Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 2 telifli kanalın ödemesini alan var mı aramızda. Daha önce telif almamıştım bu networkte o yüzden pek bilmiyorum
kanalları kapananlar ödeme alıyor hocam 2 telifli mi alamıyacak![]()
Hocam kapanan kanalları 1 ay gecikmeli ödüyolardı galiba 2 telifte de aynı durum var mı acaba?
Hocam kapanan kanalları 1 ay gecikmeli ödüyolardı galiba 2 telifte de aynı durum var mı acaba?
kanalınızda 2 telifte olsada aktif olduğu için normal zamanı geldiğinde ödemenizi sorunsuz almanız gerekir hocam.
hocam şuan sizde kazançlar gözüküyormu ?
yok hocam yeşil dolar işareti var kazançlar yerinde.
öyle değil hocam darshbarda gözüküyormu payout kısmında![]()
bende onu söyledim zaten hocam![]()
anladım hocam teşekkürler bi bende öyle değilmiş![]()
cümlem devrik olmuş şimdi geriye dönüp baktığımda![]()
kazançlar kısmında herhangi bir rakam yazmıyor, sadece $ işareti var demeye çalışmışım ama meşguldum tam anlatamamışım
---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------
DASHBOARD'u merak edenler için :
![]()
Payout kısmında hiç bişi yok hocam boş.. Dün gece vardı bugun yok, düzenlemeler yapılıyor sanırım.payout kısmınında resmini çekip atarmısın
payout kısmınında resmini çekip atarmısın
hocam bu quize kanal ekliyorum ama sayfada gozukmuyor herseyı tam yapıyorum kanal sayım artmıyor acaba duzenlemeler yuzunden mı ?
anladım kardeşim sagolasın o zaman beklicez yanı gecmesini
bide temmuzdan bagladıgım ıkı kanal vardı onlardan 4 5 dolar gelmıstı onlar yansımadı kazanc olarak acaba ayın 15 ınden sonra mı yansır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.