Büyük ihtimal paran sorunsuz kesinleşicek ve ödenicek. Aynı durumda bir kanalım olmuştu ödenmişti.
Cevabın için teşekkür ederim rayız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyük ihtimal paran sorunsuz kesinleşicek ve ödenicek. Aynı durumda bir kanalım olmuştu ödenmişti.
Hiç sanmıyorumgeçen ay webmoney ödeme yönteminde sorun yaşayan oldu mu?
Quiz paypal ödemelerini yapmaya devam edecek mi? Bankaya çevirdik ödeme yöntemini, direk banka ödemeleriyle başlasalar bari![]()
Quiz paypal ödemelerini yapmaya devam edecek mi? Bankaya çevirdik ödeme yöntemini, direk banka ödemeleriyle başlasalar bari![]()
benim kanallarım hala paypalda ? gelmeyecekmi ödemeler yani ? ben bu konuda geri kalmısım
Kapalı kanalların dashboard giremediğim için birçok kanalım paypalda kaldı benimde. Umarım bloke ile felan uğraşmayız. Kendi hataları yüzünden değiştiremedim sonuçta. Yoksa banka yapardım.benim kanallarım hala paypalda ? gelmeyecekmi ödemeler yani ? ben bu konuda geri kalmısım
benim kanallarım hala paypalda ? gelmeyecekmi ödemeler yani ? ben bu konuda geri kalmısım
gelir ödemelerin ama paypal da sorun çıkabilir,çıkmayada bilir kader hasenat![]()
Kapalı kanalların dashboard giremediğim için birçok kanalım paypalda kaldı benimde. Umarım bloke ile felan uğraşmayız. Kendi hataları yüzünden değiştiremedim sonuçta. Yoksa banka yapardım.
bizimkisi ufak paralar ya , ufağadamı sıkıntı yapıyor paypal efendi
Ben odeme yontemimi ayin 11'nde degistirdim.
Bu ay yeni belirledigim yerden odeme alir miyim?
Arkadaşlar, kapanan kanalın dashboardına girebilen varmı, tek kanal tek dashboard yani?
valla hocam şu life zımbırtısından önce giriyordum kanal şuan hiçbir kapanan kanala giremiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.