QuizGroup Network

Bendede şuan cabinet diye bir sayfaya atıyor birşeyler olacak gibi

sanırım quiz dashboardını açmış bulunmakta giriş yaptıgınız zaman ,
karşınıza sanırım yeni kanal ekleme vs vs bilgiler Refeals olarak link verme gibi özellikler gelmiş.sol üst köşede de temmuz ayının kazancını ağustosta alamamıstım hala orada duruyor.oraya yansıtmışlar. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Hocam
V2dr5j.jpg

Son düzenleme:
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network Arkadaşlar Quizin bu sayfasına gittiğimde joini tıkladım....Daha önce Quizgroupa üye oldunuzmu gibi bir şey sordu diye sordu hayır dedim...Kanalın mail ve şifresini istediği bir ekran çıktı karşıma...Doldurdum Dashboarda giriş yaptı...Sadece giriş yaptığım kanal değil aynı paypal mailine bağlı tüm kanallarımı tek ekranda görebiliyorum...Bilmiyorum ben mi beceremedim ama şuan ki güncel kazançları gösteren Analytics alanını bulamadım....Sadece geçmişte ödenen kazançları gösteriyor...Belkide daha oluşturmamışlardır...

QuizGroup// The Leading Global YouTube Network Arkadaşlar Quizin bu sayfasına gittiğimde joini tıkladım....Daha önce Quizgroupa üye oldunuzmu gibi bir şey sordu diye sordu hayır dedim...Kanalın mail ve şifresini istediği bir ekran çıktı karşıma...Doldurdum Dashboarda giriş yaptı...Sadece giriş yaptığım kanal değil aynı paypal mailine bağlı tüm kanallarımı tek ekranda görebiliyorum...Bilmiyorum ben mi beceremedim ama şuan ki güncel kazançları gösteren Analytics alanını bulamadım....Sadece geçmişte ödenen kazançları gösteriyor...Belkide daha oluşturmamışlardır...

Güncel olarak hala analize yansıyor sanırım hocam.

hayır hocam bulamadım yeni oldugundan sanırım yok.

Birde bilmiyorum sizin kaç kanal bağlı...Benim kanallarımın hepsi hangi maille girersem gireyim Dashboardda ortak alanda görünüyor..Sanırım aynı paypal mailine bağlı olmalarından kaynaklanıyor...Bu durum Allah korusun herhangi bir kanalın başına Para Kazanma Kapanması gibi bir şey geldiğinde, Adsensedeki gibi diğer kanallarında etkilenmesine yol açarmı acaba?

Birde bilmiyorum sizin kaç kanal bağlı...Benim kanallarımın hepsi hangi maille girersem gireyim Dashboardda ortak alanda görünüyor..Sanırım aynı paypal mailine bağlı olmalarından kaynaklanıyor...Bu durum Allah korusun herhangi bir kanalın başına Para Kazanma Kapanması gibi bir şey geldiğinde, Adsensedeki gibi diğer kanallarında etkilenmesine yol açarmı acaba?

Sanmam hocam , skntı olmaz . bence .

On numara olmuş hem tüm kanalalrımızı görebiliyoruz hem kanallarımızın aylık kazançlarını görebiliyoruz iyi durumda kötü durumda olup olmadıklarını görebiliyoruz...

gmail hesabı açıkken sorun olmuyor giriyor bende

Hocam zaten açık olsa bile logine bastıgımda logout falan diyor linkte kendisi çıkış yapıyor anlamadım.

Hocam şu resime bakarmısınız bi sizdede aynımı pendingmi yazıyor gri buton şekilde

eBcfaaA.jpg

Değerli dostlarım uzun zamandır beklediğimiz Dashboard ımıza kavuştuk herkese hayırlı uğurlu olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri