QuizGroup Network

DeviLLe hocam refinizden kanalı bağladım hayırlı olsun
soruma gelirsek diğer kanallarımıda bu kanala eklerken add new kanaldan diğer kanalı eklerken
diğelim 10 kanal ekliyeceğim çerezleri silip ip değiştiriyormuyuz her bağlayışta teşekkürler

Son düzenleme:
1000 izlenimi ve 10 aboneyi geçmeme rağmen üye olamıyorum.
Bu şartları sağlamadığımı ifade ediyor, bu yüzden kabul etmiyor beni. Bu sorunu düzeltmek için neler yapmalıyım?

yaptım abi ; xxxxxxxxxxxxx kanalı MelodyEntertainment networküne bağlıdır. diyo

kanalda 1 tane eşleşenli video var o yüzden bu networkde gösteriyo olabilirmi acaba

aynen. videoları tek tek de öğrenebilirsin.

videonun bulunduğu sayfada sağ tık yap sayfa kaynağını görüntüle de

meta name=attribution content=

bu kodu arat. eşittirden sonra partner adını gösterir

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

Bu şartları sağlamadığımı ifade ediyor, bu yüzden kabul etmiyor beni. Bu sorunu düzeltmek için neler yapmalıyım?

son bir ayda o izlenimi sağlamıyorsan hata verebilir. başkada bişey olamaz zaten quiz güncelleme yapıyordur belki ona denk gelmişsindir.

bu quiz ne zamandır haftasonu ödeme gönderiyor yoksa ben mi yanlış biliyorum.. haftasonu ödeme alanlar varda.

bu quiz ne zamandır haftasonu ödeme gönderiyor yoksa ben mi yanlış biliyorum.. haftasonu ödeme alanlar varda.

yılbaşları bu rusların uzunca bi tatilleri oluyor. ve tahminin kafaları haddinden fazla çekiyorlar bu dönemde. o dönem hariç gecenin 2si 5'i sabahın 7 si c.tesi pazar farketmeden ödeme yaptılar engineerysn.

Son düzenleme:

kanalın hakkında kısmından mı kontrol ediyorsunuz bu sayıları yoksa giriş yapıp analyticsden mi bakıyorsunuz?hakkında kısmından bakıyorsanız onun için sorun oluyordur,analyticsden bakmanız gerekiyor.

kanalın hakkında kısmından mı kontrol ediyorsunuz bu sayıları yoksa giriş yapıp analyticsden mi bakıyorsunuz?hakkında kısmından bakıyorsanız onun için sorun oluyordur,analyticsden bakmanız gerekiyor.
Bakıyorum videolarıma 50 video var diyelim ortalama 100 kere seyredilmiş bir video diyorum.Toplamda 5000 seyredilmiş diye düşündüm. Abone sayısıda boardun üst tarafında yazıyordu. Sanırım analtycse düşmesi lazımdı izlenimlerim kabul edilmesi için. Şimdi güncellenmiş. Başvurumu yapacağım birazdan :)

Edit: Üye oldum. Status durumda pending yazıyor. Kabul edilmesini mi bekliyorum? Reklam ayarlarını ben mi yapacağım. 7 dk arayla girmek gibi? Şu noktadan itibaren neler yapmalıyım. Biraz anlatabilir misiniz arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bakıyorum videolarıma 50 video var diyelim ortalama 100 kere seyredilmiş bir video diyorum.Toplamda 5000 seyredilmiş diye düşündüm. Abone sayısıda boardun üst tarafında yazıyordu. Sanırım analtycse düşmesi lazımdı izlenimlerim kabul edilmesi için. Şimdi güncellenmiş. Başvurumu yapacağım birazdan :)

Edit: Üye oldum. Status durumda pending yazıyor. Kabul edilmesini mi bekliyorum? Reklam ayarlarını ben mi yapacağım. 7 dk arayla girmek gibi? Şu noktadan itibaren neler yapmalıyım. Biraz anlatabilir misiniz arkadaşlar.

Merhabalar pending durumu bir sure icerisinde yeşil renge dönecektir. Reklamlari isterseniz kendiniz girebilirsiniz fakat girmezseniz 2 gun sonra quiz giriyor bu herkes de olan bir durum mu emin degilim

arkadaslar dün quizde bi hesabim kapandi 700$ vardi içinde bildiginiz gibi analtic geriden geliyor yansimayan kazanclar vardi enson ya 18-19 mart yansidi diger günler yansimadi simdi bu kazanclar parayi alicagimiz zaman yansıyormu yoksa yalan mi oluyor :)

Quize daha bugün üye oldum. Sistemi tam bilmediğimden kafama takılan bazı sorular oldu. İzniniz olursa soracağım.
1) http://i.hizliresim.com/vg2GQ4.png videolarıma sistem istediği gibi reklam aralıkları girmiş. Ben bu aralıkları istediğim gibi değiştirebilir miyim?
2) Kazancımız quiz paneline günlük olarak mı yansıyor?
3) Quiz panelinde gözüken paranın %80 imi yatıyor. Yoksa panelde gösterilen değer zaten %80'i alınmış halimi?

