Ödendi maili gelmeye başladımı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 haneli kapanan kanal paypala geldi 2 haneli ve 3 haneli bekleniyor.
Dediğin gibi meblağ yüksek olduğundan bekliyoruz,büyüğe doğru gidiyorlar gönderirken, bende varım bekliyorum sabırla..Ne açık ne kapalı, LİFE + QUİZ Hiç ödeme alamadım daha.
Benim gibi var mı başka ? PAYPAL
14 Ocak da kapanan, ocak edemesı geldı isbnk 3 hane.
Aralık odemesı var 3 hane bekliyorum.
ocakta kapanan bugün nasıl geldi hocam? mart ayında gelmesi gerekmiyor muydu? 57 gün sonra?
öyle olması gerekiyorbenim kapanan kanallara mart 30da ödeyeceğiz die mail atmışlar
![]()
2 haneli olan kaç ile başlıyor hocam
Ne açık ne kapalı, LİFE + QUİZ Hiç ödeme alamadım daha.
Benim gibi var mı başka ? PAYPAL
aralık ayındaki kazancıdır, benim 5 ocak'ta kapanan kanal vardı gelmedi hala 3 hane.ocakta kapanan bugün nasıl geldi hocam? mart ayında gelmesi gerekmiyor muydu? 57 gün sonra?
3 haneli aralık kazancı beklemedeyim, acaba aralık kazancı gönderimi 3 haneliye ulaştımı arkadaşlar.
Dün atılan mesajlara baktım 1** alan olmuş yani 3 haneliye geçmiş ödemeler benim alacak 6** küsürlerde bu gece yada yarın yatar inş.Yok hocam Aralık'ta kapanan 3 hane paypal , 4 hane webmoney bekliyorum, gelen giden yok şimdilik.
2 haneli Aralık'ta kapanan paypal aldım bugün.
Dün atılan mesajlara baktım 1** alan olmuş yani 3 haneliye geçmiş ödemeler benim alacak 6** küsürlerde bu gece yada yarın yatar inş.
ocakta kapanan bugün nasıl geldi hocam? mart ayında gelmesi gerekmiyor muydu? 57 gün sonra?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.