Messerschmitt
Yasaklanmış
5x gelmiş 19:20 de ay sonuna kadar 3 hanelere geçer pp 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler bana kedoo group diye bi yerden 47 dolar gelmiş ama hangi partner olduğunu çözemedim, hatta şuan benim para kazandıran açık sadece 2 kanalım var![]()
hangi partner bu ?
5x gelmiş 19:20 de ay sonuna kadar 3 hanelere geçer pp![]()
Hocam paypal mo WB mi Banka mı![]()
WM ödemeleri bitti,banka ödeme limiti zaten 100 dolar,sence ne kalıyor geriye![]()
ziraat 1. hesap 4 hane alındı
ziraat 2. hesap 4 hane alındı
sadece acıkları göndermişler
kapananları ayın sonunda öderler heralde
Hocam ziraat hesabınızı normal girdinizmi tl yoksa dolar hesabı açıp dolar hesabınızımı yazdınız? benimkide ziraat henüz gelen giden yok.bu bankacılık işlerinde pek iyi değilim.
dolar hesabı açmadan yaptım ben, bunu webmoney yada paypalla değiştirsem mi acaba şimdi?
kullanıyorum internet bankacılığı ama paypalı yazıcam 30 $ çok fazladolar yapmadıysanız parayı alamazsınız internet bankacılığı kullanıosan 2dk içinde dolar hesabı kendin açabilirsin
kullanıyorum internet bankacılığı ama paypalı yazıcam 30 $ çok fazla
hocam paypal yazma. webmoney var ise onu tercih et. millet tek haneliden 2 hanelileri bile aldı ben daha daha 6$ ı alamadım.
kapanan kanallarının ödemesini martın 29 unda ödüceklermiş.A transfer to Your account [email protected] in the amount of 675.54 USD will be made on 2015-03-29. Reason: Your channel has been terminated.
Channel: UC8IxscUoKeGFU_tQLs8amy2wz,UC_sXPzaxVBxmJ4iUzF4Y4ndvhA,UCFSDD9MF4aBkucYzZhayGAM5Q,UCAHYAAhDSCO0_AcDwcXCVB98k7NpYA,UC3AdgIIuvXZtIhpIWotfCIU2A
Reporting period: 2015-01
If there are any concerns, please contact us at [email protected]
2 Gün önce böyle bir mail atmışlar ama paypala gelen bir ödeme yok acaba bu mailde ne yazıyor bi arkadas tercüme edebilirmi
A transfer to Your account [email protected] in the amount of 675.54 USD will be made on 2015-03-29. Reason: Your channel has been terminated.
Channel: UC8IxscUoKeGFU_tQLs8amy2wz,UC_sXPzaxVBxmJ4iUzF4Y4ndvhA,UCFSDD9MF4aBkucYzZhayGAM5Q,UCAHYAAhDSCO0_AcDwcXCVB98k7NpYA,UC3AdgIIuvXZtIhpIWotfCIU2A
2 Gün önce böyle bir mail atmışlar ama paypala gelen bir ödeme yok acaba bu mailde ne yazıyor bi arkadas tercüme edebilirmi
A transfer to Your account [email protected] in the amount of 675.54 USD will be made on 2015-03-29. Reason: Your channel has been terminated.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.