Quize daha bugün üye oldum. Sistemi tam bilmediğimden kafama takılan bazı sorular oldu. İzniniz olursa soracağım.
1) http://i.hizliresim.com/vg2GQ4.png videolarıma sistem istediği gibi reklam aralıkları girmiş. Ben bu aralıkları istediğim gibi değiştirebilir miyim?
2) Kazancımız quiz paneline günlük olarak mı yansıyor?
3) Quiz panelinde gözüken paranın %80 imi yatıyor. Yoksa panelde gösterilen değer zaten %80'i alınmış halimi?

1 - bugünlerde nedense herkes bu siteye resim yüklüyor ama sitede sorun var akadaşlar,resim bi görünüyor bi görünmüyor.şuan bu resimde ne var hiç bilmiyorum mesela :)
2 - günlük kazanç ne yazıkki yok,sadece ayda 1 kez yansır o da kesinleşen kazanç
3 - evet

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese,
Bugun şubat ayı kazancımı paypaldan aldım. Webmoneye geçmek istiyorum yalnız şöyle bir şey var kapanan kanallarım ve para kazanması kapatılan kanallarım var dashboardada suspensed determined gibi yazıyor zaten şuan göndermediler henüz onları sorum şu şimdi ben ödeme yöntemini webmoney yaparsam o kapanan kanalları nereye gönderirler ? diğer sorum ise webmoneye gönderirken %kaç kesinti yapıyor %20 kendisi zaten yapıyor o dashboarda kesilmiş hali gözüküyor zaten atıyorum xx para gözüksün orda webmoneye gelirken webmoney yada quiz o arada kaç kesiyor ?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese,
Bugun şubat ayı kazancımı paypaldan aldım. Webmoneye geçmek istiyorum yalnız şöyle bir şey var kapanan kanallarım ve para kazanması kapatılan kanallarım var dashboardada suspensed determined gibi yazıyor zaten şuan göndermediler henüz onları sorum şu şimdi ben ödeme yöntemini webmoney yaparsam o kapanan kanalları nereye gönderirler ? diğer sorum ise webmoneye gönderirken %kaç kesinti yapıyor %20 kendisi zaten yapıyor o dashboarda kesilmiş hali gözüküyor zaten atıyorum xx para gözüksün orda webmoneye gelirken webmoney yada quiz o arada kaç kesiyor ?

paypaldan webmoneye ayın 10 undan önce geçersen webmoneye alırsın hocam parayı yoksa yine paypala gelir.sen şimdiden degiştir bence.ben geçen ay bi kanalı degiştiririm bi ara diye bıraktım kenara,sonrada unuttum kaldı öyle.para yine paypala geldi,fazla kesinti oldu.paypala,webmoneye alman arasında quizin kesintisini degiştirecek bi etken yok hocam.ekstra kesinti hem paypalda hem webmoneyde var tabiki ama o onların kesintisi yani quizin degil :) paypal %5 kesiyordu yanlış hatırlamıyorsam,bide güncel kurdan daha aşagıda bozuyor tabi parayı hesaba çekerken.webmoneyde kesinti %3.8 ve güncel kurdan bozuyor,banka kesintisini bilmiyorum çünkü her bankada farklı.enparaya alırsan toplamda kaç $ çekersen çek hesaba,37$ kesiyor diyorlar mesela,en uygunu enparaya çekmekmiş banka olarak.diger bankalar daha farklı kesinti yapıyor.

paypaldan webmoneye ayın 10 undan önce geçersen webmoneye alırsın hocam parayı yoksa yine paypala gelir.sen şimdiden degiştir bence.ben geçen ay bi kanalı degiştiririm bi ara diye bıraktım kenara,sonrada unuttum kaldı öyle.para yine paypala geldi,fazla kesinti oldu.paypala,webmoneye alman arasında quizin kesintisini degiştirecek bi etken yok hocam.ekstra kesinti hem paypalda hem webmoneyde var tabiki ama o onların kesintisi yani quizin degil :) paypal %5 kesiyordu yanlış hatırlamıyorsam,bide güncel kurdan daha aşagıda bozuyor tabi parayı hesaba çekerken.webmoneyde kesinti %3.8 ve güncel kurdan bozuyor,banka kesintisini bilmiyorum çünkü her bankada farklı.enparaya alırsan toplamda kaç $ çekersen çek hesaba,37$ kesiyor diyorlar mesela,en uygunu enparaya çekmekmiş banka olarak.diger bankalar daha farklı kesinti yapıyor.

şimdi enpara hesabımda var peki ne yapmalıyım en az kesintiyi kim yapıyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri