masterthone
Yasaklanmış
aynen başlık açında oradan devam edelim
başlık açmaya korkuyoruz sağolsun yöneticiler anında kilitliyo. kesseler daha konu açmam burya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen başlık açında oradan devam edelim
arkadaşlar ben add new channel diyerek yeni bir kanalımı quiz e ekledim . davetiyeyide gonderdik diyor quiz ama eklemek istedigim kanala baktıgımda davet gelmedi bi türlü? önceden hemen gelirdi bi sıkıntı var acaba ?
arkadaşlar ben add new channel diyerek yeni bir kanalımı quiz e ekledim . davetiyeyide gonderdik diyor quiz ama eklemek istedigim kanala baktıgımda davet gelmedi bi türlü? önceden hemen gelirdi bi sıkıntı var acaba ?
tamamı kesinleşir hocam sarı da sorun yok futbolda olduğu gibi
---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------
aynen hocam davetiye atmıyor. Ben dedim nie gelmiyor bu davetiye annem nereye davet etmiyorlar seni onlar diyor![]()
eyvallah hocam sagolun![]()
beyler kanallarına davetiye gelmeyen var mı ?
ha bu arada hocam sarı uyarı olsa bile quize ekleyebiliyorsun kanalı o konuda da sorun yok ben çok ekledim çünkü.
Arkadaşlar quiz kapanan kanalın parasını 2 ay sonra ödüyor. Kanalı kendim silsem durum ne oluyor ?
Arkadaşlar quiz kapanan kanalın parasını 2 ay sonra ödüyor. Kanalı kendim silsem durum ne oluyor ?
mantıksal olarak düşünürsek;kanal herhangi bi sebeple kapanırsa yada partnerden atılırsa ödemesi gecikmeli yapılır.
Gecikmeli odenir
beyler kanallarına davetiye gelmeyen var mı ?
Yine 2 ay sonra ödüyor yani... Teşekkürler hocam
---------- Spam Engelliyici 04:01 ---------- Önceki Mesaj 03:26 ----------
@Mercurial @ fatihbaz hocam peki kanalı değilde kanaldaki videoları silsek ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.