen cevap :
Your Account has been terminated.

Şimdi ödemeyi alamazmiyim artik.

hocam ilk defa duyuyorum maalesef yardımcı olamıyacağım. yalnız ödeme yapacak olsalardı hesabınızın sonlandığı yerine ödemeyi alacağınız tarihi yazarlardı :( kötü haber vermiş gibi oldum kusura bakmayın :(

hocam ilk defa duyuyorum maalesef yardımcı olamıyacağım. yalnız ödeme yapacak olsalardı hesabınızın sonlandığı yerine ödemeyi alacağınız tarihi yazarlardı :( kötü haber vermiş gibi oldum kusura bakmayın :(

Kanal haziran 19 da kapandı . Mayıs'ın üstüne yattilar desenize 4 haneli alacağım vardı :(

Kanal haziranda kapandı Mayıs kazancını ödemeniz gerekmez mi dedim cevap olarak bu mail geldi cevirdim bişey anlamadim. Ne demek istemiş?

We cannot pay You for may, until you unlock the channel.

Buda yenmi cikti? Millet kapanan kanallarin parasini aliyordu bu güne kadar. Freedom bile ödedi kapanan kallari.

Quizde böyle ödeme yapmıyorsa halimiz duman ya.

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

Ne yapacaktı adamlar,bas spamı çizgi filmi,ye telifi adamlar sürekli ödesin.İyi oldu böyle bizim millet kötek olmadan kendi aklıyla çıkaramıyor bazı şeyleri,2 ay düzenli ödeme yaptılar diye herşey serbest sanki.herkes düzgün çalışır artık.

Bu da yeni gelen mail. Galiba iki ay sonra ödeme yapılacak :D

Dear Partner,

The test usually lasts 2 months after the end of any calendar month. So that the payment for*the channel which has been*terminated*in May will be only in July.

Ne yapacaktı adamlar,bas spamı çizgi filmi,ye telifi adamlar sürekli ödesin.İyi oldu böyle bizim millet kötek olmadan kendi aklıyla çıkaramıyor bazı şeyleri,2 ay düzenli ödeme yaptılar diye herşey serbest sanki.herkes düzgün çalışır artık.

Sende öyle bi söylüyorsun ki sanki ceplerinden ödüyolar parayı telif yemekle partnere bişey olsaydı ave kalmazdı ortada ama en son baktığımda 90 bin kanalı vardı.

Sende öyle bi söylüyorsun ki sanki ceplerinden ödüyolar parayı telif yemekle partnere bişey olsaydı ave kalmazdı ortada ama en son baktığımda 90 bin kanalı vardı.

Hocam ödesinler herkes alsın kazancını ona bir lafım olmaz ama sen telif yediğinde adamların networkünü de zarar veriyor,bu sefer işleri sıkılaştırıyorlar olan yine bize oluyor geçmişte bütün partnerlerde böule oldu,burası yeni diye sorunlar daha gün yüzüne çıkmadı,yoksa zaten düzgün çalışan alıyor parasını bir şekilde,100 tane kanal açan üstüne ne kadar yüklemeyin dedikleri içerik varsa şişiren adamlar var burda neyine üzüleceksin böylelerinin.

Madem öyle almasınlar adam gibi kontrol etsinler kanalları çizgi film dizi film almasınlar. Kanalı aldıktan sonrada saçma sapan işler yapmasınlae. Yok para blok bilmem ne böyle hakları yok. Ya almayacak ya da paşa paşa paraları ödeyecek. Videolara reklamları koyuyoz reklamlar yayınlanıyor milyonlara ulaşıyo reklamverenler kazanıyo sonrada biizm paralar bloke oh be güzell istanbull yaa ne güzwl

Madem öyle almasınlar adam gibi kontrol etsinler kanalları çizgi film dizi film almasınlar. Kanalı aldıktan sonrada saçma sapan işler yapmasınlae. Yok para blok bilmem ne böyle hakları yok. Ya almayacak ya da paşa paşa paraları ödeyecek. Videolara reklamları koyuyoz reklamlar yayınlanıyor milyonlara ulaşıyo reklamverenler kazanıyo sonrada biizm paralar bloke oh be güzell istanbull yaa ne güzwl

Adam düzgün içerikle girip 10 gün sonra basıyor çizgi filmi buna ne yapacak adamlar.

Ben başvurduğumda Quiz kanalları başta inceliyordu. Şimdiki gibi otomatik değil yani.hatta socialblade sıramı bile incemisler gelen mailde öyle yazıyordu. Yukldegim videolardan partnerden 1 ay adsenseden 2 ay Ödeme aldim.kanalima iki telif geldi fakat 3. Gelmeden kanal askıya alındı.

Adam düzgün içerikle girip 10 gün sonra basıyor çizgi filmi buna ne yapacak adamlar.

Bişeu yapamıyosa gitsin simit atsın töbe töbe. Koskoca şirket olmuşlar teknik teorik bilgileri üst dizeyde olduğu düşünülürse bunlara bi çözüm getirmek onların sorunu. Getiremiyosa hala kapatsın gitsin dükkanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri