QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

yahu ilk kez ödeme alıcaz ondada paypala göndermiyorlar mı şimdi napıcaz arkadaşlar ?

bilmediğimiz konularda kesin olarak konuşmayalım

paypalın dediğine göre quiz ödemeyi yapsa bile ödeme gelmeyecek anlatmak istediğim bu sorun çözülene kadar quizin attığı ödemeler gelmeyecek.

anlatmak istediğim bu anlatabildim mi video çekeyim mi makale yazayımmı

Ben bugüne kadar senin mesajını nerde görsem okumadan geçtim.

Nasılsa bugün geçemedim ,

Paypal yetkilileri ile bizzat görüşen onlarca kişi ödemelerin yapılacağını öğrendi (hemde en geç 10 gün içinde). Ancak ne oldu ödemeler quize idda edildi. Paypal yetkilisinin dediğiyle senin dediğinle bu işler yürümüyor.

Quiz derseki ödemeler bundan sonra paypala yatırılmayacak senin bile konuşma hakkın olur.

yahu ilk kez ödeme alıcaz ondada paypala göndermiyorlar mı şimdi napıcaz arkadaşlar ?

gelirse sürpriz olur
gelirse bloke olma ihtimale yüksek

gelmezse bile paranız kalmaz içerde bi dahaki ay toplu alırsınız.

ödemeniz 600 dolar üstünde değilse webmoney e üye olur ordaki cüzdanı verin ödemeler oraya gelsin

Ben bugüne kadar senin mesajını nerde görsem okumadan geçtim.

Nasılsa bugün geçemedim ,

Paypal yetkilileri ile bizzat görüşen onlarca kişi ödemelerin yapılacağını öğrendi (hemde en geç 10 gün içinde). Ancak ne oldu ödemeler quize idda edildi. Paypal yetkilisinin dediğiyle senin dediğinle bu işler yürümüyor.

Quiz derseki ödemeler bundan sonra paypala yatırılmayacak senin bile konuşma hakkın olur.

hadi ya çok üzüldüm umarım alırsın ödemeni neyse ben çok üzüldüm gidiyorum

Webmoney 1-2-3-4 haneli bütün ödemelerimi saat 12.35'de aldım. alacağım kalmadı.

gelirse sürpriz olur
gelirse bloke olma ihtimale yüksek

gelmezse bile paranız kalmaz içerde bi dahaki ay toplu alırsınız.

ödemeniz 600 dolar üstünde değilse webmoney e üye olur ordaki cüzdanı verin ödemeler oraya gelsin

şimdi şuan ekleyebilir miyim webmoney 4 haneli bi ödeme alacağım var ekleyebilir miyim webmoney ?

şimdi şuan ekleyebilir miyim webmoney 4 haneli bi ödeme alacağım var ekleyebilir miyim webmoney ?

600 dolardan fazla ise limite takılırsın ama webmoney e üye olduğunda sana 1 adet cüzdan veriyor bu cüzdanı bi kanalında kullanabilirsin eğer kanalların tek panelde ise ödeme yöntemi olarak tabiki ekleyebilirsin.

ama 600 dolar üstüyse sıkıntı çıkar onun içinde webmoney yetkilisi ile skype ta görüşün programı kursun istediğin kadar cüzdan açabailirsin pasaportunu onayladığın zamanda limit ortadan kalkıyor

600 dolardan fazla ise limite takılırsın ama webmoney e üye olduğunda sana 1 adet cüzdan veriyor bu cüzdanı bi kanalında kullanabilirsin eğer kanalların tek panelde ise ödeme yöntemi olarak tabiki ekleyebilirsin.

ama 600 dolar üstüyse sıkıntı çıkar onun içinde webmoney yetkilisi ile skype ta görüşün programı kursun istediğin kadar cüzdan açabailirsin pasaportunu onayladığın zamanda limit ortadan kalkıyor

hocam kanallarımı tek dashboarda topladım ben zaten tek bir paypal var toplu alıcam yani ödemeyi şimdi ben yine giriş yapıp webmoneyi eklersem bu xxxx haneyi gönderirler mi yoksa ?

hocam kanallarımı tek dashboarda topladım ben zaten tek bir paypal var toplu alıcam yani ödemeyi şimdi ben yine giriş yapıp webmoneyi eklersem bu xxxx haneyi gönderirler mi yoksa ?

ocak ödemeleri gelmez yani diğer aya kaldı şimdi eklerseniz diğer ayda iki ayın kazancını birlikte alırsınız ama önce webmoney hesabını onayla ki 600 limiti ortadan kalksın.

bide bu arkadaşı ekleyin 'webmoneyalsat' ytparadan geldiğinizi söyleyin programı kursun istediğiniz kadar cüzdan açın

yeni başlayanlar için sistemleri biraz karışık ama zamanla alışırsın.

ocak ödemeleri gelmez yani diğer aya kaldı şimdi eklerseniz diğer ayda iki ayın kazancını birlikte alırsınız ama önce webmoney hesabını onayla ki 600 limiti ortadan kalksın.

bide bu arkadaşı ekleyin 'webmoneyalsat' ytparadan geldiğinizi söyleyin programı kursun istediğiniz kadar cüzdan açın

yeni başlayanlar için sistemleri biraz karışık ama zamanla alışırsın.

paypalı bekleyeceğim sanırım hocam hem adsense hem quiz ikiside vurgun ya ödemelerim niye gelmiyo abi :D

life blokeli aralık kazancı yatan varmı ? (banka ödemesi bekliyorum)
bi kanal teliften kapandı ,bi kanala telif geldiği icin partnerden attılar.
partnerden atılan kanalın kazancını ödememe ihtimalleri varmıdır ?

paypalı bekleyeceğim sanırım hocam hem adsense hem quiz ikiside vurgun ya ödemelerim niye gelmiyo abi :D

ödemeler gelir ödemeleriniz quizde kalmaz bu ay gelmezse diğer ay ama paypal ve quizin arasındaki sorun çözülene kadar banka yada webmoney kullanın en mantıklısı

şuan paypal ödemesini alan yok sanırım çok yakın bi zamanda quiz bu sorunu çözecektir çünkü gönderdiği paypal ödemeleri gelmiyor geri gidiyor sanırım o yüzden fazla uzatmaz bu konuyu

ödemeler gelir ödemeleriniz quizde kalmaz bu ay gelmezse diğer ay ama paypal ve quizin arasındaki sorun çözülene kadar banka yada webmoney kullanın en mantıklısı

şuan paypal ödemesini alan yok sanırım çok yakın bi zamanda quiz bu sorunu çözecektir çünkü gönderdiği paypal ödemeleri gelmiyor geri gidiyor sanırım o yüzden fazla uzatmaz bu konuyu

hocam binlerce dolar var inşallah 1-2 gün içinde hallederlerde yüzümüz azıcık güler vallahi bıktım

Arkadaşlar şuanda itibaren paypal yerine webhoney yapsam gönderim durumu ne olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri