QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Wm,banka,paypal sırasına bakılırsa paypaldan taşınma işlemlerine başlayalım.
her ay beklemek olmaz.

En para ödeme gelmedi mail de gelmedi. Dün pp ile ödeme gelmişti iki hane

SM-G900H cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Life dan ödemesini alan oldumu hiç banka yada paypal ?? kesil bilgi verebilecek biri emin olan biri kedo life demicek biri

1000 $ altı banka ödemesi alan oldu mu, alt sınırı merak ediyorum

Bende bu soruyu merak ediyorum. Bazı arkadaşlar aldıklarını söylüyorlar ama var bunda bir iş. Ya alan arkadaşlar yalandan yere aldık diyorlar, yada bana ve şuan paypaldan alamayanlarda bir sıkıntı var :(

acele etmeyin hocam, çoğu kişinin paraları yatmasına rağmen geçen ay en son alanlardan olmuştum. belirli bir sıralama yok, 27-28'ine kadar tamamlanır ödemeler.

ödeme alan arkadaşlar aldıkları ödemenin kac haneli oldugunu ve ilk rakamını yazsalar daha iyi olmaz mı.. eger bir sıra varsa biz de ona göre bekler bosuna yatmadı diye panik yapmayız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri