yahu ilk kez ödeme alıcaz ondada paypala göndermiyorlar mı şimdi napıcaz arkadaşlar ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilmediğimiz konularda kesin olarak konuşmayalım
paypalın dediğine göre quiz ödemeyi yapsa bile ödeme gelmeyecek anlatmak istediğim bu sorun çözülene kadar quizin attığı ödemeler gelmeyecek.
anlatmak istediğim bu anlatabildim mi video çekeyim mi makale yazayımmı
yahu ilk kez ödeme alıcaz ondada paypala göndermiyorlar mı şimdi napıcaz arkadaşlar ?
webmoney patlattı ödemeleri resmen hayırlı olsun3 5 bişeler alındı
![]()
Ben bugüne kadar senin mesajını nerde görsem okumadan geçtim.
Nasılsa bugün geçemedim ,
Paypal yetkilileri ile bizzat görüşen onlarca kişi ödemelerin yapılacağını öğrendi (hemde en geç 10 gün içinde). Ancak ne oldu ödemeler quize idda edildi. Paypal yetkilisinin dediğiyle senin dediğinle bu işler yürümüyor.
Quiz derseki ödemeler bundan sonra paypala yatırılmayacak senin bile konuşma hakkın olur.
gelirse sürpriz olur
gelirse bloke olma ihtimale yüksek
gelmezse bile paranız kalmaz içerde bi dahaki ay toplu alırsınız.
ödemeniz 600 dolar üstünde değilse webmoney e üye olur ordaki cüzdanı verin ödemeler oraya gelsin
şimdi şuan ekleyebilir miyim webmoney 4 haneli bi ödeme alacağım var ekleyebilir miyim webmoney ?
600 dolardan fazla ise limite takılırsın ama webmoney e üye olduğunda sana 1 adet cüzdan veriyor bu cüzdanı bi kanalında kullanabilirsin eğer kanalların tek panelde ise ödeme yöntemi olarak tabiki ekleyebilirsin.
ama 600 dolar üstüyse sıkıntı çıkar onun içinde webmoney yetkilisi ile skype ta görüşün programı kursun istediğin kadar cüzdan açabailirsin pasaportunu onayladığın zamanda limit ortadan kalkıyor
hocam kanallarımı tek dashboarda topladım ben zaten tek bir paypal var toplu alıcam yani ödemeyi şimdi ben yine giriş yapıp webmoneyi eklersem bu xxxx haneyi gönderirler mi yoksa ?
ocak ödemeleri gelmez yani diğer aya kaldı şimdi eklerseniz diğer ayda iki ayın kazancını birlikte alırsınız ama önce webmoney hesabını onayla ki 600 limiti ortadan kalksın.
bide bu arkadaşı ekleyin 'webmoneyalsat' ytparadan geldiğinizi söyleyin programı kursun istediğiniz kadar cüzdan açın
yeni başlayanlar için sistemleri biraz karışık ama zamanla alışırsın.
paypalı bekleyeceğim sanırım hocam hem adsense hem quiz ikiside vurgun ya ödemelerim niye gelmiyo abi![]()
ödemeler gelir ödemeleriniz quizde kalmaz bu ay gelmezse diğer ay ama paypal ve quizin arasındaki sorun çözülene kadar banka yada webmoney kullanın en mantıklısı
şuan paypal ödemesini alan yok sanırım çok yakın bi zamanda quiz bu sorunu çözecektir çünkü gönderdiği paypal ödemeleri gelmiyor geri gidiyor sanırım o yüzden fazla uzatmaz bu konuyu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.