normalde kesinleşen fazla ama delayed terminated yazan kanalın kazancı dasboard da kesinleşen kısıma yansımamış buda o kanalın parasını alamıyacakmıyım demek oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bende beklediğimden fazla kesinleşmiş bende aklıma şu geldi acaba aralık ayında kapanan kanallarıdamı ekledir sen nerden gördün eminmisinkesinlesmiş fakat garip bişey olmuş. benim toplam ödenecek tutara geçen ay ödedikleri tutarıda eklemisler. yani geçen ayı bir daha ödeyecekmiş gibi. inşallah öyle bişey yapmaz. bide iade felan uğrastırmasın beni..
benim parayı sana gönderecekler oğuzalp geldiği zaman bana gönder kardeşimkesinlesmiş fakat garip bişey olmuş. benim toplam ödenecek tutara geçen ay ödedikleri tutarıda eklemisler. yani geçen ayı bir daha ödeyecekmiş gibi. inşallah öyle bişey yapmaz. bide iade felan uğrastırmasın beni..
Ben ödeme yöntemini şimdi değiştirdim yeni ödeme yönteminiz şubat ayıyla birlikte aktif hale gelecektir dedi umarım yanlışlık yoktur da paypaldaki son kanalı da WM'ye geçirmiş olurum
bişi yapmaya gerek yok ancak ödeme yöntemini kontrol et boşta olabilirbütün konulara yazdım ama cevap alamadım lifeden quize gecen kanallarda herhangi bir işlem yapacakmıyız lifeden quize gecen kanalalrdan birisine bakım dasboardda kesinleşen para yoktu
Bugün mail geldi şaşırdım. Anladığım kadarıyla (Ocak ayından) Paypal gelen ödemeyi redetmiş bu sorun nasıl çözülür arkadaşlar..
QuizGroup MCN Support
Greetings,
On 19.01.2015, QuizGroup sent a payment to ***@hotmail.com for
*** USD.
Channel: ***
The payment to your account has been denied by РayРal.
This payment was denied for the following reason: We were unable to
verify the credit card you are using with this transaction. Please check
that the credit card information you originally provided PayPal is still
correct.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of
your dashboard.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.