QuizGroup Network

hacılar bu kesinleşme ne zaman olur bilgi varmı acep ilk defa partnerle çalışıyorum 1tlmi 100 tlmi kazandım bilemiyom :D Kanallara giriş yapmak istemiyorum.

Quize kanal eklemek için illa bağlı olan bi kanalımla giriş yapıp add channel demek zorundamıyım ? Daha kolay bi yolu var mı ?

Arkadaşlar referansı olupta quizden referans ödemesi alan oldumu acaba
bunu çok merak ediyorum

webmoney olayı nasıl ?
ödemeyi webmoneyden bankayamı aktarıyoruz?
Webmoney paypal gibi güvenli mi?

parayı paypal gibi webmoney hesabına alıyosun. Webmoneyden bankana eft yada havale yapıyorlar. kesintisi toplamda %3.8 ve doları gerçek kurundan hesaplıyorlar.
paypal gibi %5 kesmiyor ve doları 5-6 krş aşagıdan hesaplamıyorlar.

paypaldan çok daha güvenli hocam

parayı paypal gibi webmoney hesabına alıyosun. Webmoneyden bankana eft yada havale yapıyorlar. kesintisi toplamda %3.8 ve doları gerçek kurundan hesaplıyorlar.
paypal gibi %5 kesmiyor ve doları 5-6 krş aşagıdan hesaplamıyorlar.

paypaldan çok daha güvenli hocam

Bende bu ödemelerden sonra webmoney e geçeceğim ancak. Geçen gün gireyim dedim server hatası verdi. Tırstım bi an

arkadaşlar bilyorsunuzki aynı ödeme yöntemini girdigimizde ayın15inden sonra değiştiriniz uyarısı alıyorduk. dün ayın 13ünde ödeme yöntemi değiştirdim bu ay ödeme yapılırmı acabA?

Beyler bu kazanç neyin nesidir kasım ayını aldık biz, panel sorunu mu yoksa kapanan kanalın alacağımız alacak mı?

mroRXR.png

Geçen ay aldığım kazancıda tutmuyor ama neyse panel birbirine girdi ondan böyle sanırım... Bir an önce kesinleşse de kurtulsak!!!

Quize bagladıgımız kanalın Para Kazanmasını kendimizmi aktif etmek <orundayız yoksa Quiz belli bir süre sonra açıyormu kazanmayı

Bilmiyorum daha önce yazan oldu mu ama 15 Ocak'ta (yarın) Aralık ayının kazançları kesinleşecekmiş. Panele eklenmiş.

Payouts for January will be available after the 15th of Feb, 2015.

webmoney olayı nasıl ?
ödemeyi webmoneyden bankayamı aktarıyoruz?
Webmoney paypal gibi güvenli mi?

sadece paypal kadar tanınmış değil. WM şu an gerçekten çok güzel çalışıyor, geçen ay deneme yaptım 3 haneli bir miktarla para hesabıma 5dk sonra geçti, PP gibi 3-5 gün beklemiyoruz. Forumda konusu var daha ayrıntılı bilgi için bakabilirsin

beyler telif yiyen kanalın videolarını sildim fakat partnerden atmış quiz ödemez mi içinde olanı?

Quize bagladıgımız kanalın Para Kazanmasını kendimizmi aktif etmek <orundayız yoksa Quiz belli bir süre sonra açıyormu kazanmayı

benim 1-2 kanalımda en büyük sorunum bu.1,5 ay önce yükledigim videolardan hala reklamı açılmamış olanlar varmış dün farkettim.normalde zaten açmıyorlardı,ben girip açıyordum ama o kanalı unutmuşum.o kadar izlenim aldık,para alamadık.mndeki kanallara ben girmiyorum dahi,adamlar ne kadar video varsa kendi açıyor reklamlarını.ben videoları atıp bırakıyorum :D ama quiz ve life da o kadar kanalım var,1 tane videonun reklamlarını açmadılar.

benim 1-2 kanalımda en büyük sorunum bu.1,5 ay önce yükledigim videolardan hala reklamı açılmamış olanlar varmış dün farkettim.normalde zaten açmıyorlardı,ben girip açıyordum ama o kanalı unutmuşum.o kadar izlenim aldık,para alamadık.mndeki kanallara ben girmiyorum dahi,adamlar ne kadar video varsa kendi açıyor reklamlarını.ben videoları atıp bırakıyorum :D ama quiz ve life da o kadar kanalım var,1 tane videonun reklamlarını açmadılar.

life bende acıyor hocam hatta 17 dakika aralık ile video ortası bile giriyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri