QuizGroup New Monetization Suspension Policies

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Asıl dikkat edilecek nokta. Kanal partnerden atılınca eğer daha önce adsenseye bağlıysa o adsenseye düşecek. Muhtemelen de düştüğü adsense de toplu para kapanma yaşatacak. Yani özet giden kanallar tam bomba, gitmeden yakalayıp silmek lazım.

Acikcasi simdi adsense calisanlar için güzel bir haber para kazanmalari açmakla ugrasiliyorduk partnerler pat diye yakiyorlar ve daha iyi indexleniyorlar.

Asıl dikkat edilecek nokta. Kanal partnerden atılınca eğer daha önce adsenseye bağlıysa o adsenseye düşecek. Muhtemelen de düştüğü adsense de toplu para kapanma yaşatacak. Yani özet giden kanallar tam bomba, gitmeden yakalayıp silmek lazım.

Nasıl yani hocam benim bir kanalım adsenseye bağlıydı.Ünlem sorunu yüzünden Quize geçirdim orada 3 telif yiyip kapandı.Şimdi o kanal tekrar Adsenseye mi dönüyor ne yapmak lazım ?

Bu yazıda paraların ödenmeyeceğini belirten bir ibare göremedim, sadece para kazanmanın kapanacağını yazıyor, en fazla 6 ay süreyle adsensedeki durum,

Diğer bir hususta 40 gün süre tanınacak kanal'daki telif veya topluluk çözülmesi için diyor.

-Silinmiş videolar dahil çok fazla eşleşen 3.taraf içerikleri
-Topluluk kurallarından bloke olan videolar
-Telif

Benim anladığım burada adsensedeki politikalar partnerlerde de uygulanacak olması, içeirk kontrolünün daha fazla google tarafından takip edileceği oldu,

Endişeye gerek olmadığı görüşündeyim.

Nasıl yani hocam benim bir kanalım adsenseye bağlıydı.Ünlem sorunu yüzünden Quize geçirdim orada 3 telif yiyip kapandı.Şimdi o kanal tekrar Adsenseye mi dönüyor ne yapmak lazım ?
Kapanırsa sıkıntı yok ama kapanmayip atılırsa tekrar adsenseye düşer. Adsense de ne var ne yok bütün kanallarının para kazanmasını kapatır. O durumda yakalarsan kendin sil

Forumun kapanmasi taraftariyim. Ondan bundan öğrendikleri.en ufak bilgiyi bile sirf birseymis gibi burada paylasanlar yüzünden bu hale geldi sektör.

Son düzenleme:
bu konu okadarda korkulacak gibi birşey degil asıl bomba forumda da konusuldugu gibi partnerin de unlem sistemini getirmesi zaten unlemide getirirse index den baskadabir ozelligi kalmaz

partner de ünlem olayı kesin gelicekmi dünki konuda ünlem gelecek puan videoyu kanıtma vs konuşuluyorken quiz daha farklı bir mail atmiş umarim ünlem belasi gelmez

Forumun kapanmasi taraftariyim. Ondan bundan öğrendikleri.en ufak bilgiyi bile sirf birseymis gibi burada paylasanlar yüzünden bu hale geldi sektör.

15 yasindaki çocuk bile quiz kanal satmaya basladi,

Günde 1000 lerce kanal sokuldu
Acik ve net söylüyorum, bu olaylar beni sevindiriyor, her hamle rakip azaltiyor, AC gozlulere bir kapi daha kapaniyor

Tamamiyle sana katılıyorum ama bize de yedirmeme ihtimalleri var daha da zor yapıyorlar

Yahu yapmayın bu kadar herkes bir anda özgüncü kesildi başımıza bu kanalları videoları uzaylılarmı yükledi.
Birçok bildiğim yüzlerce kanalı olan adamlar biz yapmayın demedik mi sözleriyle ne anlatmaya çalışıyorlar anlamadım.
Bu kadar vesveseye gerek yok herkes nasibini kısmetini yer. Öyle olmuş yok böyle olmuş yandık kül olduk. Boşverelim yolumuza bakalım dostlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri