QuizGroup Network

hocam basıyorum maile bağlı olan kanalların listesi çıkıyor hepsini tek tek seçiyorum ama bir türlü giril yapmadı hepsinde de yukarıda yazdığım yazı çıkıyor oysaki kayıt yaptım. ama maile onaylama filan gelmedi.

daha önce quizgroup ta hiçbir kanalınız varmıydı? kanallarınıza girdiğinizde soldaki menüde KANAL kısmına gelip orda QuizGroup yazan bir kanalınız var ise bu kanal ile giriş yapıp daha sonra add new channel diyebilirsiniz.

Eğer bağlı olan kanalınız yoksa, imzamdaki linkten tıklayıp Join diyerek son 28 gün içinde 1000 izlenim ve 10 abonesi olan kanalınız varsa kayıt olabilirsiniz.

daha önce quizgroup ta hiçbir kanalınız varmıydı? kanallarınıza girdiğinizde soldaki menüde KANAL kısmına gelip orda QuizGroup yazan bir kanalınız var ise bu kanal ile giriş yapıp daha sonra add new channel diyebilirsiniz.

Eğer bağlı olan kanalınız yoksa, imzamdaki linkten tıklayıp Join diyerek son 28 gün içinde 1000 izlenim ve 10 abonesi olan kanalınız varsa kayıt olabilirsiniz.

hocam kusura bakma başını ağrıttım. 1 saattir aynı işlemleri tekrarladım dshboarda girmedi son kez tekrardan giriş yapmaya çalıştım şükür sonunda oldu teşekkür ederim.

hocam kusura bakma başını ağrıttım. 1 saattir aynı işlemleri tekrarladım dshboarda girmedi son kez tekrardan giriş yapmaya çalıştım şükür sonunda oldu teşekkür ederim.

sorun yok hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu :) 1 tane dashboardınız olduysa artık kanallarınızı add new channel yaparak yeni kanallarınızı aynı dashboard üzerine ekleyebilirsiniz....

Arkadaşlar başka bir partnerde kanalım var şimdi ben bunu partnerden çıkarsam daha sonra videolarımı liste dışı veya özel yapsam Quize girebilirmiyim ? Quiz belli bir kategorileri almıyormuş duydumda o yüzden bir sorayım dedim varmıdır bir bilgisi olan

ödeme konusunu şişirmemek yalandan yere arkadaşları o başlığa zorlamamak için buradan yazıyorum :) webmoney heyecanını yaşayayım dedim bu ödemeler de ama nedense ödeme falan gelmedi. tek aklıma gelen aynı dasboardda bulunan 1 tane kapanan kanalım varmıs. Belki de kapanan kanalın parasi ile birlikte zamanın gelince göndereceklerdir diye dusunuyorum.

Paypal ödemesini beklediğim bir panelde bir dahaki ay ki ödeme için webmoney'e geçiş yapmak istedim ancak wmzid girdim kabul etmedi.Sanırım belli bir tarihi var ne zaman değişiklik yapabiliriz?

ödeme sayfasını hortlatmayayım da millet heyecanlanmasın...
2 kuruş harçlık verdi durdu,o da bitti...
ödese artık,şıngırtıya hasret kaldık...rüyamda şıngır şıngır bütün cüzdanlar doluyordu :D

ödeme sayfasını hortlatmayayım da millet heyecanlanmasın...
2 kuruş harçlık verdi durdu,o da bitti...
ödese artık,şıngırtıya hasret kaldık...rüyamda şıngır şıngır bütün cüzdanlar doluyordu :D

%50 lik kısmı aldım dunden onceki gün dun 1 kere bile şıngırdamadı.Bugun bekliyoruz artık

Arkadaşlar bi kanalım var quize sokucam ancak

Sorry, your channel doesn`t meet criteria
to sign up
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.

Hatası veriyor .kanalda 80 bin izlenme 600 küsür abone var . sizce ne olabilir kanal 1 ayını doldurmadı .

Arkadaşlar bi kanalım var quize sokucam ancak

to sign up
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.

Hatası veriyor .kanalda 80 bin izlenme 600 küsür abone var . sizce ne olabilir kanal 1 ayını doldurmadı .

Aynı sorunu bende yasıyorum kriterleri fazlasıyla karsılıyor ancak aynı hatayı veriyor?

Aynı sıkıntı bende'de oluyor boşa gidiyor emekler.

to sign up
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days

Aynı sıkıntı bende'de oluyor boşa gidiyor emekler.

to sign up
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days

tüm kanallar içini heçerli hiç kanal sokulmuyormu

arkadaşlar merhaba.. şimdiye kadar partner olarak hep mn'yi kullandım..
deneme için zamanında bir kanal quize atıp unuttum (bi getiside pek olmadı)
sonra iki kanal daha ekledim bu ay.. ama şubat ödemeleri için gelen bişey olmadı (biliyorum paypal ödemeleri bugün başladı)

ama sizden rica biri şu tabloyu bana yorumlayabilir mi ?
(lütfen kazanç paylaşımı olarak düşünmeyin, sadece quizi öğrenmek istiyorum)

oAmdko.png

arkadaşlar merhaba.. şimdiye kadar partner olarak hep mn'yi kullandım..
deneme için zamanında bir kanal quize atıp unuttum (bi getiside pek olmadı)
sonra iki kanal daha ekledim bu ay.. ama şubat ödemeleri için gelen bişey olmadı (biliyorum paypal ödemeleri bugün başladı)

ama sizden rica biri şu tabloyu bana yorumlayabilir mi ?
(lütfen kazanç paylaşımı olarak düşünmeyin, sadece quizi öğrenmek istiyorum)

oAmdko.png
9.06 önceki aylardan biriken para, 7.86 bu ay biriken para toplamı da 16.92

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri