QuizGroup Network

yenile tuşuna basıp tekrarlayınca girer.

Dediğiniz gibi yenile deyince sayfada yazan ibare:

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

yani başa sarıyoruz..

Dediğiniz gibi yenile deyince sayfada yazan ibare:

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

yani başa sarıyoruz..

tmm tekrar joinde git olacak 2.de oluyor hep.

hocam yeni sistemde kanal nasıl sokuluyor anlatım var mı acaba ? ben 3 kere denedim.
Bir kanalın hesabı ile giriş yaptım quiz e add new channel dedim. sonrasında beni google login sayfasına yönlendirdi. sanırım sokacağım kanal ile logn olmamı istedi. login oldum bu sefer quiz boş bir sayfa geldi. daha sonra sayfayı yeniledim form ekranı geldi. doldurdum ödeme metodu paypal sectim paypal adresini yazdım tamamladım uayarı mesajı geldi. Bu paypal adresi ile başka kanallar bulunuyor gibisine. [MENTION=10084]TDWeb[/MENTION]

Son düzenleme:
hocam yeni sistemde kanal nasıl sokuluyor anlatım var mı acaba ? ben 3 kere denedim.
Bir kanalın hesabı ile giriş yaptım quiz e add new channel dedim. sonrasında beni google login sayfasına yönlendirdi. sanırım sokacağım kanal ile logn olmamı istedi. login oldum bu sefer quiz boş bir sayfa geldi. daha sonra sayfayı yeniledim form ekranı geldi. doldurdum ödeme metodu paypal sectim paypal adresini yazdım tamamladım uayarı mesajı geldi. Bu paypal adresi ile başka kanallar bulunuyor gibisine. [MENTION=10084]TDWeb[/MENTION]

Hesap ekle ile hem quize bağlı olan bir kanalını ekle hemde ekleyeceğin kanalı ekle. ondan sonra quize bağlı kanalınla giriş yapıp add channel yapacaksın. gelen ekranda bağlı olmayan kanal ile giriş yapacaksın. herangi bir donma veya beyaz sayfa gelirse işlemleri tekrar yap girer. add chanel ile kanal eklediğin için form doldurma gelmeyecek. eğer geliyorsa bir yerde hata yapıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

http://i.hizliresim.com/J7nbRq.png

böyl bir ekran geliyor ne yapmam lazım

Ok de. sonra youtube dashboarda git. orda quizden davetiye gelmiştir onu kabul et.

tamam yptım teşekkür ederim birde bi video yüklemiştim dünya genelinde engel yedi hemen sildim Uyarı • 25 Oca 2015 tarihinde sona erecek diyor sorun olurmu

Hesap ekle ile hem quize bağlı olan bir kanalını ekle hemde ekleyeceğin kanalı ekle. ondan sonra quize bağlı kanalınla giriş yapıp add channel yapacaksın. gelen ekranda bağlı olmayan kanal ile giriş yapacaksın. herangi bir donma veya beyaz sayfa gelirse işlemleri tekrar yap girer. add chanel ile kanal eklediğin için form doldurma gelmeyecek. eğer geliyorsa bir yerde hata yapıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

Ok de. sonra youtube dashboarda git. orda quizden davetiye gelmiştir onu kabul et.

tamamdır hocam teşekkürler soktum kanalı :)

Channel ID has not been identified
Each YouTube channel has a unique user ID and channel ID.
To find your channel's user ID and channel ID, sign in to YouTube and check your Advanced Account Settings page (http://www.youtube.com/account_advanced).

kanal bağlamada yeniliyorum en son bunu verip kalıyor ne yapmam gerek

bır kaç gundur kanal baglamaya calısıyorum panelden hersey noralken sonunda boş sayfa gelıyor bu sorun ıle karşılaşan var mı yoksa bende mı sorun

nasıl kanal eklıycez ayrı paneldede ızın vermıyor paypal adresı aynı oldugundan

[MENTION=10084]TDWeb[/MENTION] hocam sizinde eklediğiniz kanal dashboard da pending olarak gozkuyor mu ? Yani kanala girip davetiye yi kabul ettim. Kanal durumunda da quiz group yazıyor ama dashboard ekranında pending yazıyor.

[MENTION=10084]TDWeb[/MENTION] hocam sizinde eklediğiniz kanal dashboard da pending olarak gozkuyor mu ? Yani kanala girip davetiye yi kabul ettim. Kanal durumunda da quiz group yazıyor ama dashboard ekranında pending yazıyor.

bazen 15 dk da bazen 1 gün içinde yeşile dönüyor.

şu an kanal bağlayabilen var mı yoksa bende mi sıkıntı var sadece

kanali baglamayamadim bende tam 2 gün ugrastim baktim olmuyor life a soktum kanali.

ben life a 1 kanalımı bağladım hocam. İlk defa partnere gireyim bir deneyeyim dedim. Panel geldiği zaman ödeme seçeneğini anlık değiştirebilir miyim? Yoksa yine supporta mail atarak mı değişir?

quiz video ortası reklamları kendi açıyor? bu neyin nesi anlamadım kanalların video ortası reklamalarını açayım diye girdim hepsi açılmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri