QuizGroup Network

Hayırlı olsun ama ödenecek kazançları göremedim temmuz kazançları var sadece.

Konunun ilk mesajıma referral linkimi ekledim, destek olmak isteyen olursa linkimden kayıt olursa sevinirim...

Dashboard'a giriş yapanlar hangi tarayıcıyı kullanıyor bilgilendirirse sevinirim, her tarayıcı da giriş yapılamıyor sanırım...

Login'e tıkladığım zaman gmail hesabından enteresan bir şekilde logout oluyor. Sanırım tam oturmadı sistem, bekleyelim derim biraz..

Teşekkürler bu arada arkadaşlar ilginiz için.

Dashbord da bir bir sıkıntı var yalnız: Benim olmayan kanallarda benim dasboarda gözüküyor. Üstüne üstelik hepside spamdan kapanmis bu kanallarin. Gelde bunlara simdi bunu anlat.

Dashbord da bir bir sıkıntı var yalnız: Benim olmayan kanallarda benim dasboarda gözüküyor. Üstüne üstelik hepside spamdan kapanmis bu kanallarin. Gelde bunlara simdi bunu anlat.

kanal alım satım yaptınmı hiç ?

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

@deville hocam referans sistemimi geldi ref link falan yazıyo altta oranlamalar var yabancı dilim yok siz bilirsiniz ayrıca kendi kanallarımı kendi ref linkimlemi sokayım partnere

Simdi girebildim dashboarda ve cok iyi tasarlamislar. Referal linki tek tikla butun videolarinizin aciklamasina ekleyebiliyosunuz :) Status durumunda pending yazan kanallar hala incelemede demek oluyor. Artik bu sayede kanallara kabul edildikten ne kadar sure sonra video atabilecegimizi gorebilicez. Paypal adresini falanda degistirebiliyoruz artik maile gerek yok.

Yalniz farkettigim bi durum Payout sayfasinda Pembe renkte "Rejected" kutucugu var yukarida. Dua edelimde sacma sapan aylarca bloke olaylari bunlarada gelmesin.

Yok usta. Ingilizce de yok ki bildirimde bulunayim. Dasboardumda 5 kapanmis kanal ekli benim olmayan. Bu nedenle benim kanallari partnerden atsinlarda bak.

kanal alım satım yaptınmı hiç ?

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

@deville hocam referans sistemimi geldi ref link falan yazıyo altta oranlamalar var yabancı dilim yok siz bilirsiniz ayrıca kendi kanallarımı kendi ref linkimlemi sokayım partnere

evet hocam ref sistemi geldi, benim refimden birisi üye olursa nasıl işlediği hakkında bilgilenip sizleride bilgilendiricem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri