QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Quiz paypal ödemelerini yapmaya devam edecek mi? Bankaya çevirdik ödeme yöntemini, direk banka ödemeleriyle başlasalar bari :)

Quiz paypal ödemelerini yapmaya devam edecek mi? Bankaya çevirdik ödeme yöntemini, direk banka ödemeleriyle başlasalar bari :)

direk banka ile başlamazlar ama bu ay millet webmoney-bankaya kaydığı için paypal işlemi azaldı daha erken başlar banka ödemeleri

benim kanallarım hala paypalda ? gelmeyecekmi ödemeler yani ? ben bu konuda geri kalmısım

benim kanallarım hala paypalda ? gelmeyecekmi ödemeler yani ? ben bu konuda geri kalmısım
Kapalı kanalların dashboard giremediğim için birçok kanalım paypalda kaldı benimde. Umarım bloke ile felan uğraşmayız. Kendi hataları yüzünden değiştiremedim sonuçta. Yoksa banka yapardım.

benim 15 kanalı quiz life aracılığı ile gönderdi :D gerçi quiz gönderirken de hiçbir sıkıntı olmadı

Kapalı kanalların dashboard giremediğim için birçok kanalım paypalda kaldı benimde. Umarım bloke ile felan uğraşmayız. Kendi hataları yüzünden değiştiremedim sonuçta. Yoksa banka yapardım.

benimde diger ay kapananlar paypalda duruyo degistrmek icin kac kez mail attım kapananları bankaya almak istiyorum diye cevap vermediler paypal blokeyi koyarsa güzel bi fırca cekerim quizee :D

bizimkisi ufak paralar ya , ufağadamı sıkıntı yapıyor paypal efendi

miktarla alakalı değil 5 bin doları sorunsuz alırsın 200 dolarda problem çıkar paypal robot gibi ne denk gelirse artık ama komple bloke diye birşey yok 10 ödeme bekliyorsan en fazla üçüne bloke gelir onuda halledersin yazışarak biz bu ay baya tecrübe sahibi olduk:D

Ben odeme yontemimi ayin 11'nde degistirdim.
Bu ay yeni belirledigim yerden odeme alir miyim?

Ben hala şu Life'ta olan kanalların akıbetini merak ediyorum.

Misal ben hiç bi Life kanalıma girmedim, ellemedim bile. Bunların ödemesi şimdi otomatik olarak Quiz ile mi gelecek? Yoksa biz mi yapılandırıcaz vs?

Nedir son durum?

Arkadaşlar, kapanan kanalın dashboardına girebilen varmı, tek kanal tek dashboard yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri