QuizGroup Network

Yok usta. Ingilizce de yok ki bildirimde bulunayim. Dasboardumda 5 kapanmis kanal ekli benim olmayan. Bu nedenle benim kanallari partnerden atsinlarda bak.

Atmazlar hocam, o kanallari zaten daha oncedende goruyolardi yuksek ihtimalle senle alakali olarak. Kanallarla ilgili bi bilgin yoksa kanal linklerini kopyalayip "These ones don't belong to me" yaz support bolumunden. Gelen cevaba gore bana pmden ulasirsin.

çok güzel bir dashboardda kazanç 0 gözüküyor düzeltirler herhalde
edit:temmuz kazancını gösteriyormuş :)

Son düzenleme:
Atmazlar hocam, o kanallari zaten daha oncedende goruyolardi yuksek ihtimalle senle alakali olarak. Kanallarla ilgili bi bilgin yoksa kanal linklerini kopyalayip "These ones don't belong to me" yaz support bolumunden. Gelen cevaba gore bana pmden ulasirsin.

Sagolasin üstad. Kanallarin excel dosyasini indirebiliyorsun görmüssündür, bende yeni farkettim. Bu dosyada hersey gayet detayli bir sekilde anlasiliyor. Batch tool la mi upload yaptin yoksa web upload mu yaptin hangi kanal hangi videolar vs.

Gördümki kanallar benimmis. Kapanan kanallari bir yere kayit etmeyide bir türlü ögrenemdim.

EDIT: Sag üsteki Rejected canimi sıktı valla. Bunlarda yakında baslayacak galiba:-)

Sagolasin üstad. Kanallarin excel dosyasini indirebiliyorsun görmüssündür, bende yeni farkettim. Bu dosyada hersey gayet detayli bir sekilde anlasiliyor. Batch tool la mi upload yaptin yoksa web upload mu yaptin hangi kanal hangi videolar vs.

Gördümki kanallar benimmis. Kapanan kanallari bir yere kayit etmeyide bir türlü ögrenemdim.

EDIT: Sag üsteki Rejected canimi sıktı valla. Bunlarda yakında baslayacak galiba:-)

Bunlarda başlarsa artık hiç kazanamayız adsensede bile sıkıntı çıkıyo.

çok güzel bir dashboardda kazanç 0 gözüküyor düzeltirler herhalde
edit:temmuz kazancını gösteriyormuş :)

Bunlarda başlarsa artık hiç kazanamayız adsensede bile sıkıntı çıkıyo.

Şuanda kazançları gözüken varmı

arkadaslar dashboardda en sag sütunda yer alan balance tam olarak neyi temsil ediyor acaba? kesin olmayan kazancı mı?

Tamamdır bendede açıldı board ama bugün katıldık kanala hala pending ve gri simge var bakalım ne zaman düzelecek

partnere yeni kanal eklerken dashboardda ekleniyor artık ama ondada sorun var eklenmiyor boş sayfada kalıyor sizinde öylemi

hocam freedomdan geçtim ben kanal daha 1 aylı 8 dolar vardı freedomdayken o sıfırlandı suan quizdede 0 gözüküyor yani

yani 0 da olsa gözüken bişeyler varmı ? yoksa bomboşmu

partnere yeni kanal eklerken dashboardda ekleniyor artık ama ondada sorun var eklenmiyor boş sayfada kalıyor sizinde öylemi

2. kez deneyin hocam başlarda olmuyordu şuan oluyor sınırsız ekleyebiliyorum

Arkadaşlar geçen ay Quize bağladığım kanalımın bir tanesi an itibariyle topluluk ihtarı nedeniyle kalıcı olarak kapatıldı...Analiyticse yansıyan Ağustos ayına ait Dolar bazında 4 haneli kazancı vardı...Bu kazancı sorunsuz olarak alabilirm değil mi...

Arkadaşlar geçen ay Quize bağladığım kanalımın bir tanesi an itibariyle topluluk ihtarı nedeniyle kalıcı olarak kapatıldı...Analiyticse yansıyan Ağustos ayına ait Dolar bazında 4 haneli kazancı vardı...Bu kazancı sorunsuz olarak alabilirm değil mi...

geçmiş olsun hocam
panelden bakabilirsin bu ay yansır ödemede sıkıntı yaşıycağınızı sanmıyorum

geçmiş olsun hocam
panelden bakabilirsin bu ay yansır ödemede sıkıntı yaşıycağınızı sanmıyorum

Teşekkür ederim...İnşallah dediğiniz gibi sorun olmadan alırım...Birde okuduğum kadarıyla Quiz zaten kapanan kanalların ödemesini yapıyormuş...Ama tarih vererek geç ödüyormuş..Fakat benim kanal bu ay kapandı bu durumda geçen ayın kazancını normal herkesin aldığı ödeme zamanında almam gerek değil mi?

Teşekkür ederim...İnşallah dediğiniz gibi sorun olmadan alırım...Birde okuduğum kadarıyla Quiz zaten kapanan kanalların ödemesini yapıyormuş...Ama tarih vererek geç ödüyormuş..Fakat benim kanal bu ay kapandı bu durumda geçen ayın kazancını normal herkesin aldığı ödeme zamanında almam gerek değil mi?

evet hocam geçen ayın kazancını bu ay almanız gerekir telifeli aya gelincede 1 ay aksamalı olabiliyor bende geçen ayın parasını alamadım mail attım gelecek ay ödeyeceklerini söylediler + bugün açılan Dashboard kaç dolar kazandığımıda görmüş oldum unutmuştum :) tabi 2 saattir kalktı nasıl olduysa o başka ama gördüm içim iyice rahatladı :D

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] kazançlar gözükmüyor ve kanal eklenmiyor yarın düzelir herhalde

kazançlar gözüküyordu tam kendi ref linkimle farklı bi kanalımdan partnere girdim kazançlar kayboldu ancak kanal ekleyebiliyorum sadece panele yansımıyor 1 güne hepsi yansır

Ref linkle başka kanalımızı eklersek...ya da başkası bizim ref linkimizi kullanarak kanalını eklerse bizim yüzdesel olarak prim kazanma durumumuz mu oluşuyor acaba?

Ref linkle başka kanalımızı eklersek...ya da başkası bizim ref linkimizi kullanarak kanalını eklerse bizim yüzdesel olarak prim kazanma durumumuz mu oluşuyor acaba?

evet hocam ama şuan bu yüzde nekadar bilmiyoruz ve hayata geçirildimi tam olarak oda belirsiz çünkü freedomda öyle deniliyodu %110 a kadar çıkıcak kazanç deniliyodu aylar geçti hala değişin bişey yok hala %60dalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri