[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] banka ödemesi için limit ne kadardı geçen ödemelerde 4 haneliydi fakat şimdi kapanan kanal yüzünden 3 hane bu ay alabilecekmiyim acaba ?
alt limit 100$ olması lazım,kapanan kanallar 2 ay sonra ödeniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] banka ödemesi için limit ne kadardı geçen ödemelerde 4 haneliydi fakat şimdi kapanan kanal yüzünden 3 hane bu ay alabilecekmiyim acaba ?
hocam bir soruda ben sorucam farklı dashboardlar aynı bankaya yönlendiricem tek seferde mi yapıcak ödemeyi 2 tane olarak mı gönderir acaba parayı ?
1 saat önce PayPal 29 dolar ödeme gelmiş
hocam diger arkadaslara bu kacinci soyleyisim kimse cevap vermedi bari siz verin![]()
detaylarda ne yaziyor? gecen ay bloke geldi mi paypaliniza? bi ekran goruntusu atabilir misiniz?
Bu paypal adresimi yeni açtım hocam detaylarda ödenen kanalın id leri var.
![]()
tşkler hocam cok sagolun. acaba bizim paypallar mimlendi mi noldu![]()
paypala ödeme gelmeyen var mı benim gibi ?
2 haneli bi ödeme gelmiş paypala....bankaya gelcek olan 3 haneliden ses yok
Hangi banka?
paypala 2 haneli ödeme geldi şimdi. 4 tane kanalı topluca göndermişler. farklı panellerdeydi.
Kedoo Entertainment JLT tarafından gönderilen not:
2015-01 Payment channel 12181x,12123x,9642x,9691x ID#3076x
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.