QuizGroup Network

benim genelde 15-20 abone geliyor 1000 izlenime kadar eksik kalırsa da kendi hesaplarımla abone oluyorum

Başvuru yaparken

Have you already signed up with quizgroup? seçeneğine no diyordum şimdi kanallarda izlenim ile aboneler tamam hakkında bölümündede görünüyor fakat no dediğimde abone veya izlenimleriniz tam değil diye hata alıyorum yes dediğimde gauth_callback sayfasının içi boş bir şekilde kalıyor çözümünü bilen varmı acaba ?

Başvuru yaparken

Have you already signed up with quizgroup? seçeneğine no diyordum şimdi kanallarda izlenim ile aboneler tamam hakkında bölümündede görünüyor fakat no dediğimde abone veya izlenimleriniz tam değil diye hata alıyorum yes dediğimde gauth_callback sayfasının içi boş bir şekilde kalıyor çözümünü bilen varmı acaba ?

hakkında bölümünde görüldügü halde,youtube analytics sayfasında izlenimlerin henüz yansımadıgını gördüm daha önce bikaç kez.izlenimler burayada yansıdı mı hocam,onu bi kontrol et bakalım ondandır belki.

Az once quiz'deki odeme yontemimi degistirdim, ekrana asagidaki uyari geldi.
Bunun manasi Ocak kazanci Subat odemesi mi, yoksa Subat kazanci Mart odemesi icin mi gecerli olacak?

39LRR9.png

Arkadaşlar sanırım biraz geç oldu ama Life'da yer alan kanallarımız otomatik mi geçiyor şimdi QuizGrouop'a?

Yoksa biz mi taşımalıyız, nedir durum?

aynı dashboard da yer alıp, aynı ay içerisinde kapanan kanalların ödemesi beraber mi yapılıyor? yoksa ayrı ayrı mı gelir?

Dün bır kanal için quız başvuru yaptım kanala doshboord kısmında davetıye gelmedı ve halan daha yok sımdı tekrarda kabul etmıyor daha onceden onay gonderıldı dıye bu durum ıle karşılaşan var mı ne yapmak gerekır.?

arkadaşlar add new channel ile kanal ekleyen varmı ? lifeyle birleştirmeleri çok kötü oldu ya. dashboard getircez getircez dediler içine ettiler yani partnerin

Arkadaşlar Webmoney ile ödeme alanlar için kapanan kanalların ödeme zamanları miktarı vs gibi bilgiler nereye mail olarak gönderiliyor. Paypal'dayken Paypal mailine atıyorlardı burada durum nedir?

Arkadaşlar Webmoney ile ödeme alanlar için kapanan kanalların ödeme zamanları miktarı vs gibi bilgiler nereye mail olarak gönderiliyor. Paypal'dayken Paypal mailine atıyorlardı burada durum nedir?

yanlış hatırlamıyorsam quiz panelinde 2 mail adresi var.birisi kanalın mail adresi,digeri bu tür mesajların gönderilecegi yani report ların gönderilecegi mail adresi.ordan degiştirebilirsiniz sanırım.

yanlış hatırlamıyorsam quiz panelinde 2 mail adresi var.birisi kanalın mail adresi,digeri bu tür mesajların gönderilecegi yani report ların gönderilecegi mail adresi.ordan degiştirebilirsiniz sanırım.

O adrese mi gönderiliyor hocam o zaman güzel dashboard ayarlarını tek maile almıştım zaten çok sağol şimdi tek tek kanalların maillerine atarlarsa spamdan kanal kalmaz diye korktum o kadar VDS'yi nerden bulayım :)

arkadaşlar bugün ödeme yöntemini webmoney olarak değiştirdim aralık kazanclarını alamamıştım bu ay hem aralık hem ocak kazançları webmoneye gelirmi? birde mail attım supporta ödeme yöntemini değiştirdiğime dair

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri