QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

etme eyleme... :( kesinmi ki boyle birşey daha once oldugunda aldım sanıyorum

Hocam kesinleşmeye bir kaç saat kala kapanan kanallarımın ödemesini hep 2 ay sonra aldım.. Kesinleştikten 1 gün sonra kapanan kanallarımın ödemesini hep kapanan ayda aldım.. Ama bu işte taktdir ederseniz ki hiç bir şey %100 değil bekleyeceğiz inşallah öderler.

Hocam kesinleşmeye bir kaç saat kala kapanan kanallarımın ödemesini hep 2 ay sonra aldım.. Kesinleştikten 1 gün sonra kapanan kanallarımın ödemesini hep kapanan ayda aldım.. Ama bu işte taktdir ederseniz ki hiç bir şey %100 değil bekleyeceğiz inşallah öderler.

ben 2 ay sonraya razıyım onu akstedmiştim sanırım geçte olsa alacağım :)

Birde dediğim gibi karşısında birşey yazmıyor
DqphvS8.png

Son düzenleme:

hocam kesinleşemeden kapanan kanalın gmail adresine mail atıyorlarmı şu tarihde şu kadar ödeme alıcaksınız gibisinden

arkadaslar herkesin merak ettigi soru, benimde merak ettigim, kesinlesen kanal bugün kapandı, kesinlesmede dün oldu, simdi bu kesinlesen miktari bu ay alabilirmiyiz? bilen varsa cvplarsa sevinirim.

kesileşmeden sonra ise bu ay alırsın yani bana ödediler..

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

Bana göre ödemeler yarına kadar başlar.. Quiz kendini baya geliştirdi adsenseye rakip olacak gibi büyüyor ama eksiklerini tamamlamıyorlar :) iyiye giderken kötüye de gidiyor garip bir mantıkları var.. ama ödemeler bu kadar erken kesinleştiğine göre yarına kadar başlayacağını tahmin ediyorum

Ne güzel söylüyorsun sen :)

Benim Aralıktaki (1-31 aralık) kazancı kanal kapandığı için alamadım.
Kanalım Ocak ayının 4'ünde kapanmıştı.
Şimdi o kapanan kanalın ödemesini Şubatta mı (bu ay) Martta mı alacağım?

Benim 3 kanal kapanmış bugün dün dashboarda yansıdı inş. alırız paraları bu hafta

Sıkıntılı bir Quiz dönemini daha atlattık arkadaşlar, Yeni bir Ödeme dönemine yaklaşıyoruz. Hayırlı Bol Kazançlar.

Kazançlar 12'sinde Kesinleşir.
Kazançlar 14-15 Dashboard'a Yansır.
Tahmini 17'sinde Ödemeleri Almaya Başlarız..

Not: ödeme yöntemi olarak paypal,banka , webmoney alternatifli gitmenizi tavsiye ederim. Tek bir ödeme yöntemi riskli olabilir.

Ödemeleri Yatanlar Gününü, Saatini, Hanesini yazarsanız Takip edebiliriz.
Herkeze bol bol kazançlar, gülerek harcayın inşallah. Blokesiz Ödemeler İnşallah.

İyi Forumlar.

Hocam peki bir sorum var 6 şubatta mail geldi 7 gün sonra hesap kapatılacak 3 telif yedim 13.02 'de hesabım kapatılacak. Ne yapmalıyım

daha önceki mesajımda yazdım ama cevap alamadım deyaled ve terminated yazan kanalların ödemesini geç de olsa alabilecekmiyim ?

valla işin en garibi benim kapanan kanallarda yansımış kesinleşmiş olarak ocakta kapandı, yanındada terminated 2015.02.27 yazıyor ne iş anlamadım..

Hocam peki bir sorum var 6 şubatta mail geldi 7 gün sonra hesap kapatılacak 3 telif yedim 13.02 'de hesabım kapatılacak. Ne yapmalıyım

Büyük ihtimal paran sorunsuz kesinleşicek ve ödenicek. Aynı durumda bir kanalım olmuştu ödenmişti.

arkadaşlar x kanalımın ocak ayı 2xx i kesinleşmiş quiz dashboardda yansıyor yalnız suana kadar 4xx kazanmıştı kanal ve az önce kontrol ettiğimde kanal kapatılmış quiz dashboardda 2xx duruyor yine o ödenir mi ? ve ayrıca bugune kadar 4xx kazandı dedim geri kalanıda öderler mi bu 2 soruma cevap verir misiniz.

arkadaşlar x kanalımın ocak ayı 2xx i kesinleşmiş quiz dashboardda yansıyor yalnız suana kadar 4xx kazanmıştı kanal ve az önce kontrol ettiğimde kanal kapatılmış quiz dashboardda 2xx duruyor yine o ödenir mi ? ve ayrıca bugune kadar 4xx kazandı dedim geri kalanıda öderler mi bu 2 soruma cevap verir misiniz.

kalanı 27 nisanda alacaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri