QuizGroup Network

Botu diger botlardan ayıran özellik nedir hocam ?
Yani videoyapda mesela token ile bile kanal patlıyor.
Sizin gmailler mi saglam yoksa botdan dolayı mı ?

Bilemiyorum. Üç yıla yaklaşıyor bu işteki tecrübem. Daha bir kere ticari bot kullanmadım. Bot benim belirlediğim kriterlere göre Youtube harici sitelerden son 24 saatte yüklenen videoları bulup bunlara çerçeve ekleyip gerekli açıklamayı alıp, açıklama mevcut değilse konuda geçen kelimelerden wikipedia'dan kolaj yapıp Youtube'a upload ediyor.

Videoyap'ın muhtemelen bir adet master token'ı vardır bu master token da onbinlerce API keye hizmet verir. Sistemin her bir API key için ayrı Google Code hesapları alması beklenemez. Benim sistemimde tek bir kaynağa hizmet edeceği için ve temelde sadece upload yapacağı için kanalların API key almasına gerek yok ve tek bir Google Code hesabı tek bir amaca hizmet ediyor. Böyle bir fark olabilir.

Bilemiyorum. Üç yıla yaklaşıyor bu işteki tecrübem. Daha bir kere ticari bot kullanmadım. Bot benim belirlediğim kriterlere göre Youtube harici sitelerden son 24 saatte yüklenen videoları bulup bunlara çerçeve ekleyip gerekli açıklamayı alıp, açıklama mevcut değilse konuda geçen kelimelerden wikipedia'dan kolaj yapıp Youtube'a upload ediyor.

Videoyap'ın muhtemelen bir adet master token'ı vardır bu master token da onbinlerce API keye hizmet verir. Sistemin her bir API key için ayrı Google Code hesapları alması beklenemez. Benim sistemimde tek bir kaynağa hizmet edeceği için ve temelde sadece upload yapacağı için kanalların API key almasına gerek yok ve tek bir Google Code hesabı tek bir amaca hizmet ediyor. Böyle bir fark olabilir.
Haklısınız olabilir.
videoyap botunuda sizin gibi sadece 1 kisi kullansaydı binlerce video atılsa daha kapanma olmazdı bencede.
Yorumlarınız icin tesekkür ederim.

hocam sizce api key ile upload mı mantıklı yoksa token ile mi?
Hangisinde ban riski daha çoktur?

hocam sizce api key ile upload mı mantıklı yoksa token ile mi?
Hangisinde ban riski daha çoktur?

Çok fikrim olan bir konu değil. Ben tek bir API Key ile yetkilendirilmiş bir yazılım altında farklı tokenlarla çalışan bir sistem çalıştırıyorum ve ban yaşamıyorum.

Token taraftarıyım.

konu quiz network ama maşallahı var quizden başka herşey konuşuluyor

Hocam açık olmalı galiba. Para kazanma devre dışı ise zaten kabul edilmiyor

Çok saolasın eyvallah dostum..

Aslında şunu merak etmiştim. Dolarlar yeşil yanması lazım mı yoksa sadece para kazan mı açık olması lazım?

Son düzenleme:
Hocam açık olmalı galiba. Para kazanma devre dışı ise zaten kabul edilmiyor

quizde denemedim ama genel olarak konuşayım,partnerlerde kabul ediliyor ama sonu kötü oluyor :p benim freedom,mn bide creative de sanırım 3 kanalımda bu konuda problem var.partnere başvurdugumda para kazanmalar kapalı,davet geldiginde daveti onayladım ve sonra para kazanmaların kapalı oldugunu gördüm.fakat,para kazanmayı açmaya çalıştıgımda hata veriyor ve açılmıyor.bikaç kez mailda attım ama çözüm bulamadım,kaldı öyle o kanallar.

Çok saolasın eyvallah dostum..

Aslında şunu merak etmiştim. Dolarlar yeşil yanması lazım mı yoksa sadece para kazan mı açık olması lazım?

videolarda reklam açık olması gerekmiyor yani $ ların yeşil olarak yanmasına gerek yok.kanalın para kazanmasını açmak yeterli hocam.

ödeme yaptıklarına dair mail atmışlar ama paypalda ödeme gözükmüyor

Birazdan yansır sanırım merak etme..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

Darısı gelecek ay benim başıma :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

benimde aynı problem var kanal ekledim fakat para kazanmaları açamıyorum hata veriyo dediğiniz gibi dolar işaretinin yeşil yanmasına gerek yok mu tüm attığımızda dahil videolarda geçerlimi ?

benimde aynı problem var kanal ekledim fakat para kazanmaları açamıyorum hata veriyo dediğiniz gibi dolar işaretinin yeşil yanmasına gerek yok mu tüm attığımızda dahil videolarda geçerlimi ?

ılk basta kayboluyor sonra kendılıgınden yesıllenıyor dolar ısaretlerı ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri