Youtube2014
Yasaklanmış
Sözlesmeyi imzalamis olsan dahi birkac gün sonra ger atiyorlar. Bosuna ugrasmayin özgün degilseniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az önce başvurdum hemen onay maili yolladılar ve katıldım.
Hocam otomatik yollaniyor davet 2-4 gün icinde kanalı kontrol edip atabilir ler.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam benim Mayıs odememi yapmadılar mail attım gelen cevap :
Your Account has been terminated.
Şimdi ödemeyi alamazmiyim artik.
hocam ilk defa duyuyorum maalesef yardımcı olamıyacağım. yalnız ödeme yapacak olsalardı hesabınızın sonlandığı yerine ödemeyi alacağınız tarihi yazarlardıkötü haber vermiş gibi oldum kusura bakmayın
![]()
Kanal haziranda kapandı Mayıs kazancını ödemeniz gerekmez mi dedim cevap olarak bu mail geldi cevirdim bişey anlamadim. Ne demek istemiş?hocam ilk defa duyuyorum maalesef yardımcı olamıyacağım. yalnız ödeme yapacak olsalardı hesabınızın sonlandığı yerine ödemeyi alacağınız tarihi yazarlardıkötü haber vermiş gibi oldum kusura bakmayın
![]()
Yanlis cevirmedi isemWe cannot pay You for may, until you unlock the channel.
Ne yapacaktı adamlar,bas spamı çizgi filmi,ye telifi adamlar sürekli ödesin.İyi oldu böyle bizim millet kötek olmadan kendi aklıyla çıkaramıyor bazı şeyleri,2 ay düzenli ödeme yaptılar diye herşey serbest sanki.herkes düzgün çalışır artık.
Sende öyle bi söylüyorsun ki sanki ceplerinden ödüyolar parayı telif yemekle partnere bişey olsaydı ave kalmazdı ortada ama en son baktığımda 90 bin kanalı vardı.
Madem öyle almasınlar adam gibi kontrol etsinler kanalları çizgi film dizi film almasınlar. Kanalı aldıktan sonrada saçma sapan işler yapmasınlae. Yok para blok bilmem ne böyle hakları yok. Ya almayacak ya da paşa paşa paraları ödeyecek. Videolara reklamları koyuyoz reklamlar yayınlanıyor milyonlara ulaşıyo reklamverenler kazanıyo sonrada biizm paralar bloke oh be güzell istanbull yaa ne güzwl
Ne yapacaktı adamlar,bas spamı çizgi filmi,ye telifi adamlar sürekli ödesin.İyi oldu böyle bizim millet kötek olmadan kendi aklıyla çıkaramıyor bazı şeyleri,2 ay düzenli ödeme yaptılar diye herşey serbest sanki.herkes düzgün çalışır artık.
Adam düzgün içerikle girip 10 gün sonra basıyor çizgi filmi buna ne yapacak adamlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.