Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aksama kadar teker teker kesinlesir arkadaslar herkese hayirli olsun
arkadaşım teker tekerden kastın hesaba bağlı olan kanalların tek tekmi yansıması..
benim bir kanalım bağlı 3 haneli kesinleşmesi gerekirken 2 hane kesinleşti bu kesinleşme artacakmı tek kanalda nasıl oluyor. ilk defa quizle çalışıyorum bilgim yok
Kesinlesmeler toplu degil birer birer oluyor beyler acele u e gerek yok aksam bakarsiniz hepsinetek kanalımın bağlı olduğu panelde 0 usd görünüyor... 3 haneli kesinleşmesi gerekiyordu... ???
Hocam yani 1 panelinizde 100.kanal var diyelim bunlar gün icerisinde zaman zaman artarak kesinleşiyor gün sonunda toplam miktari görebiliyoruz.
teşekkür hocam anladım benim şuanda tek kanal var 2 haneli olarak kesinleşti ama 3 olması gerekiyor demekki daha beklemek lazım![]()
Benim bildiğim her kanal bir kere kesinleşiyor gün içerisinde o kanal tekrarın kesinleşmesi artmıyor. Evet 10 kanalın varsa önce 1.kanalın kesinleşiyor daha sonrasında diğer 9 kanal yavaş yavaş kesinleşiyor. Ama tek kanal varsa zaten o kesinleşmiştir. Yani ben böyle biliyorum. Kesintiyi hesapladınız mı ?
artması gerek liBenim bildiğim her kanal bir kere kesinleşiyor gün içerisinde o kanal tekrarın kesinleşmesi artmıyor. Evet 10 kanalın varsa önce 1.kanalın kesinleşiyor daha sonrasında diğer 9 kanal yavaş yavaş kesinleşiyor. Ama tek kanal varsa zaten o kesinleşmiştir. Yani ben böyle biliyorum. Kesintiyi hesapladınız mı ?
YouTube analyc kesinlesmesimi bu olay, yoksa quiz dashboard kesnlesnesimi. Dashboardda hc hareket uok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.