QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

arkadaşlar henüz bankaya kuruş gelmedi. ziraat bankası gelen varsa yazabilirmi arkadaşlar? ne kadar geldğini

Arkadaşlar benim paypalıma daha 3 haneli kazançlarım gelmedi açık kanal ödemeleri.Benim gibi alamayan var mı hala hiç?

2x, kapanan kanal, aralık ayı ödemesi 16:04 paypal.

banka daha önceden kapanan kanallar geldi açık kanallar gelmedi daha

Ne açık ne kapalı, LİFE + QUİZ Hiç ödeme alamadım daha.

Benim gibi var mı başka ? PAYPAL

Banka havelesi bugün gündüz 11:00'da gerçekleşmiş (Bankama gönderilmiş henüz yansımadı hesabıma). Kanalın geçen ay para kazanması kapandığı için ertelenmişti ödeme.

Reporting period: 2014-12

Bunun dışında kanalların tamamına yakınını webmoneye geçirmiştim onlar erkenden ödenmeye başlamıştı bitti sanırım ama paypaldan henüz bir ses yok bir kaç ödeme de oraya gelecekti bakalım neyle karşılaşacağız bu sefer :)

Kapalı kanal, aralık ayı ödemesi, paypal 25 dolar. 17.15

Ne açık ne kapalı, LİFE + QUİZ Hiç ödeme alamadım daha.

Benim gibi var mı başka ? PAYPAL

Buyuk ihtimalle alamayacaksinda. Paypalda sorun var diyip gondermeyecekler, webmoney yada banka hesabi isteyecekler. Onlari ilettikten bi kac hafta sonra gonderirler paralari.

Buyuk ihtimalle alamayacaksinda. Paypalda sorun var diyip gondermeyecekler, webmoney yada banka hesabi isteyecekler. Onlari ilettikten bi kac hafta sonra gonderirler paralari.

Sağlık olsun 3 katını alırız vermezlerse :) Beklemeye devam

Sağlık olsun 3 katını alırız vermezlerse :) Beklemeye devam

Valla ayni durumda olan bi kanalim icin Subat basi odenmesi gerekiyordu, ben hala bekliyorum. 3 haftadir odeyecekler webmoney'e. Guya bu durumda olanlar icin yeni bi liste hazirlamislarda onun icin bekletiyolarmis falan. Simdiden mail at sor derim, ayin 5 ine kadar bekleme.

Kapalı kanal ödemesini iş bankasına alan var mı? Bize neden gelmedi bu ödemeler :)
Dün sanki herkes kapalı kanal ödemelerini bankaya aldı diye hatırlıyorum.

Valla ayni durumda olan bi kanalim icin Subat basi odenmesi gerekiyordu, ben hala bekliyorum. 3 haftadir odeyecekler webmoney'e. Guya bu durumda olanlar icin yeni bi liste hazirlamislarda onun icin bekletiyolarmis falan. Simdiden mail at sor derim, ayin 5 ine kadar bekleme.

benim tek kanal değil, 100 e yakın kanal var Paypal, ne gelen var ne giden, belki de ödeme yüksek olduğu için olabilir, henüz sıra gelmemiştir.

Yarın cuma, cumartesi'ye ödemesiz girersem başlarım kıpırdanmaya mail vs.

Gerçi maillere hiç dönmediler bana, iade edilen 800 Dolar da yalan oldu.

Paypal da çok güven sarstı hakkaten, bakalım yaşayıp görelim neler olacak.

Bende acij kapali paypal olan hic odeme almadim
Webmoney leri aldim

Paypaldan 4 haneli odeme alan oldu mu. Yuksek paypallari gondermeme gibi bi durum olabilir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri