QuizGroup Network

geçen hafta birebir aynı videolardan 30dan fazla kanal oluşturdum hocam.benzer içerik demiyorum bak,birebir aynı videolar :) sadece 2 kanalda sorun çıktı.öyle bi sorun olsa digerlerindede çıkması gerekir.
Benim yaşadığım sorun aynıydı sonunda böyle bir durum çıktı. Sen url gönder böyle bir durum varsa belki yazarlar neden kaynaklandığını fakat bağlı diyorsa quiz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

arkadaşlar bugün 2 kanalımı quize baglamak istedigimde sorun yaşıyorum ama nedenini anlamadım bi türlü.baglamak istedigimde

"Your channel is already partnered with another network. Please unlink your channel from that network. "

diyor.kanalları daha önce biyere baglamadım,8-10 günlük kanallar zaten,içlerinde 3-5 video var.ayarlar sayfasına bakıyorum,hiçbi partnere baglı degil oraya göre ayrıca biyere baglanmış olsa token sayfasında görülür diye orayıda kontrol ettim ama ordada baglı oldugu biyer görünmüyor.ytparadaki network sorgulama aracıylada kontrol ettim,hiçbiyere baglı degil kanallar.kanalların para kazanması açıktı,kapatıp tekrar denedim yine sonuç degişmedi.var mı bu konuda bi bilgisi olan?

üstad maili satın aldıysan. satın aldıgın yer. kanalı life a sokmuş. life olarak satacakken atıldıysa ve normal mail olarak satmaya kalkıp ayarlar token kısmını temizleyip satmış olabilir mi :D ?

üstad maili satın aldıysan. satın aldıgın yer. kanalı life a sokmuş. life olarak satacakken atıldıysa ve normal mail olarak satmaya kalkıp ayarlar token kısmını temizleyip satmış olabilir mi :D ?

yok hocam,kanallar sipariş üzerine ben söyledikten sonra açıldı ve teslim edildi hemen bana.zaten onaysız,boş kanal olarak sipariş verdim bende.daha önce yanlış hatırlamıyorsam mndede benzer bi sorunum oldu,2-3 gün sonra düzelmişti.biraz bekleyeyim bakalım,olmazsa mail atıp sorarım.madem biyere baglı diyor sistem,en azından nereye baglıymış onu söylesinler bana :p

Bağlı olduğumuz QuizGroup un patronu Alexander Piotrovskiy :) İnşallah düzeni bozmadan böyle sistemli ve güzel şekilde çalışmalarına devam eder.

325c157.jpg

Quize simdi Kanal sokmaya calisirken sunu diyor : This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up..

Artik ayni ödeme yöntemi olan hesaplar icin Dashboard üzerinden girmemiz gerekiyor sanirim. Isin kötü tarafi Dashboard gmail harici girilmiyor, bu durumda ayni iple girmis olacagiz kanallara e bu da büyük sorun yasatabilir. Sonucta bir cok vds in ipi fakrli.

Arkadaşlar bugün bir video attım fakat eşleşen üçüncü taraf içeriği diyor oysaki şarkıyı youtubenin kütüphanesinden almıştım. Ve Eşleşeni kaldır diyede bir seçenek gelmedi ne yapmalıyım

2 hafta önce partnere girdim, Aralık ayının ödemesini ne zaman alırım beyler?

Quize kanalı bağlamaya çalışırken böyle bir hata veriyor,

This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

Kanalı Quize sokmam lazım böyle bir durumla karşılaşınca ne yapmamız gerekiyor?

Quize kanalı bağlamaya çalışırken böyle bir hata veriyor,

This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

Kanalı Quize sokmam lazım böyle bir durumla karşılaşınca ne yapmamız gerekiyor?

quize kayıtlı başka bir kanalının dashboardından add new chanela tıklayarak yeni kanal eklemeni soyluyor.

tek kanalın paypalını değiştirmek mümkün olmuyor.toplu değiştiriyor.kazançlı kanal gitmiş 9 kapanan kanalla aynı panele denk gelmiş

Az önce kanal bağlayamadım. Add new channel de ekledikten sonra sözleşme onaylama sayfasinda kaliyor. Onaylama yapacagim kutucuk cikmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri