QuizGroup Nisan Kazançları Mayıs Ödemeleri

S
  • Kullanıcı Shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
nisan da awe den kurtardığım kanalı nisanın son günlerine doğru quiz e geçirdim bu ay kesinleşme olur mu böyle kanal bağlayan oldu mu ?
edit: ilk eklediğim kanalda form imzalamadım 2. kanalı ekleyince form imzaladım bu sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Aksama kadar teker teker kesinlesir arkadaslar herkese hayirli olsun

Aksama kadar teker teker kesinlesir arkadaslar herkese hayirli olsun

arkadaşım teker tekerden kastın hesaba bağlı olan kanalların tek tekmi yansıması..

benim bir kanalım bağlı 3 haneli kesinleşmesi gerekirken 2 hane kesinleşti bu kesinleşme artacakmı tek kanalda nasıl oluyor. ilk defa quizle çalışıyorum bilgim yok

tek kanalımın bağlı olduğu panelde 0 usd görünüyor... 3 haneli kesinleşmesi gerekiyordu... ???

arkadaşım teker tekerden kastın hesaba bağlı olan kanalların tek tekmi yansıması..

benim bir kanalım bağlı 3 haneli kesinleşmesi gerekirken 2 hane kesinleşti bu kesinleşme artacakmı tek kanalda nasıl oluyor. ilk defa quizle çalışıyorum bilgim yok

Hocam yani 1 panelinizde 100.kanal var diyelim bunlar gün icerisinde zaman zaman artarak kesinleşiyor gün sonunda toplam miktari görebiliyoruz.

3 haneli kesinleşmiş ödeme alacaklara hayırlı olsun.

Hocam yani 1 panelinizde 100.kanal var diyelim bunlar gün icerisinde zaman zaman artarak kesinleşiyor gün sonunda toplam miktari görebiliyoruz.

teşekkür hocam anladım benim şuanda tek kanal var 2 haneli olarak kesinleşti ama 3 olması gerekiyor demekki daha beklemek lazım :)

teşekkür hocam anladım benim şuanda tek kanal var 2 haneli olarak kesinleşti ama 3 olması gerekiyor demekki daha beklemek lazım :)

Benim bildiğim her kanal bir kere kesinleşiyor gün içerisinde o kanal tekrarın kesinleşmesi artmıyor. Evet 10 kanalın varsa önce 1.kanalın kesinleşiyor daha sonrasında diğer 9 kanal yavaş yavaş kesinleşiyor. Ama tek kanal varsa zaten o kesinleşmiştir. Yani ben böyle biliyorum. Kesintiyi hesapladınız mı ?

bütün kanallarım kapandı bir kanalım kaldı ondan da gelse gelse 15$ belki gelir belki gelmez tekra kanal açmayada bıktım usandım yeminle neyse kar kardır..

kazancım komık 0,xx
partnere ozendıgım kadar adsenseye ozenseydım daha ıyıydı,gercı daha ılk aylar ama favorim yıne adsense

Benim bildiğim her kanal bir kere kesinleşiyor gün içerisinde o kanal tekrarın kesinleşmesi artmıyor. Evet 10 kanalın varsa önce 1.kanalın kesinleşiyor daha sonrasında diğer 9 kanal yavaş yavaş kesinleşiyor. Ama tek kanal varsa zaten o kesinleşmiştir. Yani ben böyle biliyorum. Kesintiyi hesapladınız mı ?

Evet her kanal 1 kere kesinlesiyor shaqir hocamin dedigi gibi

YouTube analyc kesinlesmesimi bu olay, yoksa quiz dashboard kesnlesnesimi. Dashboardda hc hareket uok

kesinleşmeye başlamış,inşallah hayırlısı ile alırız ödemeleri

kapanan kanalların kesinleşmesi ödemeyi alacagımız ayda mi(2 ay sonra) yoksa bu ay gözükür mü?

İlk önce kazanmayan ve kapanan kanallarım kesinleşmiş diğerlerinden ses seda yok şimdilik bakalım geceye doğru sağ salim hepsi kesinleşir inşallah

artması gerek li :D artmalı yani yatan=1 yatması gereken=7 deyim.

yavaş yavaş kesinleşiyor. ama tüm iddialı kanallarım kapanmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri