QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

1 hafta once zıraat bankasına 7xxx odeme alınmısdır

Ödemeler başladığında kapanıp daha sonra açılan kanalımda delayed yazısı kalkmadı halen, umarım öderler.

Post kasıp durmayalım. Ödeme gelince yazarsanız seviniriz.

paypallar yavaş yavaş geliyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bankaya yaptıkları ödemelerde kapanan kanallarında ödemesı varmıydı?

Ben bıraktım takıp işini kanalı yapıom atıom ne kapananı bılıom ne kazananı :D

Gecen kapanan bı kanal vardı 2xx vardı ıcınde sadece o banka hesabına dahıl mı degıl mı onu merak edıyorum , takıp eden arkadaslar bılgı verırse sevınırım bankaya aldıklarında KAPANAN KANALLARIN ödemesı var mıydı?

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

nereden geldi hocam wm mi pp mi banka mı bunu da yazarsanız memnun kalıcam.

Paypal hocam ...

Kapanan nasıl oluyor dostum :) Açıklama kısmına baksana birden fazla kanalın parası ödenmiştir büyük ihtimalle ondan kapanan sanmışsındır.
yok kapananlar geliyor benimde dün kapanan kanalım gelmişti sonra telefon geldi işte...

şimdi bir sorum var 3 haneli paypal ödemem var 3 adet hesap sınırlandırıldığı için hesapta göremez miyim yoksa hesaba gelir mi ?

ödeme yöntemlerini değiştirdim.webmoney yaptım paypala gelmez inşallah diğer aya sarkar...

yok kapananlar geliyor benimde dün kapanan kanalım gelmişti sonra telefon geldi işte...

şimdi bir sorum var 3 haneli paypal ödemem var 3 adet hesap sınırlandırıldığı için hesapta göremez miyim yoksa hesaba gelir mi ?

ödeme yöntemlerini değiştirdim.webmoney yaptım paypala gelmez inşallah diğer aya sarkar...
Benimde kapananlardan alacağım var üstelik mn ve freedom da var, istenen belgeleri yollamazsam 4 gün içinde hesap kısıtlanacak ve ne ödeme alabilirim nede gönderebilirim. Keşke 15 gün sonra ne olacaksa olsaydı umrumda olmazdı o zaman.

PayPal ile Kedoo Entertainment JLT die 3xx ödeme yollanmış umarım diğer arkadaşlarımız sıkıntısız alırlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri