QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Arkadaşlar kusura bakmayın konu çok uzun olmuş takip edemedim cevaplarsanız sevinirim kapanan kanalın ödmesini alan varmı ? Kapanana kanallara sanırım 28 inde başlıycak yani öyle mail gelmişti. ?

---------- Spam Engelliyici 09:45 ---------- Önceki Mesaj 09:44 ----------

Henüz ödeme yok kapanan kanalları bankaya değiştirmeye çalıştım ayın 10'undan önce ama yapmadılar bakalım paypala gelirse sorun olacak mı bekliyorum.

Ben az önce banka yaptım kapanan kanalı oldu, sizde kabul etmedimi?

Arkadaşlar kusura bakmayın konu çok uzun olmuş takip edemedim cevaplarsanız sevinirim kapanan kanalın ödmesini alan varmı ? Kapanana kanallara sanırım 28 inde başlıycak yani öyle mail gelmişti. ?

Kapanan kanalları geçtim açık kanalların ödemesi gelmedi daha ocak ayı kazançlarının :)

Adamların attıgı maılde zaten 27 yada 29 yazıyor hocam , bugun daha 24 ü bi gelsın bakalım 29 u ...

Hepımızın kanalı kapanıyor , herkezın Quızı tercıh etme sebebı zaten kapanan kanalları ödemesı , millet daha AÇIK kanalları alamadı ki kapanan surda dursun ;)

Don't PaniC...! :D

Yok banka tanımladığım sadece bir kanal vardı hadi onu anlarım da diğerleri paypaldı sadece bir quizkanala geldi başka hiçbir kanala gelmedi ödeme. O gelende kedoo dan geldi.

Banka ödemeleri yapıldı paypal bilmiyorum artık...:confused:

Quizden paypale 1XX ödeme geldi. Gönderen Kedoo görünüyor.

Kedoo Entertainment JLT tarafından bu sabah saat 08:51de 12*$ ödeme gelmiş

günde 325324324 kez bankaları sormayın arkadaşlar 2 aydır net bir şekilde akşam 17:00 den ödeme yaptığı belli.. o saatte geçiyor hesaplara gündüz vaktinde sormayın.. zaten ödeme alan olsa yazıyor buraya olmayan şeyi niye soruyorsunuz o da ayrı bir olay :)

13x paypal.

bankalara ben de almadım ödeme bu arada arkadaşlar, sakin olun öderler.

Adamların attıgı maılde zaten 27 yada 29 yazıyor hocam , bugun daha 24 ü bi gelsın bakalım 29 u ...

Hepımızın kanalı kapanıyor , herkezın Quızı tercıh etme sebebı zaten kapanan kanalları ödemesı , millet daha AÇIK kanalları alamadı ki kapanan surda dursun ;)

Don't PaniC...! :D

Sorun Orada Zaten... Şubat 29 Çekmiyor :)))

sonunda ilk quiz ödemem geldi paypala :) Kedoo Entertainment JLT size şunu gönderdi: $1xx ama eksik yatmış

paypallar yatıyor sıkıntı yok benimkini bile ödediyse allahın izniyle herkezinki ödenir suhatuna hocam gifin çok güzel 10 numara 5 yıldız :D

şaka maka bu ay siftah bile yapamadım. geçen ay paypal'ın yediği nane yüzüne ha gelecek ha geldi derken perişan olduk. şu ödemeler gelsin bu saatten sonra webmoney akar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri