QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

normalde kesinleşen fazla ama delayed terminated yazan kanalın kazancı dasboard da kesinleşen kısıma yansımamış buda o kanalın parasını alamıyacakmıyım demek oluyor

kanal mailleri,şifrelerini bir yerde kaydetmesi sorundu,bir de başımıza kanal ıd leri-hangi kanal, hangi kanalla aynı doashbord da onu takip etmesi eklendi.

bu kötü oldu işte. bende de 2015.27.02 ödenecektir yaziyor suspended yiyenler de 57 gün sonra diyor ama delayed terminated yazanlar ins ay sonu odenir

kesinlesmiş fakat garip bişey olmuş. benim toplam ödenecek tutara geçen ay ödedikleri tutarıda eklemisler. yani geçen ayı bir daha ödeyecekmiş gibi. inşallah öyle bişey yapmaz. bide iade felan uğrastırmasın beni..

kesinlesmiş fakat garip bişey olmuş. benim toplam ödenecek tutara geçen ay ödedikleri tutarıda eklemisler. yani geçen ayı bir daha ödeyecekmiş gibi. inşallah öyle bişey yapmaz. bide iade felan uğrastırmasın beni..
hocam bende beklediğimden fazla kesinleşmiş bende aklıma şu geldi acaba aralık ayında kapanan kanallarıdamı ekledir sen nerden gördün eminmisin

benim parayı sana gönderecekler oğuzalp geldiği zaman bana gönder kardeşim

kesinleşen miktar da kapanan kanallarda var haberiniz olsun, düşer o miktarlar

Quiz'in dashboardu herhalde buna benzer arayüzler içindeki en karmaşık, en işlevsiz ve kullanışsız olanıdır.

New balance, initial balance. Yok bir de girince sağda çıkan balance. Şu tarihte kaç para ödeyeceksin bunu yaz geç ya çok mu zor!

gecen ayda böyle olmuştu ilk gün bütün kanalları yansıttılar daha sonra kapanan kanalları düşürdüler milletti heveslendiriyolar

Ben ödeme yöntemini şimdi değiştirdim yeni ödeme yönteminiz şubat ayıyla birlikte aktif hale gelecektir dedi umarım yanlışlık yoktur da paypaldaki son kanalı da WM'ye geçirmiş olurum

Ben ödeme yöntemini şimdi değiştirdim yeni ödeme yönteminiz şubat ayıyla birlikte aktif hale gelecektir dedi umarım yanlışlık yoktur da paypaldaki son kanalı da WM'ye geçirmiş olurum

bende ayın 10 unda değiştirdim ekranda gelen mesajda şubat kelimesi geçiyordu sanırım ocak ödemeleri web money e gelmeyecek

Arkadaşlar geçen ay 5$ limitini geçmeme rağmen ödeme gelmemişti, bu ay gelir mi? Dashboard işinden pek birşey anlamadım MN'ye göre çok karmaşık geldi.

xBQsCzP.png

Son düzenleme:
bütün konulara yazdım ama cevap alamadım lifeden quize gecen kanallarda herhangi bir işlem yapacakmıyız lifeden quize gecen kanalalrdan birisine bakım dasboardda kesinleşen para yoktu

bütün konulara yazdım ama cevap alamadım lifeden quize gecen kanallarda herhangi bir işlem yapacakmıyız lifeden quize gecen kanalalrdan birisine bakım dasboardda kesinleşen para yoktu
bişi yapmaya gerek yok ancak ödeme yöntemini kontrol et boşta olabilir ;)
lifeden quiz geçen kanal ocak kesinleşmiş sorun yok ama

life bana aralığı ödemedi aynı kanal kanal açık :(

kanalların birçoğunu banka yaptık rahat birşekilde bekliyoruz...

oooh mis :D konuyu ben acmadım ne güzel olmus ne kadar güzel seyler kesinleşmiş öyle hadi hayırlısı.

Bugün mail geldi şaşırdım. Anladığım kadarıyla (Ocak ayından) Paypal gelen ödemeyi redetmiş bu sorun nasıl çözülür arkadaşlar..

QuizGroup MCN Support

Greetings,

On 19.01.2015, QuizGroup sent a payment to ***@hotmail.com for
*** USD.
Channel: ***
The payment to your account has been denied by РayРal.
This payment was denied for the following reason: We were unable to
verify the credit card you are using with this transaction. Please check
that the credit card information you originally provided PayPal is still
correct.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of
your dashboard.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Bugün mail geldi şaşırdım. Anladığım kadarıyla (Ocak ayından) Paypal gelen ödemeyi redetmiş bu sorun nasıl çözülür arkadaşlar..

QuizGroup MCN Support

Greetings,

On 19.01.2015, QuizGroup sent a payment to ***@hotmail.com for
*** USD.
Channel: ***
The payment to your account has been denied by РayРal.
This payment was denied for the following reason: We were unable to
verify the credit card you are using with this transaction. Please check
that the credit card information you originally provided PayPal is still
correct.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of
your dashboard.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

dashboarda girip başka bir ödemi yöntemi ekleyip ve bir de maille bildirirseniz heralde çözülecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri